Gość: Hejka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 22:03 Brawo czarne koszule brawo.Mam nadzieje ze juz niedlugo Korona was podmieni w I lidze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszszczecin Ruszył Puchar Polski w grupach 21.09.04, 22:06 Bardzo ciekawe wyniki.Jakbym zagrał w STS-ie to wtopa na całego.Jutro gra Legia i Pogoń mam nadzieję że wygrają swoje mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Ruszył Puchar Polski w grupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:12 To był mecz przyjaźni o wyniku bez znaczenia dla kibiców. Po meczu wspólmnie poszli na piwo na Starówkę, a w trakcie cały stadion na przemian dopingował Koronę i Polonię. Inna sprawa, że gra do D..., z obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftblst Re: Ruszył Puchar Polski w grupach IP: *.local.pl / 217.11.143.* 21.09.04, 22:37 > To był mecz przyjaźni o wyniku bez znaczenia dla kibiców. Po meczu wspólmnie > poszli na piwo na Starówkę (...) Byli obaj poloniści? ;) Wynik w każdym razie zaskakujący. Oby jutro niespodzianek było mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Despi Re: Ruszył Puchar Polski w grupach IP: *.net 21.09.04, 22:35 ...a ja zmarzłem na Kolejorzu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia Bytom Re: Ruszył Puchar Polski w grupach IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:43 Śmiać mi sie chce z Górnika Zabrze.Nie daże tych dwóch zespołów sympatią,ale Zabskich bardziej i dlatego mogliby z tej grupy nie awansować wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scot Re: Ruszył Puchar Polski w grupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:46 Nareszcie przełamanie Kolejorza!!!Mam nadzieję,że chłopaki nareszcie uwierzą w siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izik Re: Koruptor Kielce górą! IP: *.machowa.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 14:33 Debil jestes i tyle Odpowiedz Link Zgłoś