Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia - Zagłębie

IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 30.07.11, 19:32
    NAJWIĘKSZE WIEŚNIAKI TO WARSZAWIAKI
    Obserwuj wątek
      • Gość: Krzysiek Legia - Zagłębie IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 17:01
        Legia mistrzem ? hahaha. Dobre :D
      • Gość: oglądaj mecz necie Legia - Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 17:01
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110730/SPORT_NOZNA/237562508
      • maz-48 Legia - Zagłębie 31.07.11, 17:10
        Pewnie gowno będzie z tego meczu. W Warszawie leje jak z cebra, boisko zalane wodą i nie nadaje się do gry...
        • Gość: kr. Re: Legia - Zagłębie IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 17:23
          stadion za 500 mnl a nawet nie ma systemu odprowadzania wody. stadion wiejski juz widac ze sie PiEPSI hahaha
          • Gość: tadek-wku...ony Re: Legia - Zagłębie IP: *.as13285.net 31.07.11, 17:39
            Gość portalu: kr. napisał(a):

> stadion za 500 mnl a nawet nie ma systemu odprowadzania wody. stadion wiejski j
            > uz widac ze sie PiEPSI hahaha

Gdzies ty sie debilu uchowal?

Poczytaj troche o tym stadionie, to sam zrozumiesz jakim debilem jestes. :D
            • Gość: Kr. Re: Legia - Zagłębie IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 17:54
              a tuy wiejski napinaczu czemu nie na meczu - PKS nie dojechał ?
              • Gość: f Re: Legia - Zagłębie IP: *.zone3.bethere.co.uk 31.07.11, 18:02
                zalało gaźnik w roburze
            • Gość: AntyWsiok Re: Legia - Zagłębie IP: *.catv.net.pl 31.07.11, 19:02
              Czego wsioczki juz szczekacie idzcie krowy wydoic a nie sie osmieszac w necie ;)
        • Gość: karol Re: Legia - Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 18:53
          chyba u ciebie leje.... w Warszawie nie padalo juz od 3-4 tygodni
      • Gość: mmm Legia - Zagłębie IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 17:12
        A kibolstwo legijne nie dość, że straci czas, pieniądze (dojazd koleją ze wsi), zmoknie to nic nie zobaczy, hahaha
        • Gość: hj Re: Legia - Zagłębie IP: *.zone3.bethere.co.uk 31.07.11, 17:21
          bedą dziabać kosami kasowniki w autobusach jak ich znam
        • Gość: screen Re: Legia - Zagłębie IP: *.205.85.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 17:45
          Powiedz to władzom Barcelony, którzy biorą pieniądze nawet od takich wieśniaków jak Polacy :) Sprzedając bilety, oryginalne pamiątki, etc.

Co Cię to k obchodzi, że Legia ma kibiców w całej Polsce? Na wsi prawdopodobnie też.

Zapewne jesteś kibicem Polonii. Więc leczysz kompleksy, że na mecze Twojego klubu przychodzi tak mało ludzi.
          • Gość: Lopez Re: Legia - Zagłębie IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 31.07.11, 17:59
            "Legia ma kibiców w całej Polsce" - no to ci się udał kawał.
            • Gość: screen Re: Legia - Zagłębie IP: *.205.85.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 20:27
              No dobrze, jeden zarzuca, że przyjeżdżają na Legię ze wsi, drugi, że Legia nie ma kibiców w całej Polsce.

Dobrze ograniczmy się do województwa mazowieckiego. Nadal Wam przeszkadza, że Legia ma kibiców nie tylko w Warszawie ale i w województwie?

Co Was kurna to obchodzi? Macie problem z ludźmi ze wsi? To popytajcie skąd przyjechali wasi rodzice.
              • Gość: Lopez Re: Legia - Zagłębie IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 31.07.11, 21:55
                A niech sobie ma skąd chce. Szkoda tylko, że większość z nich się zachowuje jak wieśniaki (przy czym wieśniak!=mieszkaniec wsi).

To popytajcie skąd prz
                > yjechali wasi rodzice.
                No ze wsi. I co w związku z tym? Niektórzy przyjadą z miasta, a zachowują się jakby mieszkali w lesie.
                • Gość: screen Re: Legia - Zagłębie IP: *.205.21.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 23:55
                  Czyli nie ważne skąd przyjedzie taki. I miejsce zamieszkania/pochodzenia nie jest tu determinantą. Nie ma sensu zatem przytaczać skąd przyjechał.

EOT
          • Gość: antek Re: Legia - Zagłębie IP: *.acn.waw.pl 31.07.11, 20:11
            tak
            na pewno jest kibicem polonii,a do tego jeszcze zydem,pedalem i jezdzi na rowerze...
            • Gość: screen Re: Legia - Zagłębie IP: *.205.85.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 20:23
              Słuszna uwaga. Może być "zydem,pedalem i jezdzi na rowerze..." ale gdzie znaleźć kibica Polonii?
      • Gość: grudziądczyk Re: Legia - Zagłębie IP: *.smgr.pl 31.07.11, 17:13
        też chciałbyś być takim wieśniakiem buraku
      • dziejesieliga Legia - Zagłębie 31.07.11, 17:15
        to pewnie kolejna zasłona dymna Macieja Skorży przed meczem z Turkami

dziejesieliga.blox.pl
      • Gość: olo Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 17:18
        "burza uniemożliwia zainaugurowanie spotkania" - no błagam. skończcie wieczorowo jakieś liceum, albo zatrudnijcie korektora.
        • lw73 do kr 31.07.11, 17:27
          Stary tu tak leje że jak by były rynny w murawie to miałyby problem z odprowadzeniem wody
        • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 17:28
          Przepraszam, gdzie jest blad w wypowiedzi, ktora przytoczyles? Bo ja skonczylem liceum (nie wieczorowo) i jakos nie moge go dostrzec.
          • Gość: gosc Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 17:32
            dokladnie tak jak ja :] Ale gosc nie mial sie czego czepic wiec czepil sie czegokolwiek...
            • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 17:34
              Tak to juz jest z samozwanczymi korektorami, ktorzy napinaja sie w internecie. Bede dalej ich punktowal :) ale skoro mecz odwolany, to EOT.
              • Gość: olo Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 17:53
                A dużo dałeś za maturę?
            • Gość: qba Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.compnet.com.pl 31.07.11, 17:36
              tez nie widzie bledu. Mam mature. Chyba niektorzy sa zabardzo przewrazliweieni.
              • Gość: olo Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 17:52
                Może i są "zabardzo" wrażliwi, ale ktoś powinien umieć pisać jeśli nie potrafią tego redaktorzy.
            • Gość: mgmg Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: 178.73.49.* 31.07.11, 17:37
              'zainaugurować spotkanie'
              ZACZĄĆ, ROZPOCZĄĆ spotkanie
              jasne już?

Ale to jest jeszcze gorsze:
              MECZ ZOSTAŁ ODWOŁANY I JEŻELI AWANSUJE DO LIGI EUROPY, SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ DOPIERO W LISTOPADZIE
              Awansuje ten mecz czy nie awansuje?
              • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 17:56
                > 'zainaugurować spotkanie'
                > ZACZĄĆ, ROZPOCZĄĆ spotkanie
                > jasne już?

Niejasne, bo wyraz "zainaugurowac" (nawet, jesli nieco wyszukany), jest w tym przypadku adekwatny. Cecha jezyka jest mozliwosc stosowania synonimow i wyrazow bliskoznacznych. Wedlug SJP: "inauguracja - «uroczyste rozpoczęcie jakiejś działalności, imprezy itp.».

> Ale to jest jeszcze gorsze:
                > MECZ ZOSTAŁ ODWOŁANY I JEŻELI AWANSUJE DO LIGI EUROPY, SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ D
                > OPIERO W LISTOPADZIE
                > Awansuje ten mecz czy nie awansuje?

Oczywiscie, ze jest to blad skladniowy - ale nie tego uczepil sie korektor-amator.
                Czy teraz jasne?
                • Gość: mgmg Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: 178.73.49.* 31.07.11, 18:22
                  Naprawdę uważasz, że 'zainaugurować mecz' brzmi naturalnie?
                  Rano inaugurujesz śniadanie ugryzieniem kromki chleba?

Synonimy mają swoje rejestry stylistyczne. Nie każdy koń rumak, nie każdy początek inauguracja.
                  • Gość: olo Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 18:26
                    Dzięki za wsparcie i do trudnych głów dotarcie :)
                    • Gość: he. Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.escom.net.pl 31.07.11, 18:56
                      tak naprawdę inauguruje się w sytuacji, kiedy działanie jest wielokrotne i/lub długotrwałe. also - inauguracja ma charakter uroczysty.
                      uroczysty gwizdek? mało przekonujące. ale inauguracja sezonu ligowego - czemu nie, choć ani ta liga ani ten sezon nie zasłużyły :)
                  • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 18:52
                    A czy ja napisalem, ze to brzmi naturalnie? Sam nie uzylbym takiego okreslenia, ale bledu w przytoczonym zdaniu nie ma, zgodzimy sie? Trudno sie spierac, co dla kazdego z nas oznacza "uroczyste rozpoczecie" - byc moze dziennikarz uznal (jego prawo), ze pierwszy mecz ligi na Lazienkowskiej jednak rozpoczyna sie "uroczyscie", a nie "zwyczajnie" - winisz go za to?
          • Gość: edek Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.as13285.net 31.07.11, 17:44
            "burza uniemożliwia zainaugurowanie spotkania"

Spotkanie mozna rozpoczac, bo zaingurowac mozna rozgrywki ligowe. Logika panowie, logika. ;)
            • Gość: olo Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 17:50
              I bardzo dobrze! A dres i gość to jednak maturą chwalić się nie powinni...
              • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 17:57
                Przeczytaj, co napisalem powyzej i zastanow sie jeszcze raz. No, chyba ze chcesz sie klocic ze slownikiem?
                • Gość: olo Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 18:25
                  Widzisz, czytanie i pisanie ze zrozumieniem to trudna sztuka. Jednak jeszcze trudniejszą sztuką jest przekonanie upartego maturzysty, że się myli. Twoje wcześniejsze wywody ze słownikiem w ręku, nie są zbyt wiele warte. Najlepiej będzie, jak udasz się do polonisty.
                  • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 19:09
                    Widzisz, nie mam specjalnych problemow z rozumieniem tekstow. Jedyny problem mam z takimi jak Ty niespelnionymi korektorami, ktorzy wyciagaja z tekstu jedno zdanie, bo "cos w nim nie pasuje" i graja larum, przy okazji odsylajac redaktorow do szkoly. Zapytany o sedno sprawy, motasz sie, nie potrafiac wyjasnic, a pozniej "podklejasz sie" pod wypowiedzi innych osob, machasz ogonkiem, przyklaskujesz im, dziekujesz za pomoc... ale wciaz nie potrafisz zrozumiec istoty sprawy.
                    Nie zrozum mnie zle - tez mnie mocno wk*wiaja niektore teksty na tym portalu, ale jednak bledy merytoryczne sa znacznie bardziej irytujace niz troche niezgrabny (ale jednak prawidlowy jezykowo) tekst. Zanim kogos skrytykujesz, zastanow sie, czy na pewno jest to krytyka uprawniona.
            • Gość: hj Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.zone3.bethere.co.uk 31.07.11, 18:00
              a czy samo słowo inauguracja nie wystarcza bez "za"

to chyba tak jakby powiedziec przedpierwszy
              albo zapoczątkowałem pierwszy

troche dziwne wyrażenie
              • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 18:09
                W tym akurat przypadku - nie wystarcza. Chodzi o to, ze "burza uniemozliwia" [wykonanie jakiejs czynnosci - np. zainaugurowanie], a nie uniemozliwia [sam proces - czyli inauguracje].
                Burza moze "przerwac inauguracje", spowodowac, ze "inauguracja zostala przelozona", uniemozliwic "zainaugurowanie", czyli "rozpoczecie inauguracji".
                • Gość: hj Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.zone3.bethere.co.uk 31.07.11, 18:17
                  ale czy istieje takie wyrazenie jak zainaugurowanie? przeciez inauguracja oznacza dokładnie to samo czyli poczatek czegos w danym punkcie czasowym

to tak jak powiedziec rozpocząłem i zarozpocząłem

ale miodkiem nie jestem wiec nie bede sie upierał
                • Gość: mgmg Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: 178.73.49.* 31.07.11, 18:24
                  Wiesz co, mam nadzieję, że nie jesteś dziennikarzem, tłumaczem itp.
                  Cięzko słuchałoby się takiego nadętego stylu.
                  Zgadzam się, że mówi się 'zainaugurować rozgrywki', ale 'rozpocząć mecz'
                  poza tym - odsyłasz wszystkich do słownika, a sam cytujesz, że chodzi o _uroczyste_ rozpoczęcie.
                • Gość: hj Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.zone3.bethere.co.uk 31.07.11, 18:28
                  aha i wg słownika i zasad jezyka polskiego "zainaugurowanie", to dokonanie inauguracji a nie i "rozpoczecie inauguracji" gwoli ścisłości
                  • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 18:58
                    Czyli odpowiedziales sam na swoje pytanie, czy istnieje takie slowo jak "zainaugurowac" :)
                    Teraz zamien poszczegolne wyrazy w zdaniu "Burza uniemozliwila zainaugurowanie meczu" i wyjdzie Ci: "Burza uniemozliwila dokonanie uroczystego rozpoczecia meczu". Zgrabnie to nie brzmi, ale wskaz, gdzie tu jest blad?
                    • Gość: mgmg Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: 178.73.49.* 31.07.11, 20:09
                      >Zgrabnie to nie brzmi, ale wskaz, gdzie tu jest blad?

'uniemożliwienie uroczystego rozpoczęcia meczu' to nie odwołanie samego meczu.
              • Gość: dres Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.171.95.242.static.crowley.pl 31.07.11, 18:12
                Tak dla rozwiania watpliwosci - "inauguracja" to nie sama jednorazowa czynnosc uroczystego rozpoczecia, tylko pewien proces trwajacy w czasie.
                • Gość: hj Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.zone3.bethere.co.uk 31.07.11, 18:23
                  no to chyba rozpoczecie meczu nie jest procesem tylko jednorazowa czynnoscia wg logiki która przedstawiłes,czyż nie? czyli totalnie bez sensu napisali
                • Gość: olo Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 18:30
                  Wbijasz sobie samobója i krzyczysz strzeliłem bramkę. Gratuluję.
                • Gość: . Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.07.11, 19:51
                  Po wnikliwej i męczącej analizie Twoich lingwistycznych popisów, nareszcie wszystko zrozumiałem!
                  Przy okazji uświadomiłem sobie (po tym wysiłku), że dzisiaj nie siedziałem jeszcze na klopie. Zrobię więc inaugurację... albo najpierw zainauguruję posiedzenie, a ponieważ zanosi się na "proces trwający w czasie", "adekwatnie" do całej sytuacji - przeżyję uroczystą i jakże uroczą inaugurację.
                  Gdybym miał maturę, to zapewne też bym się tym pochwalił. Za komuny (gdy byłem młody) mówiło się jednak: "Nie matura lecz chęć szczera...", a ja uwierzyłem. Wolałem wówczas zainaugurować jakieś piwko - niestety. Teraz muszę uczyć się od współczesnych maturzystów.
                • Gość: kx Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. IP: *.unknown.vectranet.pl 31.07.11, 21:58
                  np. inauguracja roku akademickiego, to proces, który trwa i trwa, nawet pół roku haha
                  • krolowa-mroku Re: Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie.. 01.08.11, 01:10
                    Ludzie, kłócicie się ze 30 wypowiedzi o nic... warto?
      • Gość: K. Legia - Zagłębie IP: *.pruszkow.mm.pl 31.07.11, 17:31
        Meczu nie będzie.
      • Gość: amx bez przesady z tą "potężną" burzą... IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 18:06
        nie raz grano w dużo gorszych warunkach...
      • Gość: anty-korupcja/pzpn Legia - Zagłębie IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 18:10
        walkower!
      • Gość: jik a moze IP: 213.25.70.* 31.07.11, 18:18
        walkower dla zaglebia?
        • Gość: DO JK Re: a moze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 19:20
          gdyby z powodu deszczyku odwołano mecz w Lubinie - walkower byłby pewny. Ale "legjuni" nic złego się nie stanie. Tym warszawsynom przekładają z każdego powodu: czy to z powodu otwarcia 2/3 stadionu meczem z rezerwami Arsenalu, czy to ze względu na kichnięcie Waltera, czy to ze względu na deszczyk.

Kiedyś był mecz ligowy Arka-=Górnik. lalo 10 razy bardziej, wody było nad kostki. Ale zawodnicy grali, bo grać musieli. Bo to nie "legjunia ukochana".

Inne drużyny muszą grać na 20cm śniegu, na lodzie, w gradzie. Ale nie święta krowa tzw. ekstraklasy - Legia

mam nadzieję, że mielechowo-wasserrabowy bękart wkrótce się rozleci
          • Gość: a.miauczyński Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! IP: *.home.aster.pl 31.07.11, 19:33
            no i na wuja ty i tobie podobni, którzy się tu zlecieliście jak ćmy do światła, męczycie się na forum ?
            weźcie przykład z "bombiarza z Krakowa".
            on jak komuś zazdrościł podkładał "kapiszony" i już czuł się lepiej
            :P
          • krolowa-mroku Re: a moze 01.08.11, 01:12
            > Kiedyś był mecz ligowy Arka-=Górnik. lalo 10 razy bardziej, wody było nad kostk
            > i. Ale zawodnicy grali, bo grać musieli. Bo to nie "legjunia ukochana".

Polska - Niemcy w 1974. Grali. Na gorszym boisku.
            • velores Re: a moze 01.08.11, 08:06
              a co sieroto ? mieli przełożyć na inny termin, który zostanie ustalony po mistrzostwach ?
      • Gość: Jan Serce Legia - Zagłębie IP: *.devs.futuro.pl 31.07.11, 18:42
        Pokarało za wieszanie flag "powstańczych" obok swastyki. Nie powycierali sobie mordy PW 1944. I dobrze.
        • Gość: l Re: Legia - Zagłębie IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 18:48
          a gdzie Ty tam widziales swastyke?
          • Gość: Jan Serce Re: Legia - Zagłębie IP: *.devs.futuro.pl 31.07.11, 21:11
            Przyjrzyj się dokładnie liczbie "95" z flagi FooTBall. To nie przypadek.
            • Gość: l Re: Legia - Zagłębie IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 21:27
              Uzyles sformulowania "sfastyka" , tak?A takowej tam nie bylo , tak?!
              I tyle w temacie.
      • Gość: janusz Legia - Zagłębie IP: *.dc.dc.cox.net 31.07.11, 18:53
        Prawda, że w Wawie pada od iluś dni ale bez przesady nie są to jakieś niewiarygodne ulewy. Cwe.luszkowy stadion na który poszło ponad 400 baniek publicznych pieniędzy jest bublem jak się okazuje.
        • Gość: dasdsa Re: Legia - Zagłębie IP: *.acn.waw.pl 31.07.11, 23:20
          jesteś debilem a nawet czymś więcej w skali głupoty tłumoku. Była taka ulewa, że na normalnych ulicach było wody miejscami po kolana. Tylko, ze takie rzeczy to trzeba widzieć i wiedzieć a nie za przeproszeniem spierdo**c z kraju i się mądrzyć. Won tłumoku!
      • Gość: fela a dlaczego nie wybudowali stadionu jak w germanach IP: *.dyn.optonline.net 31.07.11, 19:03
        z zamykanym dachem co ??? OJ POLACZKI PARTACZE !
      • Gość: ja Legia - Zagłębie IP: 89.228.8.* 31.07.11, 19:18
        oby legia zagrała w listopadzie
        • Gość: jjj Re: Legia - Zagłębie IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 31.07.11, 19:26
          Warszawa jest stolicą i największym obciachem ,wioską tam czuć prawie na każdej ulicy
        • Gość: gber Re: Legia - Zagłębie IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 21:24
          z całego serca życzę jej rozegrania tego meczu już we wrześniu-kibic JAGI
      • guru133 Ciekaw jestem kogo kibole Ległej będą chcieli 31.07.11, 19:43
        podać do sądu za odwołanie tego meczu. Nawet pogoda nie sprzyja kumplom Starucha:))
        • Gość: kopakabana Re: Ciekaw jestem kogo kibole Ległej będą chcieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 22:43
          Najpierw cię wyr...amy kmiocie.
          • Gość: kwicoł Re: Ciekaw jestem kogo kibole Ległej będą chcieli IP: 82.160.86.* 01.08.11, 00:35
            Jednak to prawda że kibole ległej to same geje.
      • Gość: komoR$USKI Legia - Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 20:05
        szkoda
        napilbym sie pepsi
        to taki niekoszerny napoj
      • Gość: do jjj Lecz sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 20:15
        Człowieku skąd ty wiesz że tu śmierdzi - byłeś tu??????????
        zagubiony dzieciaku - ochłoń
      • Gość: flam Legia - Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 20:47
        Taki nowy, ładny, funkcjonalny stadionik i wielka klapa.
        Kilka kropel deszczu i drenaż padł jak cała Polska kanalizacja.

No i co ?.
        Stadionik do przebudowy?.
        A może piłkarze są z cukru i by się rozpuścili?.
      • Gość: mrówa Legia - Zagłębie IP: *.opera-mini.net 31.07.11, 21:18
        podobno tylko w Poznaniu po deszczu nie można grać ?????ale w stolicy ???
        • Gość: Elka O rany, znowu te kompleksy na forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 21:21
          zajmijcie się swoimi kurnikami, stadionami bez murawy i kibiców, i odwalcie się od najlepszego stadionu, najlepszego miasta i najlepszego klubu w Polsce. Macie swoje stronki, tam się wyżywajcie - od Legii wara!
          • Gość: kopakabana Re: O rany, znowu te kompleksy na forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 22:46
            Popieram.Mętownia z disco-polo pije za dużo piwka przy kompie w międzczasie trzepiąc kapucyna do plakatów tej blondyny Dżej Dablju.
      • Gość: www i bardzio dobrze ze zalało IP: *.173.45.123.tesatnet.pl 31.07.11, 21:43
        to ukazuje jak nie warto się śmiać z innych, jeszcze niedawno gdy częściowo ulewa zalała stadion w Poznaniu, cała prostacka polska wraz z warszawiakami śmiała się z tego, a tu proszę kara nadchodzi bardzo szybko i to w najmniej oczekiwanym momencie, BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE TAK SIĘ STAŁO i wcale nie żałuje warszawki
      • Gość: k-x Legia - Zagłębie IP: *.unknown.vectranet.pl 31.07.11, 21:50
        nie przesadzajcie z tą ulewą, trochę pokropiła ciepła mżawka. powiedzcie lepiej jaka firma odstawiła taką fuszerkę drenażową i ile za to wzięła?
        jak tak dalej pójdzie to co drugi mecz będzie odwołany. ciekawe, czy Polonię też tak zalało?
        w anglii to chyba w ogóle nie graliby, gdyby mieli takie boiska.
        a jak jest na narodowym?
      • Gość: gość Mecz Legia-Zagłębie odwołany.Legia się nie nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 22:45
        do polskiej ligi. Tego ukochanego dzidziusia pzpn nie lubią nigdzie poza podwarszawskimi wioskami.
        • kopakabana Re: Mecz Legia-Zagłębie odwołany.Legia się nie na 31.07.11, 22:55
          Dzidziusiem PZPN jest twoja ukochana Dyskobolia Muranów.A Michałek Listkiewicz był zawsze najwierniejszym fanem tego objazdowego cyrku.

Cytat roku:(Zieliński o Disco-Polo)
          'Wtedy była inna sytuacja. Wyjechaliśmy na obóz jako Groclin i sądziliśmy, że zostaniemy Pogonią Szczecin, a po powrocie byliśmy zawodnikami Polonii Warszawa.'
      • Gość: dadsa Re: Legia - Zagłębie IP: *.acn.waw.pl 31.07.11, 23:24
        DLA WSZYSTKICH TŁUMOKÓW I KRETYNÓW którzy twierdza ze "mżawka była":

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10037860,Warszawa_pod_woda__kilkadziesiat_interwencji_strazy.html

to sie posmialismy, ahhahaha patalachy banany wam w mordki malpki zawsistne

co za cwoki.....
        • Gość: kx Re: Legia - Zagłębie IP: *.unknown.vectranet.pl 01.08.11, 00:13
          - W niedzielę mieliśmy kilkaset telefonów z prośbami o przyjazd, ale do tej pory podjęliśmy 46 interwencji. Głównie chodzi o zalane piwnice, garaże, szyby windowe czy samochody. Najwięcej zgłoszeń jest z Ursusa, Wesołej i Wawra - poinformował po godz. 17 oficer dyżurny straży pożarnej.
          Sporo zgłoszeń otrzymała też straż miejska. - Otrzymaliśmy wiele telefonów z prośbą o interwencję. Chodzi między innymi o zalane posesje przy Niemodlińskiej w Wawrze, przy Pustułeczki na Ursynowie i przy Łagiewnickiej - informuje Monika Niżniak, rzeczniczka straży miejskiej.

Teraz pokaż ulicę przy której jest stadion, czy jest coś o dolnej W-wie? Akurat spacerowałem z psem po Agrykoli w tym czasie haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka