Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:10 Dziewczyny powiedzcie mi czy badanie ginekologiczne boli i na czym polega oraz czy wprowadzenie tego wziernika boli?>? Proszę o szybka odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: pytanie/ IP: *.ec.pl / *.ec.pl 18.05.04, 16:13 Boli jak pakuje Ci palce i uciska brzuch a wprowadzanie wizernika też nie jest najprzyjemniejsze ale to trwa kilka sekund i jakoś da sie przeżyć. A poza tym nigdy wiecej nie pujdę do kobiety gin bo są strasznie nie delikatne sprawdziło sie to już 3 razy aż za 4 poszłam do faceta i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: pytanie/ IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 16:31 Ja też wolę chodzić do faceta,bo jak np.powiesz kobiecie ginekologowi,że boli Cię brzuch podczas okresu,to Ci odpowie,że to normalne.A facet podrapie się w głowę i pomyśli co zrobić aby Ci pomóc.Tak to już jest,że kobieta szybciej dogada się z mężczyzną niż z drugą kobietą.Przynajmniej w takich kwestiach Odpowiedz Link Zgłoś
mari85 Re: pytanie/ 18.05.04, 17:36 eeeej mnie wogule nieboli choc jestem czuła na ból mysłe ze dlatego ze wziełam sobie do serca aby w trakcie badania rozlużnic męsnie! tak naprawde to nieboli was ciało ale cos w głowie- serio ja tam wole 10 ginekologów niz jednego dentyste!!! powodzenia niemartw sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb [...] IP: 213.17.194.* 20.05.04, 17:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś