Gość: Wades IP: *.abc.com.pl 26.08.08, 09:59 Bosacki jest obrońcą a nie pomocnikiem matołki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h5n1_kaczory Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawies... 26.08.08, 10:07 O zgrozo! Żeby tylko holenderski kwartet nie namieszał w głowie tym zawodnikom, tak jak namieszali Kokoszce. Najgorsze co by mogło spotkać Lecha w drodze do LM to odejście Lewandowskiego i Wojtkowiaka do II ligi włoskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawies... 26.08.08, 10:18 Ja bym tego Lewandowskiego wpuścil od pierwszej minuty, z tym że póżniej zmienił, bo to mlody zawodnik i nie trzeba go forsować. Tylko tak moga "urodzić" sie nowe gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Lecha Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawies... IP: *.echostar.pl 26.08.08, 10:36 I dobrze piłkarze Lecha grają najlepiej w całej Polsce jak narazie nic dziwnego ,że Bosacki wraca do kadry przecież kto strzelał dla nas jedyne bramki na mundialu i ogólnie jest on dobrym obrońcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Leo stawia Smudzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 10:50 powinno byc: "Leo stawia Smudzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don 7 piłkarzy Lecha w eliminacjach Mistrzostw Świata IP: 78.152.14.* 26.08.08, 11:10 Do tego dodajcie jeszcze Rengifo (Peru) i Stilica (Bośnia), łącznie 7 piłkarzy Lecha zostało powołanych na eliminacje mistrzostw świata, do tego ósmy Peszko jest rezerwowym. Z pierwszego składu powałań nie dostali: Kotorowski (Lech szuka dla niego konkurenta), Arboleda (Kolumbia) I Henriquez, ktory tez zostałbypowołany do reprezentacji Panamy, gdyby ta już nie odpadła z eliminacji. Oby to się źle dla Lecha nie skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawi IP: 10.201.8.* 26.08.08, 11:11 WŁAŚNIE!!!!! Widac, że "fahofcy" piszą te artykuły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawies... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 11:19 Leo do dymisji. Dosyć tego cyrku. Ten gość chyba nie rozumie ze jest w Polsce, gdzie się pije. Wywala najlepszego zawodnika ME. Na emeryture i eksperymenty niech sobie pan jedzie do swojego kraju o ile pana zechcą po kompromitacji z Holandią na mundialu. Polska to nie miejsce na pańską emeryturę. Zarabia dwa razy tyle co Janas a efektów nie widać. Co mecz to gorzej. Niech spróbuje przegrać te eliminacje MS, to na taczkach jak Jagnę wywieziemy. Znalazł sobie głupi naród, który klaszcze jak zobaczy coś zachodniego i wykrzystuje tą głupote rodem z kraju zabitego dechami, jak mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xea Re: Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawi IP: *.mofnet.gov.pl 26.08.08, 11:48 każdym swoim kolejnym krokiem benhałer potwierdza, że całkiem się pogubił, albo wręcz robi krecią robotę, wywalać z kadry najepszego zawodnika za to, że po meczu wypił alkohol, czas wziąć leosia za szmaty i wywalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak niezadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 11:23 A mnie to martwi,a nie cieszy.Szkoda chłopaków,którym przy dobrym układzie może zabraknąć sił.Niech grają tylko dla mistrza Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Skoro sie bierze caly sklad, to rownie dobrze... IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 11:55 ...mozna jeszcze dokoptowac do tego trenera, ktory z tym skladem na codzien pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KI// Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawies... IP: 77.236.11.* 26.08.08, 12:08 I dobrze! oslabi Lecha i znow nici z "majstra" hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posener Trzeba powiedzieć, że Nochal mi się podoba... IP: *.icpnet.pl 26.08.08, 16:42 Owszem, należałem do krytyków Smudy bo efektów nie było. Nigdy natomiast nie upierałem się przy Michniewiczu, któremu PP się trochę fuksnął. Lech gra pięknie i wygrywa, Pogo zdumiewa skutecznością transferów, Rutkowski w końcu wydaje więcej (a może to nie Amica, tylko Warka, Sokołów i inni sponsorzy? Nieważne...). Jednym słowem cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak do posenera IP: 79.184.52.* 26.08.08, 21:00 Bardzo mi pasuje ten komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawies.. IP: *.autocom.pl 27.08.08, 08:51 Wiem, ze bedzie troche nie na temat, ale nie moge sie powstrzymac aby schlodzic zapal kibicow Kolejarza. Pamietajcie, ze o wynikach tego szkoleniowca decyduje slynna "apteka". Jego metod treningowo - farmakologicznych zwykly polski kopacz nie wytrzyma na dluzsza mete. Na majstra moze wystarczyc, ale i tal skonczy sie szpitalem. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Leo bierze sześciu z Lecha i podtrzymuje zawi IP: 77.253.245.* 27.08.08, 14:35 Kolejorz a nie Kolejarz Odpowiedz Link Zgłoś