seasalt 12.08.07, 01:08 jak Gazeta potrafi zdjecia dobrac tych co im podpadli,czy to Giertych,czy Lepper wczy Wasserman czy Ziobro,kazdy na ilustracji wyglada jakos tak malo inteligentnie w zasadzie debilowato, zauwazyliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moon5 Re: strasznie mi sie podoba 12.08.07, 01:22 Otóż to. A Kaczyńscy w tej obiektywnej gazecie zawsze wyglądają jak niedorozwinięci umysłowo, paranoicy lub jacyś obleśni zboczeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To podajcie mi linki do fotek, nawet u Rydzyka, 12.08.07, 01:27 na ktorych te odmience nie wygladaja oblesnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: To podajcie mi linki do fotek, nawet u Rydzyk 12.08.07, 01:31 Uroda nie jest najwazniejsza u mężczyzny. Osobowość, charakter, rozum, wykształcenie, pieniądze. To się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: To podajcie mi linki do fotek, nawet u Rydzyk 12.08.07, 01:34 A zresztą z nimi nie trzeba iśc do łózka. To politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba No i co rybenki? I GDZIE owe fotki? 12.08.07, 01:37 A co sie tyczy pieniedzy, to ty chyba nie myslisz o tych Jarkowych pranych na koncie mamusi-emerytki? Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: No i co rybenki? I GDZIE owe fotki? 12.08.07, 01:41 Czemu prane? Nie prowadzi brudnych biznesów. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nie badz taka pewna, bo to sie dopiero okaze, gdy 12.08.07, 03:36 Jarek Zamordysta ze stolka poleci, a wiec juz niezbyt dlugo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Nie badz taka pewna, bo to sie dopiero okaze, 12.08.07, 03:43 To tajemnicza postać, więc , kto wie... Ale dla kogo miałby kraść? Nie ma rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Nie badz taka pewna, bo to sie dopiero okaze, 12.08.07, 12:47 moon5 napisała: > To tajemnicza postać, więc , kto wie... Ale dla kogo miałby kraść? Nie ma rodzi > ny. dla kota i swojego kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: strasznie mi sie podoba 12.08.07, 12:46 moon5 napisała: > Otóż to. A Kaczyńscy w tej obiektywnej gazecie zawsze wyglądają jak > niedorozwinięci umysłowo, paranoicy lub jacyś obleśni zboczeńcy. Gazeta samą prawdę pokazuje - przecież tacy właśnie są kaczyńscy. Niedorozwinięci paranoicy. Odpowiedz Link Zgłoś