Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ekipa Budowlana Wrocław

14.08.09, 21:27
    WITAM-POSZUKUJĘ TANIEJ EKIPY BUDOWLANEJ WE WROCŁAWIU.DOM BĘDZIE
    PARTEROWY,OKOŁO 138 M2 POW.UŻYTKOWEJ-JEŚLI MACIE KOGOŚ GODNEGO POLECENIA,KOGOŚ
    KTO NIE MA WYG~WYGÓROWANYCH CEN TO BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA-Z GÓRY SERDECZNIE
    DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.09, 15:05
        www.wr-group.pl
        • Gość: martski Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:32
          Pewnie już nieaktualne, ale gdyby ktoś szukał fachowca w mieście
          Wrocław, to polecam firmę Everest Mirosław Zając. Budowa domu
          jednorodzinnego trwała 4,5 miesiąca, potem instalacje i wykończenie
          robili jakieś drugie tyle. Jak czytam o problemach jakie spotykają
          ludzi, to mogę z czystym sumieniem polecić. Zrobili dokładny
          kosztorys, jakościowo wysoka półka i kompleksowo, cenowo wyszło moim
          zdaniem bardzo przyzwoicie. Facet jest po studiach i ma dobrych
          ludzi, moim zdaniem profesjonalnie do samego końca jakby ktoś chciał
          do niego kontakt to piszcie na mital@o2.pl
          • Gość: inwestor Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.play-internet.pl 12.10.13, 02:52
            nie mogę czytać tych bzdur o firmie Everest M. Zając totalna porażka, budował mi połówkę domu 6 miesięcy, nie wspomnę o kosztach ( dwa domy w jednym) kombinatorzy i oszuści, wyceniają w pierwszym gatunku a budują w trzecim . Te pochwały to pisał sam zainteresowany, nie dajcie się złapać na takie brednie
        • Gość: inwestor Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.internetunion.pl 20.11.13, 21:12
          UWAGA!!!! Firma jednoosobowa. Właściciel bazuje na zaliczkach. Nie wywiązuję się z umów. Radzę odwiedzić jego niedokończone budowy i zapoznać się z opinią klientów. No chyba, że ktoś pragnie dużych problemów.
          • luxperpetua85 Re: Ekipa Budowlana Wrocław 09.04.15, 22:08
            Proszę moderatora o usunięcie tych postów. Jedno to pisać opinie a drugie wierutne bzdury. Zapraszam na stronę everest-budownictwo.pl w celu przyjrzenia się pracy tej "jednoosobowej" firmy. Pozdrawiam - Inżynier budowy w firmie Everest.
      • Gość: Zygmunt Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.223.38.84.otvk.pl 20.01.10, 23:39
        Mogę polecić solidną ekipe budowlaną. Postawili dom mojego sąsiada a
        później mój. najlepiej kontaktować się z ich szefem. Pan Zbigniew to
        człowiek solidny i słowny. Przed rozpoczęciem robót przedstawił mi
        solidną wycenę. Polecem.

Kom. 0-698-320-318
        mail: ekipabud@gmail.com
        • Gość: Tomek Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: 193.0.242.* 23.01.12, 10:21
          Polecam firmę Pana Jarosława z Wrocławia.
          Firmę te mogę polecić z czystym sumieniem, ponieważ są solidni, kulturalni, nie musiałem nic nadzorować, podczas remontu zachowują porządek po skończonych pracach co się rzadko zdarza, a realizacja ich prac ma dużą jakość co było dla mnie najważniejszą zaletą tej firmy.
          Zresztą realizację z mojego domu są też na ich stronie wiec można rzucić okiem.
          www.remonty-jarbud.pl
        • yanekj Re: Ekipa Budowlana Wrocław 22.02.16, 22:40
          Panie Zbigniewie jak wszyscy to wszyscy - my też robimy najpierw dla naszych sąsiadów a później dla samych siebie - taka koniunktura, taki kraj ;)

Profesjonalne usługi hydrauliczne, zapraszamy !
      • Gość: n Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.10, 21:13
        nie polecam pana tomasza bobowskiego i jego firmy rem-bob;
        straszny partacz,i wyciaga kase, to na zaliczke,pozniej na fajki,
        na sprzet,ktory mu sie rzekomo ciagle psuje i obarcza tym klienta
        ostrzegam przed tym czlowiekiem miasto wrocław i okolice:(
      • Gość: domownik Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.11, 10:50
        nie polecam nikomu firmy budowlanej z Wroclawia Pan-Mal, ul. Manganowa 8
        53-441 Wrocław. Niesolidni i nieterminowi. Pan Właściciel nie dotrzymuje żadnych terminów. Oczywiście dużo obiecuje, ale trudno z realizcją
      • Gość: fachowiec90 Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.ghnet.pl 20.12.11, 16:59
        Budowa domów jednorodzinnych, letniskowych, od fundamentów po dach!
        Wrocław, Długołęka, Oleśnica, Trzebnica
        77 545 75 07
        • Gość: bartek Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.opera-mini.net 21.12.11, 19:11
          Polecam ekipe pana Krzysztofa wykonuja wszelkie prace zwiazane z budowa domow a takze remonty i wykonczenia domow i mieszkan w okolicach Wroclawia. Polecam poniewaz jestem bardzo zadowolony z ich uslug, dawno nie spotkalem sie z tak pozadna ekipa budowlana . Pan Krzysztof ma wieloletnie doswiadczenie w branzy (pan po 40-tce od zawsze pracuje w budownictwie) pracownicy takze solidni (wiedza co maja robic a przedewszystkim nie ma mowy o pijanstwie). Cen takze nie maja wygorowanych bardzo polecam tel.694 697 127
          • chilligroup Re: Ekipa Budowlana Wrocław 22.12.11, 08:20
            Z tego co czytam to masakrycznie ciężko znaleść dobrego fachowca
            • Gość: bartek Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.opera-mini.net 22.12.11, 12:26
              Szukasz prawdziwego fachowca to zadzwon do pana Krzyska i spytaj czy ma wolny termin naprawde polecam tel, 694 697 127
              • Gość: bartek Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.opera-mini.net 22.12.11, 12:39
                A ja wam powiem dlaczego mowicie ze ciezko znalezc dobrego fachowca w budowlance po prostu taki ktos zeby cos dobrze zrobic musi miec na to czas i sprzet do tego czyli musi przyzwoicie zarabiac a nie za przyslowiowa sol robic. A wy patrzycie zeby bylo najtaniej i biezecie przyslowiowego Mietka spod sklepu a puzniej narzekacie ze spartolil robote i ze pil w pracy . Taka jest prawda wszystko kosztuje .
                • Gość: Roman Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.kalisz.mm.pl 17.12.12, 11:40
                  wiecie tez dlaczego znalezc trudno dobrego fachowca? bo dobry fachowiec ma tyle pracy ,ze czasowo musi zapisywac na kolejke za miesiac.To w sumie tez jest dobry przyklad szukania.Mialem wiele ekip i przyznam sie ci co przychodzili po tygodniu partolili robote, natomiast ten co przyszedl po miesiacu - troche narzekal ,ze duzo pracy wykonal robote perfekcyjnie, miekszam pod Wrocławiem i powiem Wam WARTO CZEKAC!!! a tak poza tym polecam firme Lukasza Z. adeco-bud.pl
      • amelia00 Re: Ekipa Budowlana Wrocław 16.01.13, 13:03
        może jeszcze ktoś godny polecenia (budowa od początku do końca)?
        • Gość: Gość Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.04.13, 13:54
          Ja polecam firmę KOWALCZYK I SYNOWIE z Wrocławia. Kontakt tel. 662960952
      • Gość: gość Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.01.13, 22:24
        Mogę z czystym sumieniem mogę polecić dobrą i solidną ekipę ,mają nawet dyplomy mistrzowskie w zawodzie : murarz. Znają się na rzeczy nawet mój inspektor nadzoru był zdziwiony skąd ja ich znalazłem. Szczegóły e-mail : zdzislaw.kowal@onet.pl
      • amelia00 Re: Ekipa Budowlana Wrocław 10.03.13, 16:49
        A czy ktoś miał do czynienia z firmą Pana Andrzeja Siwka?
      • Gość: klemens Re: Ekipa Budowlana Wrocław IP: *.play-internet.pl 23.04.13, 07:03
        Wrocław jest niestety drogi. Czasami, podkreślam czasami warto wziąć firmę z innego regionu.
        • mefex Re: Ekipa Budowlana Wrocław 23.04.13, 22:50
          A dlaczego polecasz firmę Remik - jest taka dobra czy jest Twoja? :-)

Pozdrawiam

Amator Buduje Dom
      • baugustyniak Re: Ekipa Budowlana Wrocław 09.08.17, 07:01
        Jeżeli szuka ktoś dobrej i sprawdzonej firmy remontowo-budowlanej polecam firmę Perfectmix.
        Jest to firma, która wykonała kompleksowe prace remontowe już w trzech mieszkaniach w mojej rodzinie i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. Wcześniej firma tego Pana wykonywała prace remontowe u moich znajomych. I tak podajemy dalej, bo wiadomo jak cieżko znaleźć fachowców na tym rynku.
        Z Panami trzeba jednak ustalać terminy z wyprzedzeniem. Ja jestem bardzo zadowolony, więc mam nadzieję, że moją opinia przyda się również innym zainteresowanym. Jest to przede wszystkim firma bardzo uczciwa i świadczone usługi zasługują na polecenie.
        • baugustyniak Re: Ekipa Budowlana Wrocław 14.08.17, 17:48
          U mnie też panowie robili co prawda mały remont,malowanie i panele,wszystko poszło bardzo sprawnie mogę śmiało polecić.
        • bernadetaaa Re: Ekipa Budowlana Wrocław 05.05.21, 10:56
          Ja nie miałam szczęścia. Pieniędzy nie oddali, remontu nie zrobili. Sprawa w sądzie wygrana , tylko że nawet komornik nie może go złapać. Działa na czarno. Uważajcie na oszustów! Na Pana M.N.
      • steam_ag Re: Ekipa Budowlana Wrocław 16.08.17, 11:02
        Osobiście polecam www.senso-rex.com/
        • maciejdamik Re: Ekipa Budowlana Wrocław 04.10.17, 12:53
          Jeżeli chodzi o dobrą jakość i bardzo pomocną pod względem nie tylko budowlanym ale także spraw okołobudowlanych to polecam firmę budsport.pl/.
      • baugustyniak Re: Ekipa Budowlana Wrocław 18.06.18, 15:46
        Dzień dobry, proszę zauważyć że we Wrocławiu, są dwie firmy perfekt oraz perfectmix który nie ma nic wspólnego z powyższymi opiniami.pozdrawiam
      • beata12345 Re: Ekipa Budowlana Wrocław 24.12.18, 20:54
        Polecam firmę Iwo-Bau- to są na prawdę świetni fachowcy którzy znają się na rzeczy. Sama korzystałam z ich usług i współpracę bardzo dobrze wspominam terminowi, solidni cóż można więcej dodać- oby więcej takich firm a będzie dobrze
      • ejakubik Re: Ekipa Budowlana Wrocław 21.04.20, 18:24
        Polecam firme perfectmix,oddałam im do wykończenia dwa mieszkania w stanie deweloperskim i jestem bardzo zadowolona.
        • bernadetaaa Re: Ekipa Budowlana Wrocław 09.01.21, 17:37
          Miałam do czynienia z ta firmą, niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego , zdecydowanie odradzam. Zresztą firma już nie istnieje. Jeśli wykonali u Pani prace to widocznie nielegalnie.
      • ejakubik Re: Ekipa Budowlana Wrocław 21.04.20, 18:50
        Polecam Perfectmix,ceny znośne ekipa zgrana.
      • ejakubik Re: Ekipa Budowlana Wrocław 21.04.20, 18:52
        a ja byłam zadowolona z usług perfectmix czy aby napewno pani nie pomyliła firm?
      • ejakubik Re: Ekipa Budowlana Wrocław 21.04.20, 18:53
        Ja generalnie współpracuje z perfectmix już kilka lat i nie mogę narzekać.Czy aby napewno pani nie pomyliła firm?

alex.lipinski napisał(a):

> Uwaga na firmę PerfectMix są również pod nazwą Perfekt!!!
      • annawazka1 Re: Ekipa Budowlana Wrocław 17.08.21, 08:32
        Mój dom robiła jedna ekipa, taka mała rodzinna. Z kolei do ocieplenia zatrudniłam fachowców od stropodachy.com.pl/. Spisali się świetnie. Wysokiej jakosci materiały, szybko i spranie poszło im ze wszystkim. Mogę polecić!
      • david23 Re: Ekipa Budowlana Wrocław 17.08.21, 16:43
        Czy korzystał ktoś z usług firmy danwall z Wrocławia co możecie o niej powiedzieć
        • jakubtrzmielewski Re: Ekipa Budowlana Wrocław 24.11.21, 19:25
          Ja Polecam Domy z Natury. Budują w całej Polsce. Innowacyjna technologia budowy, domy nowoczesne, super-trendy z fajnym designem. No i całkowicie ekologiczne. Dodatkowo w cenie jest 30-letnia gwarancja na całą konstrukcję.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka