Dodaj do ulubionych

Stawowy rozczarowany, może odejdzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:20
Coś mi się wydaje, że ten Krauze kręci, podobnie jak w interesach. Mamy już
winowajcę kłopotów Arki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:22
      Coś mi się wydaje, że ten Krauze kręci podobnie jak w interesach. Mamy już
      winnego za kłopoty Arki.
    • Gość: Bosman Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.chello.pl 15.04.07, 17:36
      Stawowy bądz mężczyzną.Powiedz wprost że po pobycie w W -wie.coraz bliżej Ci
      do Legii.Ale jak tutaj Cię lubią i chwalą tak w Legi nie przetrwasz dłużej niż
      6-7 spotkań i wylecisz z hukiem.Cudotwórcą to Ty nie jesteś,a w miarę solidnym
      trenerem.A to na Legię za mało.Nie podniecaj się więc spekulacjami prasowymi i
      bierz się solidnie do pracy by wywiązać się ze swojego kontraktu.A po sezonie
      szerokiej drogi.Z niewolnika nie ma pracownika.Nie Ty bedzie inny.I gwoli
      wyjaśnienia - za mały jesteś aby obrażać się na p.Krauzego.Nie tacy kozacy jak
      Ty czekali na spotkanie tygodniami.Tak więc nim co kolwiek powiesz do prasy
      -pomyśl.

• Gość: Edi Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.07, 18:35
        Bosman czy ty kiedykolwiek pracowałeś?Bo jeśli tak to postąpił byś tak samo jak
        Stawowy jeśli pracodawca by Cię zlekceważył i ośmieszył .A Krauze kolejny raz
        pokazał że ma nasrane na klub piłkarski mimo wcześniejszych zapewnień
        • Gość: BOSMAN Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.chello.pl 15.04.07, 19:51
          Synku więcej przepracowałem niż Ty masz lat.A jeżeli masz p.Krauzego za równego
          sobie to może golasie Ty weżmiesz na swoje utrzymanie klub?Nie?To więcej
          pokory.Bo wpierw jest procodawca a potem pracownik.Rozumiesz wogóle co piszę?
          • Gość: eraserhead Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:06
            Oczywiście. Świetnie rozumiem co masz na myśli. Uważasz, że jeśli ktoś jest
            bogatszy od ciebie to może cię lekceważyć i robić z ciebie durnia przed innymi.
            Gratuluję szacunku do samego siebie.
          • Gość: Edi Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.07, 20:07
            obyś się tym synkiem tatuśku grubo nie pomylił bo podejrzewam że lata które Ja
            mam przepracowane to dopiero są lata które tyt przeżyłeś a klubu nie mam zamiaru
            brać wystarczy że utrzymuję go pieniędzmi za bilety które kupuję i jest to Mój
            wkład w jego utrzymanie a robię to od 1972 roku.Natomiast stwierdzenie że wpierw
            jest pracodawca a potem pracownik pokazuje że albo pracujesz w firmie która
            lekceważy swoich pracowników albo jesteś takim pracodawcom.Powinieneś wiedzieć
            że firmy gdzie pracodawcy lekceważą swoich pracowników bardzo szybko tracą swoją
            markę i chylą sie ku upadkowi
    • Gość: :-( Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.zab.nat.hnet.pl 15.04.07, 17:40
      Cała Polska się z nas śmieje, sprzedawczyki i złodzieje!!!
    • Gość: poinformowany Prokom to firma zatrudniająca byłych SB-ków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:39
      i oficerów WSI wywalonych z roboty.Zatrudnia także normalnych ludzi ale na
      niskich stanowiskach.Stawowy nie ma szans w tej firmie.
    • lolektyrmand Stawowy rozczarowany, może odejdzie 15.04.07, 18:57
      Stawowy kręci nosem żeby mieć powód do odejścia z Arki do Legii. Oby nie
      skończył jak Wdowczyk. Z Koroną się pożegnał, a w Legii jednak nie został
      trenerem. Musiał swoje odczekać.
    • Gość: robus Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.echostar.pl 15.04.07, 19:02
      stawowy -miej odwagę powiedzieć ze chcesz do legii a nie kręcisz jakieś dziwne
      texty. wy jesteście na utrzymaniu krauzego nie odwrotnie
      • Gość: Edi Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.07, 19:24
        a Stawowy to tania dzi..... z Bodegi że jest na utrzymaniu Krauzego.Zastanów się
        co piszesz chyba ze jako pracownik też masz takiego pracodawce który cię olewa
    • Gość: michi Tylko Bałtyk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:19
      Mam 31 lat i od 1983 chodzę na mecze.I w dzieciństwie o żadnej Arce(no chyba,że
      Noego...) nie słyszałem.Był tylko BAŁTYK GDYNIA.Pare lat temu Arka to i
      owszem,ale tylko w rugby.A w piłke to liczyła się tylko Lechia Gdańsk.Skoro
      więc Stawowy uważa się za trenera pokroju Mourinho to dlaczego chce wiązać się
      z takimi prostakami bez jakichkolwiek osiągnięć( oczywiście osiągnięcia na tle
      przekupstw sędziów są niepodważalne...)? Więc co tego Pana tam trzyma? A tak
      zapomniałem...........Legia go olała ostatnio...
      • Gość: olo Re: Tylko Bałtyk! IP: *.chello.pl 15.04.07, 22:08
        ilu was jeszcze zostalo
    • funia81 Krauze koruptor 15.04.07, 19:31
      Spec od zarabiania na komputeryzacji ZUSu.
      Arce gratulujemy wlasciciela. Paszla won z I ligi.
      • Gość: Koń Ed Won z ligi! IP: *.zab.nat.hnet.pl 15.04.07, 19:36
        Miejsce złodziei (mowa o działaczach i kibicach Arki) jest w rynsztoku! Mam
        nadzieję, że ten śmieszny klub spadnie na samo dno.
        • Gość: gosc Kon z ryja i ryj z Eda IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 15.04.07, 20:19
          zwierz sie ojcu R i ministrowi G popaprancu
    • Gość: andrzej Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:25
      Prokom + Arka = ZŁODZIEJE
    • Gość: Alek Krezus Krauze IP: *.volta.net.pl 15.04.07, 20:37
      Krauze zbudował swoją fortunę na układach z komuchami a w szczególności z mgr
      Kwaśniewskim. Dostawał bezcenne kontrakty rządowe, z których jego Prokom wiele
      sknocił jak np. ZUS. Dzięki swoim układom firma zamiast upaść doszła do
      ogromnych pieniędzy, z których część poszła na sport, w tym na awans Arki. Od
      dawna wiedziano, że Arka kupuje mecze, Krauze udawał jednak, że wszystko jest
      OK. Zgodnie z polskim prawem sportowym Arka powinna zostać wykluczona ze
      wszystkich rozgrywek. Znowu załatwiono sprawę i po roku w Gdyni bedzie I-liga.
    • Gość: AA Re: Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:38
      Nie wiedział biedak Krause w co się pakuje; polska liga
      to nie zus pod wodzą Bańkowskiej
    • Gość: kibic Arki Panie Kubicki, i czego znowu Pan jątrzysz? IP: *.chello.pl 15.04.07, 20:42
      Po tych numerach na forum Arki, ciężko traktować pańskie teksty poważnie. A
      może to odwecik? Kto uwierzy, że Stawowy co 3 dni wypowiada sie w tak odmiennym
      tonie? To bardzo kulturalny człowiek i waży słowa. A skoro przekonuje Pan
      kibiców, że życzy Arce dobrze, to po co takie teksty? Jeżeli już chciał pan
      podzielić się 'newsem', to można to było zrobić w mniej prowokacyjny sposób.
      Taką ma Pan pracę? No tak, to wszystko tłumaczy...
    • Gość: wojciech Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:11
      Panie redaktorze dlaczego tak Pana boli że po tych trudnych tygodniach mimo
      degradacji jest taka dobra atmosfera w klubie i jego otoczeniu.To co w tej
      chwili Pan robi jest to jawne nakręcanie złej atmosfery. Niestety Arka nie ma
      przyjaciół wśród dziennikarzy w trójmieście.Krauze niezbyt często osobiście
      zabiera głos a skoro to zrobił to znaczy że decyzje zostały już podjęte. To czy
      spotka się ze Stawowym w poniedziałek czy w piątek nie ma większego
      znaczenia.Ja rozumiem że Pan Stawowy troche się niecierpliwi bo musi dać
      odpowiedź do Warszawy a tam też nie chcą zbyt długo czekać.W takich klubach jak
      Legia czy Wisła nie tacy trenerzy polegli. Praca w Arce będzie spokojniejsza a
      aspiracje klubu są dośc wysokie.
    • Gość: mj Stawowy rozczarowany, może odejdzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.07, 22:21
      IDŹ DO LEGII

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka