Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

drzwi Handbud Kraków

IP: *.chello.pl 17.10.08, 22:48
    zdecydowanie nie polecam! olewka klienta po zainkasowaniu kasy,
    umawianie terminu i nie przychodzenie
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość2 Re: drzwi Handbud Kraków IP: *.net.autocom.pl 13.01.09, 21:00
        miałeś kolego jakieś przykre doświadczenia i pewnie pecha.
        Ja miałem tydzień temu montaż drzwi Delta i jest narazie wszystko OK.
        Polecam montażyste z Rabki.

• Gość: gość Re: drzwi Handbud Kraków IP: *.76.classcom.pl 18.12.09, 21:54
          Ja, jednak twierdze, że pierwszy kolega nie miał pecha tylko trafił na bardzo
          nieprofesjonalną firmę. My rozpoczęliśmy naszą współpracę z nieszczęsną firmą
          Handbud w lipcu tego roku, obecnie jest grudzień, a w naszym mieszkaniu nadal
          nie ma klamek. Po kilku upomnieniach z naszej strony panowie w końcu dwa dni
          temu przyjechali z klamkami...tylko innymi niż zamawialiśmy! Wówczas panowie
          zapewniali, że dziś przyjadą zamontować prawidłowe klamki, jest prawie 22, a
          panów nadal nie ma, nie raczyli również poinformować, że nie przybędą.
          Ponadto drzwi montowali na raty z każdym elementem przyjeżdżali osobno i
          oczywiście o montaż każdego elementu musieliśmy się upominać. Dodatkowo po
          wymontowaniu starych drzwi zostawili je przy śmietniku pod blokiem. Chyba nie
          potrzeba dodatkowego komentarza?
          • Gość: kiki Re: drzwi Handbud Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 19:27
            Montowali u mnie drzwi zewnętrzne i jestem bardzo zadowolona (było to w sierpniu) . Zachęcona solidnoscią montujących zamówiłam następną usługę. Niestety już kolejnej nie zamówię.
          • Gość: romet Re: drzwi Handbud Kraków IP: *.ip.netia.com.pl 17.04.14, 15:43
            Drzwi Słupsk , polecam firmę vox najlepsze ceny, sprawdzony fachowy montaż, naprawdę warto.
      • Gość: gość Re: drzwi Handbud Kraków IP: 194.165.48.* 09.04.14, 10:55
        Witam wszystkich
        Według mnie firma mało solidna a jak już zobaczyłem na ich stronie certyfikat rzetelności (mimo, że dotyczy czegoś innego) to parsknąłem śmiechem. O ile zakup i montaż w miarę ok choć i tu nie obyło się bez niespodzianek to od pół roku nie mogę doprosić się o usunięcie usterki w uchwycie do drzwi łamanych. Totalna olewka klienta.
        • Gość: klieent Re: drzwi Handbud Kraków IP: *.betanet.pl 08.06.14, 15:40
          Witam, w zeszłym tygodniu panowie zamontowali mi drzwi wejściowe, jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego montażu. :)
          • Gość: delux Re: drzwi Handbud Kraków IP: *.betanet.pl 09.06.14, 16:00
            dziś panowie zamontowali mi drzwi delta de lux jestem bardzo zadowolony, pozdrawiam :)
        • Gość: krakowianka 78 Re: drzwi Handbud Kraków IP: *.betanet.pl 16.06.14, 21:34
          miła obsługa, profesjonalny i szybki montaż, długie terminy oczekiwania na okna- według mnie jednak godni polecenia
      • radek24290 Re: drzwi Handbud Kraków 04.11.14, 08:13
        ODRADZAM ! ODRADZAM ! Firma nieodpowiedzialna niegodna polecenia. ODRADZAM JAKĄKOLWIEK WSPÓŁPRACĘ Z NIĄ. Do trzech skrzydeł drzwi jeżdżą już ponad dwa miesiące. zamontowane futryny wiszą w powietrzu na piance. dodatkowo na ścianę 13 cm zamontowali 8 cm futryny i twierdzą upierają sie ze są dobrze zamontowane. PARTACZE!!! Z KTÓRYMI NIE DA SIĘ NEGOCJOWAĆ TYLKO JAK ONI TWIERDZĄ ZE TAK MAM BYC TO TAK ROBIĄ.
        • handbud2 Re: drzwi Handbud Kraków 07.11.14, 17:35
          Witam
          Proszę Radka o kontakt z biurem klienta pod numerem telefonu 12 6335545 ponieważ najprawdopodobniej pomylił firmy. FHU Handbud z Krakowa nie przyjmowała na przełomie ostatnich kilku miesięcy żadnej tego typu reklamacji. Sprawa jest dokładnie sprawdzona więc nie ma możliwości o tego typu sytuacji.

Właściciel
          • gazetatr Re: drzwi Handbud Kraków 03.04.15, 09:30
            Zdecydowanie odradzam. Firma olewa klienta. Po zamontowaniu bramy garażowej jest problem z jej zamykaniem. Po próbach umówienia się na serwis, najbliższy wolny termin mają za 4 dni, a przez ten czas nie mogę zamknąć drzwi garażowych. Na maile potrafią nie odpisywać po 1,5 tygodnia mimo przypomnienia telefonicznego i mailowego.
            • handbud2 Re: drzwi Handbud Kraków 04.04.15, 07:37
              Witam
              Po raz kolejny ktoś pomylił firmy. Nie przyjmowaliśmy reklamacji na montaż bramy garażowej w ostatnim miesiącu. Proszę o dokładne sprawdzenie danych firmy i adresu siedziby.
      • tolla14 Re: drzwi Handbud Kraków 03.04.15, 15:21
        witam i zgadzam .... się to wystarczy niebezpiecznie i nie mogę to rekomendować
        • jennifer_11 Re: drzwi Handbud Kraków 03.08.15, 22:35
          Nie polecam nikomu!!! Zarówno panowie montażyści jak i właściciel nie mają pojęcia o montażu drzwi, montują źle i krzywo, przywożą drzwi inne niż w zamówieniu, poprawki po wpłacie pieniędzy nie dochodzą wogóle do skutku...PORAŻKA jednym słowem!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka