Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Eko-groszek - okolice Warszawy

IP: *.gprs.plus.pl 06.10.08, 22:10
    Witajcie,

Serdeczna prośba o namiar - jeżeli ktoś z Was posiada - na
    sprawdzony eko-groszek w okolicach Warszawy.

Z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: przedsiebiorca Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.piekary.net 20.10.08, 16:31
        Eko groszek z śląska mam
        kontakt 505100586
        • Gość: Jola Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:37
          Jaka cena za tone i ile kosztuje transport?
      • Gość: tabor Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 19:13
        Marki k/warszawy 750 PLN
        • Gość: tomek Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:38
          A jaki koszt transportu?
        • Gość: Rfał-Warszawa Re: Najlepszy Eko-Groszek mają w..okolice Warszawy IP: 94.254.153.* 06.12.09, 23:30
          www.ekoelma.pl -tu macie strone tego dostawcy z KWK Kazimierz Juliusz, chyba
          jedyni na rynku uczciwi zostali. Wiem ze tani nie są ale spala się go dużo mniej
          niż kazdego innego a najwieksza zaleta jest brak popiolu.
      • Gość: Martin Re: Eko-groszek-270zł kopalnia Czechy IP: *.centertel.pl 18.06.09, 18:32
        EKOGROSZEK 270zł BRUTTO/TONA locco kopalnia Czechy

wymiar ziarna 8-25mm
        ciepło spalania (Qsdaf) 28-29MJ
        kaloryczność stan analityczny (Qia) 26-27MJ
        kaloryczność stan oryginalny (Qir) 22-23MJ
        popiół 4,8%

Transport cała Polska cena w zależności od odległości od kopalni
        KONTAKT 888-551-191
        • Gość: janek Re: Eko-groszek-270zł kopalnia Czechy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.09, 13:08
          witam jak mozesz to podaj jakiś namiar na ten eco groszek.
        • Gość: jarasmoto@gmail.co Re: Eko-groszek-270zł kopalnia Czechy IP: 212.244.122.* 14.01.10, 09:21
          Ile zaplacil bym za 25ton do KONINAz transportem cena za tone bruto
        • Gość: phu.bajbus Re: Eko-groszek-270zł kopalnia Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 09:03
          Witam. Jaka cena transportu w okolice Sochaczewa/Łowicza. Ile ton na transport. 270zl brutto/tone. Sprzedaz tylko z faktura?
      • Gość: katarzyna Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:36
        Witam, bardzo dobry według mnie jest eko groszek firmy Jaret.
        Dostępny w warszawie na ul. Lucerny 25/25 - firma Interopak./ Oni
        mają i po korzystnych cenach.
        • Gość: Pawcio Radość Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 19:09
          Pani Kasiu,
          pytanko gdzie dokładnie znajduje się Interopak i w jakiej cenie mają groszek.
          Dąbrówka ul.okolska1 tel.0227897287 groszek workowany 25kg 833zł tona porażka
          pozdrawiam
      • majlo776 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 25.10.09, 23:43
        mam do was pytanie ile średnio kosztuje miesiąc grzania ekogroszkiem załóżmy że
        mam dom parterowy o pow. uzytkowej 90m2 i lubię mieć 20 stopni. Podejżewam ze
        1,5 tony na dwa miesiące ale podejrzewam nie wiem więc może coś podpowiecie.
      • Gość: arekkafarek Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.chello.pl 13.11.09, 11:51
        Warszawa Karczunkowska 89
        604 522 155

dobrej jakości, pakowany, trzymany w magazynie. Do tego transport w okolicach
        punktu sprzedarzy gratis (jak dalej to dopłata).
        • majlo776 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 30.11.09, 12:26
          to może kolega mi odpisze ile takiego eko0-groszku zużyję w ciągu miesiąca aby
          ogrzać do 20 stopni mieszkanie które ma w granicach 100m2 powierzchni użytkowej
      • Gość: Marcin_Bień Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: 94.254.153.* 06.12.09, 23:25
        osobiście polecam tylko ekogroszek z ekoelmy, bralem juz chyba wszedzie i same
        smieci były. Odkad biore od nich wszystkie problemy znikly, popiolu niema wcale
        i spala sie doskonale, u mnie idzie teraz ok. 400kg na miesiac (dom 140m2). Tu
        masz namiary na nich www.ekoelma.pl
        • 23student Cena drewna opałowego poszła w górę 15.12.09, 20:48
          1 m3 brzozy dochodzi do 170 zł. Nawet w Pomiechówku sa klopoty z
          drewnem w Nadleśnictwie.
        • 1kafel Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 18.01.10, 23:56
          potwierdzam że ekogroszek z ekoelmy jest ok.a jeżeli można
          przestrzec to nie Kupójcie !!!ekogroszku z Dąbrówki k.celestynowa
          tel. 22 789 72 87.nie dość że woda się z worków leje to pełno
          śmieci i miału.z jednej tony węgla około 40 kilogramów popiołu i
          jeszcze powtają spieki pełno nie spalonego wegla w popielniku i
          wszystko idzie na straty.palenie nim to mordęga.
      • Gość: Hanys Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.chello.pl 04.06.10, 00:09
        Ekoelma kantuje równo!

