Gość: Kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:20 Coś mi się wydaje, że ten Krauze kręci, podobnie jak w interesach. Mamy już winowajcę kłopotów Arki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:22 Coś mi się wydaje, że ten Krauze kręci podobnie jak w interesach. Mamy już winnego za kłopoty Arki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosman Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.chello.pl 15.04.07, 17:36 Stawowy bądz mężczyzną.Powiedz wprost że po pobycie w W -wie.coraz bliżej Ci do Legii.Ale jak tutaj Cię lubią i chwalą tak w Legi nie przetrwasz dłużej niż 6-7 spotkań i wylecisz z hukiem.Cudotwórcą to Ty nie jesteś,a w miarę solidnym trenerem.A to na Legię za mało.Nie podniecaj się więc spekulacjami prasowymi i bierz się solidnie do pracy by wywiązać się ze swojego kontraktu.A po sezonie szerokiej drogi.Z niewolnika nie ma pracownika.Nie Ty bedzie inny.I gwoli wyjaśnienia - za mały jesteś aby obrażać się na p.Krauzego.Nie tacy kozacy jak Ty czekali na spotkanie tygodniami.Tak więc nim co kolwiek powiesz do prasy -pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.07, 18:35 Bosman czy ty kiedykolwiek pracowałeś?Bo jeśli tak to postąpił byś tak samo jak Stawowy jeśli pracodawca by Cię zlekceważył i ośmieszył .A Krauze kolejny raz pokazał że ma nasrane na klub piłkarski mimo wcześniejszych zapewnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSMAN Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.chello.pl 15.04.07, 19:51 Synku więcej przepracowałem niż Ty masz lat.A jeżeli masz p.Krauzego za równego sobie to może golasie Ty weżmiesz na swoje utrzymanie klub?Nie?To więcej pokory.Bo wpierw jest procodawca a potem pracownik.Rozumiesz wogóle co piszę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eraserhead Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:06 Oczywiście. Świetnie rozumiem co masz na myśli. Uważasz, że jeśli ktoś jest bogatszy od ciebie to może cię lekceważyć i robić z ciebie durnia przed innymi. Gratuluję szacunku do samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.07, 20:07 obyś się tym synkiem tatuśku grubo nie pomylił bo podejrzewam że lata które Ja mam przepracowane to dopiero są lata które tyt przeżyłeś a klubu nie mam zamiaru brać wystarczy że utrzymuję go pieniędzmi za bilety które kupuję i jest to Mój wkład w jego utrzymanie a robię to od 1972 roku.Natomiast stwierdzenie że wpierw jest pracodawca a potem pracownik pokazuje że albo pracujesz w firmie która lekceważy swoich pracowników albo jesteś takim pracodawcom.Powinieneś wiedzieć że firmy gdzie pracodawcy lekceważą swoich pracowników bardzo szybko tracą swoją markę i chylą sie ku upadkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.zab.nat.hnet.pl 15.04.07, 17:40 Cała Polska się z nas śmieje, sprzedawczyki i złodzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Prokom to firma zatrudniająca byłych SB-ków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:39 i oficerów WSI wywalonych z roboty.Zatrudnia także normalnych ludzi ale na niskich stanowiskach.Stawowy nie ma szans w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Stawowy rozczarowany, może odejdzie 15.04.07, 18:57 Stawowy kręci nosem żeby mieć powód do odejścia z Arki do Legii. Oby nie skończył jak Wdowczyk. Z Koroną się pożegnał, a w Legii jednak nie został trenerem. Musiał swoje odczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.echostar.pl 15.04.07, 19:02 stawowy -miej odwagę powiedzieć ze chcesz do legii a nie kręcisz jakieś dziwne texty. wy jesteście na utrzymaniu krauzego nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.07, 19:24 a Stawowy to tania dzi..... z Bodegi że jest na utrzymaniu