Gość: ji IP: 62.29.248.* 17.09.03, 13:31 Kochani, zastanawiam sie nad kupnem panelu prysznicowego (do kabiny). Bede wdzieczny za podpowiedz na co zwrocic uwage lub, lepiej, ktore firmy sa godne polecenia. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: afilipinka Re: Panel prysznicowy IP: 213.155.167.* 17.09.03, 20:06 A ciśnienie w rurach masz odpowiednie ? My mamy własne ogrzewanie gazowe i często ciśnienie jest tak niskie, że piec nie odpala. Poza tym zanieczyszczenia w wodzie wykańczają szybko te urządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Panel prysznicowy IP: *.era.pl 18.09.03, 13:11 Moim zdaniem są to urządzenia nie warte swojej ceny. Ja kupiłem ponad rok temu firmy niepamietam ale dość popularny na rynku kosztował ok 3 koła i używałem dosłownie może 2-3 razy po zainstalowaniu. Ciśnienie wody jest OK ale czy 3 strumienie z każdej dyszy (6 sztuk)to masaż dajacy odprężenie, dla mnie zdecydowanie nie. Przy dużym ciśnieniu wody jest to nawet trochę bolesne, przy zmniejszeniu ciśnienia nie spełnia żadnej funkcji. Jedyna zaleta to termostat (naprawdę bardzo wygodna i dobra rzecz)i wielofunkcyjna słuchwka. Odpowiedz Link Zgłoś