Kupiłem groszek z ekoelmy (Katowice), bo wyczytałem, że jest super. Moim zdaniem
        groszek jest kiepskiej jakości - pali się zupełnie innym płomieniem niż ten,
        który kupowałem wcześniej. Płomień jest jakiś taki ciemnopomarańczowy, jest go
        więcej, ale sprawia wrażenie jakby był mniej gorący. Wcześniej jak kupowałem
        groszek to płomień był jak z palnika acetylenowego. Do tego wszystkiego groszek,
        mimo że workowany w folię, był mokry - i to do tego stopnia, że jak go
        wsypywałem do podajnika to mi się woda rozbryzgła po ścianach.

Ekoelma to szit, teraz kupiłem ekogroszek w
        firmie zgoda (www.zgoda.eu) i jestem znacznie bardziej zadowolony ponieważ pali
        się dobrze popiołu specjalnie dużo nie ma ,a cena była nieporównywalnie niższa
        co aż 120zł na tonie zaoszczędziłem.

A to co wypisują na forach, biorąc pod uwagę, że większość wpisów in plus jest
        wysyłanych tego samego dnia, to najprawdopodobniej perfidny spam.
        • Gość: betty638 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.piotrkow.pilicka.pl 13.11.10, 16:13
          Ekogroszek z ekoelma to sama woda . Z worków leje się ciurkiem ,a pan manadzer mówi że należy się cieszyć ,że węgiel utrzymuje wilgotność.On nie rozróżnia pojęć wilgotność a mokrość.
      • Gość: andrzej Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.toya.net.pl 18.09.10, 18:40
        Witam
        zajmuję się sprowadzaniem hurtowym ekogroszku luz i worek z Czech.Czytam jakie są podawane parametry to śmiać mi się chce. Po co pisać wysoką kaloryczność rzeczywiste parametry są następujące
        granulacja 10mm - 20mm
        popiół 10%
        siarka 1,1%
        zawartość wody 6,2%
        kaloryczność 22,5 MJ
        są to wartości przyzwoite jest mało popiołu.
        Andrzej Stachurski
        stachurski@vp.pl
        tel.602772155
        • Gość: RafK Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: 195.242.91.* 27.12.10, 19:07
          Już 8 lat jestem użytkownikiem kotła retorowego (hef EKO-PLUS ), z roku na rok węgiel stawał się coraz droższy i gorszy (pierwszą tonę wspaniałego węgla kupiłem za 290 zł) a pomysłowość w okradaniu nas przez dealer’ów stawała się bardziej bezczelna. Załamany „wpadkami” na lokalnym rynku (Olsztyn koło Częstochowy – nie polecam firmy „MAROL” z Turowa) postanowiłem w tym roku zaszaleć i kupiłem w Ekoelmie (899 zł/t). Jednym słowem tragedia – węgiel jest mokry - proszę nie mylić tego słowa z „wilgotny”, nie trzyma założonych gabarytów - już w pierwszym worku wyciągnąłem bryłę wielkości połowy męskiej pięści, jest wymieszany z miałem!!!, nadal muszę płacić za drugi pojemnik na śmieci (240l) ponieważ efektem marnego spalania jest niesamowita ilość popiołu i spieków. Deklaracji firmy na stronie ekogroszekpakowany.pl/Jakosc-6m.html nijak się mają do rzeczywistości. Założeniem Ekoelmy nie jest zdobycie klienta lecz jednorazowa sprzedaż towaru niezgodnego z reklamowanymi cechami. Ja kupiłem trzy tony, inny więcej lub mniej niż ja, mam nadzieję, że TY NIE POPEŁNISZ TEGO BŁĘDU.
      • Gość: Hubert Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.cdma.centertel.pl 29.10.10, 11:01
        www.chemabud.eu /cennik betoniarnia/ eko groszek
      • virot Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 29.10.10, 12:01
        Kupowałem eko groszek z różnych źródeł. Dwa lata temu zapłaciłem 800 zł za tonę eko groszku z Czech, ale tyle co tej zimy nerwów sobie napsułem to moje. Słabo grzał, szybko się spalał i robił masę syfu. Musiałem obsługiwać piec bezobsługowy codziennie bo inaczej zapychał mi komin. Teraz kupuję w Leroy Merlin porządny i sprawdzony ekogroszek.
        • Gość: Mariusz Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.chello.pl 11.11.10, 20:47
          Ja kupiłem ekogroszek w firmie Pellet Store w Łomiankach, bardzo dobrze się spala, wysoko kaloryczny. Mogę polecić. Z właścicielami też łatwo się dogadać, co do ceny - ja kupowałem paletę. Ich strona to pellet-store.pl
          • marcel109 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 04.10.12, 08:35
            Polecam pellet store w łomiankach. pozdrawiam
            zobacz
        • Gość: sylwek Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.182.63.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.11, 19:39
          sobiscie przetestowałem przez 4 lata kilkaście rodzajów ekogroszku,podziele sie swoja opinia:
          -pieklorz najlepszy jaki miałem ale 3 lata temu,obecnie kupa smiecia,
          -kwk kazimierz-juliusz w miare dobry,wypalał sie ładnie ale miał niska kalorycznośc,wysoka cena i był mokry,błoto
          -jaret,powiem krótko nie polecam
          -prestige ,ogólnie dobry,wysoka kaloryczność,suchy,dobrze sie wypala,ogólnie ok,wadą jest cena i czas oczekiwania na dostawę
          -retopal dużo popiołu,dużo siarki i sadzy w piecu,niska kaloryczność,mokry
          przetestowałem troche czeskiego,zaleta niska cena ale gigantyczne spieki i kocioł nie osiagał temperatury.
          pokusiłem sie o 10 worków tzw odsiewki z miału,powiem krótko,nawet za darmo bym już go więcej nie wzioł.
          mam nadzieję,ze komus pomogłem. sylwek
          • Gość: Paweł z Łodzi Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.147.161.191.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.11, 20:26
            Mieszkam w Łodzi,u nas nie mozna było kupić porządnego ekogroszku,od rodziny spod Kalisza dowiedziałem się,że biorą z firmy prestige super ekogroszek z dostawa kurierem,zamówiłem u nich ,czekałem w kolejce około 2 tygodnie na przywiezienie(rozwożą na Łódź i chyba na małopolskę) własnym transportem.Znajomi wzięli po kilka worków ode mnie spróbować i też tam zamówią.Nareszcie mam dobry i czysty ekogroszek,mało popiołu,piec mi trzyma temperature.
            Jezeli ktoś chce to podam stronę internetową i nr tel.
            • Gość: cidem Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.wum.edu.pl 17.08.11, 09:52
              Można prosić o tel i stronę internetową?
            • Gość: valldek Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 14:00
              Kupiłem Ekogroszek Prestige . Niestety jestem rozczarowany i zawiedziony jego jakością, mnóstwo popiołu i wapiennych kamieni oraz żużlu. Kupiłem pierwszy i ostatni raz w tej firmie. Nie dajcie się nabrać reklamie.
              • Gość: jan Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 23:50
                też kupiłem prestige. dziadostwo ,spieki, koks. Już u nich nie kupie.
      • Gość: Tomasz Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: 195.184.82.* 01.12.10, 13:56
        Mogę polecić tani ekogroszek w Ursusie, pakowany albo luzem. Tel 223978100, www.celticems.com
      • Gość: hania Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.wip.pw.edu.pl 02.12.10, 09:36
        Witam ja kupowałam ostatnio EkoGroszek pakowany na włochach za 600zł za tone, wiec chyba nie tak żle z tego co tu piszecie.
        Pali się bardzo dobrze nie mogę narzekac.
        Nie mam żadnych namiarów jedynie telefon mogę podac (22)296-80-20, jak ktoś byłby chętny.
        • Gość: tadek52 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.ethnet.com.pl 04.01.11, 20:48
          ja mogę polecić ekogroszek z czech od gościa, który bierze bezpośrednio z kopalni. od 3 lat mam piec z podajnikiem i używałem różnych ekogroszków, już nie raz przyjeżdżał serwis z powodu zniszczenia pieca przez opał. teraz jestem zadowolony - w końcu. i cena też przystępna przy zakupie całej tony groszku w workach 25 kg płacę 750 zł z dowozem do domu. jak coś to tel.694970300
      • Gość: sylwek Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.182.63.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.11, 19:44
        www.ekogroszekpakowany.pl brałem tam,jest ok,malo popiołu,temperature kocioł dobrze utrzymuje,troche drogo
        • Gość: Krzysztof Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 18:02
          witam a mi ostatnio znajomy polecił firmę z Legionowa,maja ekogroszek z kopalni Janina zamowilem na probe 1,5 tony i powiem ze trochę się spieka ale pali się b.dobrze.( możne jeszcze kwestia podregulowania pieca)
          Po tych przejściach jakie przeszedłem z testowaniem czeskiego i innych mieszańcach jestem zadowolony.Zapłaciłem za worek 22,30 w tej cenie miałem transport na Białołękę i wnieśli mi do garażu pod sam piec . jak bym komuś mógł moim postem pomoc to fajnie a telefon jaki posiadam to: 501 658 095
        • Gość: Zbyszek Łomianki Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.147.161.191.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.11, 20:46
          Postanowiłem spróbować ten z prestige www.ekogroszekpakowany.pl co polecałeś,otrzymałem kurierem i muszę przyznać,że naprawde jest dobry,nie żałuje i mogę polecić,cena taka sobie,widziałem wyższe
          • Gość: Ania Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 07:48
            Dostałeś kurierem worek na próbę dobrego towaru.
            Ciekawe co przyjedzie w większej ilości ??
      • andrzej.grudzien Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 02.03.11, 21:51
        UWAGA
        na ekogroszek czeski. jest to węgiel brunatny a nie kamienny. niska wartosć opałowa, dużo popiołu. nie dla pieców retortowych
      • Gość: magda56 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.cdma.centertel.pl 27.05.11, 14:32
        Witam. Proponuje spróbować węgiel ze skłądu w Ursusie. Są tutaj od niedawna i posiadają tylko oryginalny węgiel z KHW. Pakują sami i nie oszukują na ilości (ważyli przy mnie). Mocny dobry węgiel, prawie nie ma popiołu.Polecam

Znajduję się obok Factory to chyba ul Traktorzystów 1 , ja już tylko dzwonie żeby zamówić i numer to 600166521.
        • ksawery.kot Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 30.08.12, 14:09
          Podpytam bo znalazłem tu na forum info o ekogroszku kupowanym na www.taniopal.pl/
          Jedna opinia to dla mnie mało więc podpytam czy ktoś tam się zaopatruje?
          • safika Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 31.08.12, 17:20
            W zeszłym roku brałam z taniopal.pl taki eko groszek w zielonych workach i był ok
            też właśnie szukam aktualnych info o nim, mam nadzieje, że w tym roku mają taki sam dobry jak w zeszłym
            Jak ktos kupował w tym roku niech pisze

• marketta Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 15.09.12, 11:11
              Czy ktoś z was ogrzewa dom paliwem z biomasy? Pellety to chyba jakaś nowość u nas bo nigdzie nie mogę znaleźć opinii posiadaczy w domu piecy na ten rodzaj ogrzewania.
              • evim Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 15.09.12, 14:44
                nowość nowość, ale za chwile energooszczędne ogrzewanie tylko będzie...
            • Gość: Kamil Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 09:03
              Cześć,

brałem ekogroszek z taniopal.pl w tamtym roku, jak również teraz. Odebrałem transport w tamtym tyg. Oczywiście przetestowałem i jest taki sam jak wcześniej. Mała wilgotność, nie kopci i nie pozostawia dużo popiołu.
            • Gość: Tomasz Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.12, 14:53
              Witam,
              Ja właśnie spalam pierwszą tonę, jest ok chociaż w zeszłym roku przy innym, droższym groszku miałem mniej spieków, poza tym nie przepala mi się do końca węgiel.
              Wezmę jeszcze przy tych samych paramterach jeszcze inny (lepszą kaloryczność) węgiel i zobaczę czy jest lepiej.

Tani opał fajny bo tani (tyle że transport drogi) i pakowany super człowiek się nie ubrudzi.

Pozdrawiam
              • panna.migotka3 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy 24.11.12, 13:23
                Warto pamiętać, i powtarzam to zawsze, że najważniejsze jest ocieplenie budynku. Bez odpowiedniego ocieplenia możemy sobie pieniądze łądować w ogrzewanie nie wiadomo ile. Ja po ociepleniu odczuwam znaczną różnicę, jeszcze nie wiem jak to się przełoży na koszty, bo bardzo niedawno to było, ale odczuwa się inne powietrze w środku
                ________
                Najlepszy tani opał
          • Gość: Eko12 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 20:32
            Ekogroszek- suchy, niska zawartość popiołu, szybka dostawa w cenie towaru - 689 zł/T. Powyżej 10T dowolnego węgla - TABLET GRATIS. Nasza firma to taniopale.pl. Rzetelność potwierdzona samymi pozytywnymi komentarzami na Allegro. W razie pytań proszę o kontakt: tel. 509 637 149. Polecam i dziękuję.
            • Gość: eko12 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 20:01
              Proszę nie dzwonić już pod numer tel. 509 637 149 – ogłoszenie nieaktualne!
          • Gość: groszek Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.122.rev.vline.pl 18.10.12, 10:59
            podobno ten tani opal jest jednym z największych producentów w Polsce, jeżeli nie największym. Ceny mają dość konkurencyjne, nawet można znaleźć u nich ciekawą promocję www.mergeto.pl/auctions?u=1714&pe=p
      • Gość: arek Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.12, 09:34
        sprzedam ekogroszek paczkowany, 689 za tonę, w cenę wliczona dostawa
        • Gość: marsupilami Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: 46.187.177.* 03.10.12, 16:03
          wlasnie w okolicach Warszawy?
      • Gość: eko12 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 17:57
        Ekogroszek – suchy, niska zawartość popiołu, workowany lub luzem, szybka dostawa na terenie całego kraju w cenie towaru - tylko 689 zł / T.
        Poleć nas swoim znajomym, a jeśli dzięki Tobie nasza firma sprzeda min. 10T węgla dowolnej postaci – TABLET GRATIS.
        Dla osób odbierających osobiście nasz węgiel z centralnego magazynu (powyżej 4T) profesjonalne czyszczenie komina – GRATIS.
        Rzetelność naszej firmy potwierdzona samymi pozytywnymi komentarzami Kupujących m.in. na Allegro – sprawdź nas!
        W razie pytań proszę dzwonić, tel. 509 637 149
      • Gość: eko12 Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.12, 14:56
        Ekogroszek – suchy, niska zawartość popiołu, workowany lub luzem, szybka dostawa na terenie całego kraju w cenie towaru – tylko 689 zł / T.
        Poleć nas swoim znajomym, a jeśli dzięki Tobie nasza firma sprzeda min. 10T węgla dowolnej postaci – TABLET GRATIS.
        Dla osób odbierających osobiście nasz węgiel z centralnego magazynu (powyżej 4T) profesjonalne czyszczenie komina – GRATIS.
        Rzetelność naszej firmy potwierdzona samymi pozytywnymi komentarzami Kupujących na Allegro – sprawdź nas!
        W razie pytań proszę dzwonić, tel. 509 637 149.
        • Gość: wujaz Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.centertel.pl 08.10.12, 15:31
          jaka kaloryczność i ile zostaje popiołu po spaleniu tony tego ekogroszku?
          • Gość: Marek Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 14:06
            Kolego "wujaz" ja biorę na taniopal.pl całkiem fajny ekogroszek. Przy tym standardowym ekogroszku masz wartość opałową 20-22 MJ/kg, a jeżeli chodzi o popiół to piszą że od 5-10 % u mnie myślę że zostaję ok tych 5 %.
            • Gość: wujaz Re: Eko-groszek - okolice Warszawy IP: 46.187.177.* 22.10.12, 20:10
              rozumiem, ze to 5-10% to z tony - kurcze to sporo - 50-100 kilo, z pelletu z tony podobno tylko pare kilo, musze sobie wszystko przekalkulowac, bo zaczynam budowac dom na wiosne, na razie mysle ;) dzieki za info!
      • Gość: Warszawiak43 B&E Energy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 20:52
        Sprawdź sobie towar od B&E Energy.Mają rozsądną cenę a towar ani razu mnie nie zawiódł. Za każdym razem jest ok. Teraz nie ma problemu z uciążliwymi spiekami które wcześniej były u mnie zmorą.
        • Gość: "życzliwy" Re: B&E Energy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.14, 21:55
          zajrzyj i skojarz:
          www.krajowyrejestrwierzytelnosci.pl/dlug/b-e-energy-barbara-cicha-87d5c/
          www.krajowyrejestrwierzytelnosci.pl/dlug/b-e-energy-barbara-cicha-fd6bd/
          www.dlugi.info/search?query=6291465059
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka