asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 22.07.24, 07:56 Sporo takich wyników widzę padło. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Raków prowadzi 22.07.24, 08:09 Ale podobno bramkarz Motoru jest wyjątkowo przystojny 🙄 Sama jeszcze nie sprawdzałam... Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Raków prowadzi 22.07.24, 09:57 29-letni bramkarz, Ivan Brkić dołącza do zespołu Motoru Lublin na zasadzie definitywnego transferu gotówkowego. Były już zawodnik azerbejdżańskiego Neftchi Baku podpisał kontrakt do końca czerwca 2026 roku. Ivan Brkić pochodzi z Koprivnicy na Chorwacji, a swoją profesjonalną karierę rozpoczynał w zespole NK Istra 1961. Pierwszy sezon ciężko będzie dla Motoru. Będziemy się spotykać w różnych dyscyplinach. W żużlu przegraliśmy z Lublinem w piątek. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 22.07.24, 10:38 hrasier_2 napisał: > Będziemy się spotykać w różnych dyscyplinach. W kopanej mogę dopingować Amice Wronki pod kryptonimem "Lech Poznań". W żużlu widzę Leszno i Gorzów Wlkp. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 22.07.24, 10:31 I co w nim wyjątkowego? Takich zdrowych chłopów w modnym owłosieniu to sporo. No chyba, że wzrost pod 2 metry :) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Raków prowadzi 22.07.24, 10:58 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > I co w nim wyjątkowego? Takich zdrowych chłopów w modnym owłosieniu to sporo. > No chyba, że wzrost pod 2 metry :) > Nie wiem, rzeczywiście wygląda przeciętnie,ale może w ruchu zyskuje? 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 22.07.24, 10:59 Wiadomo - nawet takiej przeciętnej parady to normik nie zrobi :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 22.07.24, 13:33 Słuchajcie, tak mi strzeliło do głowy w nawiązaniu do typowań Euro. Może sobie strzelimy konkursy typowania na polskie ligi kopanej i żużla? No na żużlu to ja się znam jak świnia na gwiazdach, ale może się czegoś nauczę? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 22.07.24, 13:34 PS - na żużlu to byłem raz za młodu, czyli dokładnie tyle, ile na kopanej :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Raków prowadzi 22.07.24, 13:37 Ja żużla bojkotuję ze względu ma mój sprzeciw budowy stadionu w Lublinie 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 22.07.24, 13:41 borsuczyca.klusek napisała: > Ja żużla bojkotuję ze względu ma mój sprzeciw budowy stadionu w Lublinie 🙄 > No weź - dla dobra forum nie zmienisz zdania? :D Ja ze swojej jednorazowej wizyty pamiętam te smród i ogłuszający hałas. Ten ostatni został mi właśnie przypomniany teraz na wypoczynku. No ogłuszający nie był - bo jednak hotel w sporej odległości. Ale to ęęęę - ęęęę było słychac :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 22.07.24, 13:44 "Żużel od momentu pojawienia się w Gnieźnie w 1948 roku, jest najpopularniejszą dyscypliną sportową w mieście. Pierwszy klub żużlowy – SKS Start – utworzono tu w 1952 roku. W roku 1980 gnieźnieńscy żużlowcy zdobywają brąz Drużynowych Mistrzostw Polski. Klub wychował wielu medalistów mistrzostw Polski, Europy i świata." Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Raków prowadzi 22.07.24, 15:45 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > No weź - dla dobra forum nie zmienisz zdania? :D Dla forum zrobię wszystko 😀 . . . . . . . . . . . . . *oprócz pieprzonego żużla Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Raków prowadzi 26.07.24, 23:59 Lechia Gdańsk: Motor Lublin 0:2. No fajnie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Raków prowadzi 27.07.24, 08:19 Dziś chyba Lech z Widzewem. Oj kiedyś to była firma... Odpowiedz Link