Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gdzie kupić tanio glazurę

IP: 217.153.97.* 12.11.03, 06:56
    Kupiłem właśnie mieszkanie i pewnie jak zdecydowana większość chciałbym
    wykończyć to mieszkanie niekońicznie kupując najdroższy towar. Może ktoś mi z
    Was podpowie gdzie można kupić niedrogo płytki do łazienki, oczywiście w
    przyzwoitej jakości. Acha, a może wiecie gdzie kupię panele podłogowe.
    Dziękuję, pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: lll Re: gdzie kupić tanio glazurę IP: 217.153.97.* 12.11.03, 15:04
        Może jest ktoś kto kupił płytki w dobrej cenie...
      • Gość: Sisi Re: gdzie kupić tanio glazurę IP: 195.187.84.* 12.11.03, 15:08
        Jeśli chcesz kupić tanio, to tylko nie w Warszawie. Najlepiej jechać do jakiejś
        małej mieściny, nie podwarszwskiej oczywiście. Ja tak zrobiłam i wyszłam na tym
        nieźle. W okolicach Kielc jest taniocha. Tam gdzie duże bezrobocie. Kupiłam
        płytki m/kw za 24 zł wysoka klasa (gdzie w Castoramie najgorszy badziew
        kosztuje 35 zł), panele ścienne 24 zł, z m/kw.
        • joolanta Re: gdzie kupić tanio glazurę 12.11.03, 16:43
          ...akurat w tych rejonach jest duzo producentow glazury....
      • default Re: gdzie kupić tanio glazurę 12.11.03, 15:15
        Na pewno nie kupuj w żadnych castoramach, obich itp. molochach, polecam
        hurtownię na Bartyckiej (kawałek dalej za tym głównym bazarkiem, po tej samej
        stronie,to chyba nr 18). Mają duży wybór, ceny można negocjować, potrafią
        doradzić. Tel. 651 08 10.
        • kaa3 Re: gdzie kupić tanio glazurę 12.11.03, 16:20
          A ja polecam OPEX w Jankach. Ludzie nie wiedza, ale mozna negocjować upust.
          Nawet do 10 %.
      • misiek991 Re: gdzie kupić tanio glazurę 12.11.03, 17:45
        Napisz na priv to pomogę Ci we wszystkich problemach z tym nowym mieszkaniem, i
        bez lęku i skrępowania. Faktyczna i skuteczna pomoc wymaga więcej informacji,
        popiszemy sobie trochę i do czegoś dojdziesz - pamiętaj, to ty podejmujesz
        decyzję, to Twoje pieniądze.
        Ja pomagam bezpłatnie - to tak przy okazji, mam takich spraw dziennie kilka.
        Pozdrawiam.
      • saraa1234 Re: gdzie kupić tanio glazurę 19.04.16, 14:13
        Bardzo fajny asortyment ma sklep www.alekafelki.pl. Ceny też mają konkurencyjne, a także fachową obsługę. Jak chcesz nałożyć w łazience glazurę albo plytki podłogowe to na pewno znajdziesz coś dla siebie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka