Gość: Arti IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 23.09.03, 10:36 Witam, szukam dobrej, sprawdzonej i relatywnie taniej firmy przeprowadzkowej. Macie jakieś namiary??? Pozdrawiam Miłego dnia Arti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stempelki Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA 23.09.03, 11:20 Nie wiem jakie masz wymagania, ale chyba najtańszą firmą w Warszawie jest firma pod nazwą USŁUGI TRANSPORTOWE numer tel. 833.12.30. Za przeprowadzkę biura /luty 2003r./ wzięli 164,70 zł. Nic nie zniszczyli, co do pakowania mebli i kartonów na samochód /STAR, który ma jakieś tam zabezpieczenia/ musisz się z nimi dogadać. My robiliśmy to sami. PAMIĘTAJ, możesz negocjować. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_fiona Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA 23.09.03, 13:11 Gorąco polecam firmę Horpol www.horpol.com.pl/ Sa naprawdę błyskawiczni i tani. Za moją przprowadzkę ( wsumie niewileką) wzięli 200 zł. Przybyło trzech bardzo sprawnych kolesi i cała przeprowadzka z Bemowa na Tarchomin trwała 1,5 godziny. Nic nie uszkodzili i naprawde są relatywnie tani. W wielu miejscach powiedziano mi że poniżej 400 zł to w ogóle nie biorą zleceń. :o Odpowiedz Link Zgłoś