Krauzego.Zastanów się co piszesz chyba ze jako pracownik też masz takiego pracodawce który cię olewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Tylko Bałtyk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:19 Mam 31 lat i od 1983 chodzę na mecze.I w dzieciństwie o żadnej Arce(no chyba,że Noego...) nie słyszałem.Był tylko BAŁTYK GDYNIA.Pare lat temu Arka to i owszem,ale tylko w rugby.A w piłke to liczyła się tylko Lechia Gdańsk.Skoro więc Stawowy uważa się za trenera pokroju Mourinho to dlaczego chce wiązać się z takimi prostakami bez jakichkolwiek osiągnięć( oczywiście osiągnięcia na tle przekupstw sędziów są niepodważalne...)? Więc co tego Pana tam trzyma? A tak zapomniałem...........Legia go olała ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Tylko Bałtyk! IP: *.chello.pl 15.04.07, 22:08 ilu was jeszcze zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Krauze koruptor 15.04.07, 19:31 Spec od zarabiania na komputeryzacji ZUSu. Arce gratulujemy wlasciciela. Paszla won z I ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Ed Won z ligi! IP: *.zab.nat.hnet.pl 15.04.07, 19:36 Miejsce złodziei (mowa o działaczach i kibicach Arki) jest w rynsztoku! Mam nadzieję, że ten śmieszny klub spadnie na samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kon z ryja i ryj z Eda IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 15.04.07, 20:19 zwierz sie ojcu R i ministrowi G popaprancu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:25 Prokom + Arka = ZŁODZIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Krezus Krauze IP: *.volta.net.pl 15.04.07, 20:37 Krauze zbudował swoją fortunę na układach z komuchami a w szczególności z mgr Kwaśniewskim. Dostawał bezcenne kontrakty rządowe, z których jego Prokom wiele sknocił jak np. ZUS. Dzięki swoim układom firma zamiast upaść doszła do ogromnych pieniędzy, z których część poszła na sport, w tym na awans Arki. Od dawna wiedziano, że Arka kupuje mecze, Krauze udawał jednak, że wszystko jest OK. Zgodnie z polskim prawem sportowym Arka powinna zostać wykluczona ze wszystkich rozgrywek. Znowu załatwiono sprawę i po roku w Gdyni bedzie I-liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:38 Nie wiedział biedak Krause w co się pakuje; polska liga to nie zus pod wodzą Bańkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Arki Panie Kubicki, i czego znowu Pan jątrzysz? IP: *.chello.pl 15.04.07, 20:42 Po tych numerach na forum Arki, ciężko traktować pańskie teksty poważnie. A może to odwecik? Kto uwierzy, że Stawowy co 3 dni wypowiada sie w tak odmiennym tonie? To bardzo kulturalny człowiek i waży słowa. A skoro przekonuje Pan kibiców, że życzy Arce dobrze, to po co takie teksty? Jeżeli już chciał pan podzielić się 'newsem', to można to było zrobić w mniej prowokacyjny sposób. Taką ma Pan pracę? No tak, to wszystko tłumaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:11 Panie redaktorze dlaczego tak Pana boli że po tych trudnych tygodniach mimo degradacji jest taka dobra atmosfera w klubie i jego otoczeniu.To co w tej chwili Pan robi jest to jawne nakręcanie złej atmosfery. Niestety Arka nie ma przyjaciół wśród dziennikarzy w trójmieście.Krauze niezbyt często osobiście zabiera głos a skoro to zrobił to znaczy że decyzje zostały już podjęte. To czy spotka się ze Stawowym w poniedziałek czy w piątek nie ma większego znaczenia.Ja rozumiem że Pan Stawowy troche się niecierpliwi bo musi dać odpowiedź do Warszawy a tam też nie chcą zbyt długo czekać.W takich klubach jak Legia czy Wisła nie tacy trenerzy polegli. Praca w Arce będzie spokojniejsza a aspiracje klubu są dośc wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.07, 22:21 IDŹ DO LEGII Odpowiedz Link Zgłoś