Gość: Maciek IP: *.icpnet.pl 14.10.03, 09:25 Witam Szanownych Forumowiczów, czy ktoś z Was "załatwiał" kredyt za pośrednictwem expander'a - jak oceniacie jakość świadczonych usług? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emilia Re: expander IP: 213.17.175.* 14.10.03, 09:52 bardzo wysoko. otrzymałam precyzyjne dane dot. interesującego mnie kredytu, 3 oferty do wyboru, żebym sama zdecydowała, co mi najbardziej odpowiada. podpowiadają jak ukazać się w oczach kredytodawcy jako jak najlepszy kredytobiorca- dostajesz wtedy mniejszy procent itp, itd... polecam skorzystanie z ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
mariella1 Re: expander 14.10.03, 10:00 Jak masz "typowy" przypadek to pewnie Ci pomogą, choć teraz zastanawiam się, czy rzeczywiście jest to szybciej i sprawniej niż gdybyś sam poszedł do konkretnego banku. Mnie nie pomogli. Na początku duże zainteresowanie z ich strony, zebrałam dokumenty i... jak Pani wreszcie zapoznała się z tematem (dom w surowym stanie pod Warszawą, problem czy remont czy wykończenie itp.) to sobie odpuściła. A ja tylko straciłam czas. Poradziła mi, żeby może samemu spróbować w banku na moim terenie. Teraz jestem w trakcie załatwiania kredytu w PKO BP i to w Wa-wie - tam powiedziano mi, że to nie będzie żaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś