Dodaj do ulubionych

jutro Polska vs USA

28.02.06, 17:10
w sparingu dzisiaj wygraliśmy z rezerwami Kaiserslautern 3:1, więć?
baby do garów smile
Obserwuj wątek
    • baba_krk Re: jutro Polska vs USA 28.02.06, 17:12
      choram więc jestem zwolniona z garów tongue_outP
      • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 28.02.06, 17:15
        za duzo piwka?smile
        • baba_krk Re: jutro Polska vs USA 28.02.06, 17:17
          właśnie w sobotę poświęcałam się i piłam butelkowe heinekeny o temp. pokojowej,
          a w następnej knajpie to już centralnie o grzane piwo poprosiłam i nic nie
          pomogło...
          brało mnie od czwartku no i w końcu wzięło sad((

a co u Ciebie? smile)
          • morfeusz_1 Aj Jezus Maria !!! Clint i co z tego wynika ;) 28.02.06, 17:23

Czyżbyś znowu wiedział kto wygra???
            • c.eastwood Re: Aj Jezus Maria !!! Clint i co z tego wynika 28.02.06, 17:25
              wiem . USA 3:1
          • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 28.02.06, 17:25
            bedziesz po 20? bo teraz idę na siłownie?
            • baba_krk Re: jutro Polska vs USA 28.02.06, 17:27
              powinnam być
              miłego smile))
              • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 28.02.06, 17:28
                SU
                • baba_krk godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:09
                  • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:16

Ha! Clinta znowu dresiarze zamknęli pod pryśnicem dla jaj,albo dla okupu może.
                    Nie wróci szybko z tej szychty na siłowni.
                    • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:19
                      mówisz, że na siłowni to jest tak niebezpiecznie???
                      bo ja też planowałam zapisać się od przyszłego tygodnia smile)))
                      • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:29

Wiem jak jest bo chodziłem na turnije piłki halowej
                        • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:32
                          kiedyś już chodziłam... ale 1) była blisko domu, 2) większość facetów była w
                          sensownym wieku i byli skupieni na ćwiczeniu a nie na pierdołach
                      • c.eastwood z tego co wiem babo 28.02.06, 20:38
                        to zapisujesz sie zawsze w "przyszłym tygodniu" smile
                        • baba_krk Re: z tego co wiem babo 28.02.06, 20:41
                          no co Ty... jak mogę się zawsze tak zapisywać jak twierdzisz, skoro wpadłam na
                          ten pomysł w zeszły piątek? hę? no pomyśl tongue_outPP
                          miałam iść od tego poniedziałku, no ale się rozchorowałam sad(( tak więc
                          zaczynam od przyszłego smile)))
                          • c.eastwood Re: z tego co wiem babo 28.02.06, 20:42
                            srali muchi bedzie wiosna ...smile
                            • baba_krk Re: z tego co wiem babo 28.02.06, 20:43
                              gupi Ty... jestem ostatnią osobą, która myślała o diecie i ćwiczeniach tongue_outP
                              o diecie dalej nie myślę, ale na BPU z chęcią pochodzę codziennie smile)))
                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:39
                    to i jestem "
                    • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:41

A to ci niespodzianka wink
                      • c.eastwood a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 20:43
                        sam jestem dresiarz, przecież tam wszyscy łażą w dresach smile
                        • morfeusz_1 Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 20:45
                          c.eastwood napisał:

> sam jestem dresiarz, przecież tam wszyscy łażą w dresach smile

> ależ nie jesteś jakbyś był miałbyś trzy a nie tak jak teraz dwa paski na
                          bokach dresów
                          • baba_krk Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 20:47
                            a Morfi zdradź mi skąd tak dobrze znasz dresów i wiesz jakie trendy w modzie
                            dresiarskiej teraz panują? tongue_outPP
                          • c.eastwood Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 21:05
                            mam dwa
                            • asiulka81 Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 21:11
                              dwa paski to zalamka. cienias! smile)))))))
                              • c.eastwood Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 21:14
                                3 paski mają wieśniakismile
                                • asiulka81 Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 21:15
                                  c.eastwood napisał:

> 3 paski mają wieśniakismile

3 paski maja prawdziwi mezczyzni smile))
                                  sam jestes wiesniak smile))))))))))))))
                                  • c.eastwood Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 21:23
                                    a może im wiecej pasków tym lepiej ?smile
                                    • asiulka81 Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 21:28
                                      c.eastwood napisał:

> a może im wiecej pasków tym lepiej ?smile

no jasne ze tak smile))
                                      jeszcze tylko bemka, zloty lancuch i jestes idealem smile)))
                                      • c.eastwood Re: a jeszcze a propos siłowni 28.02.06, 21:29
                                        to jazda , mała smile
                    • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:42
                      to weź mnie jakoś zagadaj, żebym już po stronie UJa nie buszowała...
                      znalazłam sobie chyba z 10 kierunków, które chciałabym studiować wink)))
                      • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:43
                        p co Ci studia , hydraulik dobrze zarabia smile
                        idź do zawodówki
                        • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 20:45
                          po co mi? dla przyjemności smile)))
                          a do zawodówki to by mnie chyba już nikt nie przyjął... tongue_outP
                          • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 21:06
                            tępota smile
                            • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 21:33
                              głupek leśny tongue_outP
                              • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:05
                                nie dało rady na hydraulika, trudno, zostaniesz ksiegową smile
                                • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:10
                                  a znasz jakąś kobitę hydraulika???
                                  to już prędzej jako fryzjerka lub pani w sklepie bym skończyła smile))
                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:13
                                    fajnie... nawet tak wyglądasz
                                    już widzę
                                    babcia w sklepie z odzieżą albo ze sprzętem elektronicznym smile...
                                    • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:17
                                      aaa widzisz smile))) a po ostatnim wyjeździe to mam już nawet doświadczenie big_grinDD
                                      • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:18
                                        nie odtrącaj przeznaczenia smile
                                        • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:22
                                          smile))))))))))))))))))))))
                                          słyszałam ten śmieszny tekst już kilka razy, tylko że w innym kontekście smile))
                                          • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:24
                                            wiadomo w jakim smile
                                            uległaś smile?
                                            • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:25
                                              no ja wiem w jakim smile))
                                              gdybym uległa to by mnie tu nie było tongue_outP
                                              • c.eastwood babciu 28.02.06, 22:26
                                                nie świrujsmile
                                                jeden zrazik nic nie znaczy smile
                                                nawet pięć smile wiem od siebie
                                                • baba_krk Re: babciu 28.02.06, 22:28
                                                  ale Ty jesteś chłop, a ja baba i mamy inaczej wszystko ułożone pod sufitem tongue_outP
                                                  • c.eastwood Re: babciu 28.02.06, 22:29
                                                    ta ostatnia się nie skarżyła , tylko obraziła , bo nie chciałem z nia gdzieś
                                                    tam iść na imprezę rodzinną ( zrobiłem to umślnie smile))
                                                  • baba_krk Re: babciu 28.02.06, 22:32
                                                    ta ostatnia bidulka powinna Cię zatłuc!!! skandal wink))))

nigdy nie lubiłam obiadków u "teściowych", chociaż jeden ex miał baaardzo fajną
                                                    mamę, ta była wyjątkiem... do tej pory zaglądam do niej na kawę gdy tylko
                                                    jestem za Krakowem smile))

• c.eastwood Re: babciu 28.02.06, 22:35
                                                    mieso smakuje tylko dobrze ubite- you know what i mind?smile
                                                  • baba_krk Re: babciu 28.02.06, 22:39
                                                    Ty i Twoje teorie...
                                                    średniowiecze tongue_outPP
                                                  • c.eastwood Re: babciu 28.02.06, 22:44
                                                    nie skumałaś babciu
                                                  • baba_krk Re: babciu 28.02.06, 22:45
                                                    może i nie skumałam... jeśli chodzi o Ciebie to tak już czasami mam tongue_outP
                                                    odniosłam to do lekkiej przemocy i tyle...
                                                  • c.eastwood Re: babciu 28.02.06, 22:46
                                                    Ty świnkosmile
                                                  • baba_krk Re: babciu 28.02.06, 22:48
                                                    już nie masz mnie jak nazywać??? za co ta świnka? tongue_out
                                                  • c.eastwood Re: babciu 28.02.06, 22:49
                                                    no wiesz, to chodzi o takie zakamuflowane panie , które używają pejcza smile
                                                  • baba_krk Re: babciu 28.02.06, 22:55
                                                    no to masz przemoc w wersji soft
                                                    a to niezakamuflowane już nie mogą używać??? co to ma być?? catwoman2? tongue_outPP
                                                  • morfeusz_1 Re: babciu 28.02.06, 22:57

nie po prostu na chwilkę wróciłem już włączam ten filmik
                      • asiulka81 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 21:09
                        baba_krk napisała:

> to weź mnie jakoś zagadaj, żebym już po stronie UJa nie buszowała...
                        > znalazłam sobie chyba z 10 kierunków, które chciałabym studiować wink)))

to do Hiszpanii nie wracasz?
                        • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 21:34
                          jadę w kwietniu, no ale od października bym chętnie postudiowała jeszcze smile))
                          • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:05
                            ale co ?smile
                            • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:11
                              mogę wymienić pod warunkiem, że podasz Swój typ tongue_outPP
                              • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:14
                                przecie wiesz, że skończyłem prawo
                                • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:15
                                  buehahahahahahahahaha
                                • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:18
                                  a co ma piernik do wiatraka????
                                  ja już też cuś skończyłam, ale mam ochotę na więcej smile)))
                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:19
                                    a ja pierdolę smile
                                    • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:19

ichaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smile))))))))))))
                                    • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:23
                                      a to wal się!!! zeźliłam się na Ciebie! o!
                                      moje zainteresowania prawa nie obejmują...
                                      • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:25
                                        mam tez niezłe mięśnie smile
                                        • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:26
                                          ja będę miała za miesiąc więc wtedy Ci osobiście przywalę!!! smile
                                          aaaaaa i wyślę do garów, względnie na zmywak tongue_outP
                                          • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:28
                                            nie fikaj mała, kończ zmywanie i do wyra smile
                                            • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:29
                                              mała to jest Twoja... ech nie dokończę wink)))
                                              porządki w szafie robię tongue_out
                                              • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:30
                                                gdzie spakowałaś mole ?
                                                • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:33
                                                  gdzieś musiały spieprzyć i głeboko się schować na mój widok bo żadnego nie
                                                  znalazłam tongue_outP
                                                  za to mam 3 torby niepotrzebnych rzeczy smile)))
                                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:36
                                                    dresy?smile
                                                  • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:40
                                                    sukienki i swetry smile
                                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:44
                                                    krótkie sponiczki smile ? mniam ...
                                                  • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:46
                                                    za krótkie sukienki, za wielkie swetry... już się ich pozbyłam smile)))
                                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:47
                                                    chudzina smile
                                                  • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:49
                                                    już nie big_grinD teraz jest w miarę dobrze smile))
                                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:50
                                                    chuda dupa smile
                                                  • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:56
                                                    oj przestań pisać głupoty bo jeszcze ktoś uwierzy tongue_outPP
                                                    zarys dupy już się u mnie pojawił smile))
                                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 01.03.06, 10:56
                                                    zarys smile pięknie smile))
                                                  • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 01.03.06, 14:32
                                                    oj przestań smile))
                                                    przytyłam to i się pojawił big_grinD
                                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 01.03.06, 15:36
                                                    ale mi tyłek smile
                                                  • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 01.03.06, 15:42
                                                    spadaj tongue_outP ja się tam cieszę i z takiego smile))
                                                  • c.eastwood Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 01.03.06, 15:45
                                                    na bezrybiu i rak ....smile
                                                  • baba_krk Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 01.03.06, 15:47
                                                    jak zwykle przesadzasz smile)) do tej zasady się nie stosuję smile
                                                    nie ma tak źle, żeby nie mogło być gorzej tongue_outPP
                                                  • c.eastwood to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 15:49

• baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 15:51
                                                    no co Ty tongue_outP
                                                    tak mówię codziennie rano jak otworzę oko i spojrzę do lustra smile)))))))))))
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 15:52
                                                    hehe, dobre
                                                    jaki wynik stawiasz, chudy tyłku?
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 15:55
                                                    no przecież nie na darmo powiedziano, żem przeceniana tongue_outPP
                                                    obstawiam, że ktoś dzisiaj dostanie baty i to nie będę ja wink))))
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:07
                                                    oczywiscie idziesz na browara na mecz?
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:10
                                                    dupa sad(( w domu przed telewizorem...
                                                    od dzisiaj na antybiotykach jestem, gardło mam w kolorze wściekłej czerwieni i
                                                    to wrażenie, że połykam żyletki sad(((
                                                    trzymaj kciuki, żebym się w 3 dni wykurowała, bo koleżanka z Wrocławia na
                                                    weekend przyjeżdża smile)))
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:12
                                                    czymam smile
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:14
                                                    aleś konkretny, jak Mmagi smile))
                                                    nawet mnie bidulki nie pożałujesz tongue_out
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:16
                                                    załuje, żałuje
                                                    przyjedź to Cię zapakuje do wyra smile
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:20
                                                    no już mi lepiej smile))
                                                    trochę ciężko byłoby mi przyjechać biorąc pod uwagę, że nie ruszam się z domu.
                                                    ale dzięki za zaproszenie tongue_outP
                                                    a wyro to mam swoje i to całkiem fajne smile)
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:23
                                                    to do wyra !smile
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:31
                                                    nie mogę bo kurde zasnę, a potem w nocy będę kwiczała i do 4 na bezsenność
                                                    cierpiała...
                                                    sam idź do wyra jak takiś mądry tongue_outP
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:32
                                                    ja ide ale na siłownię smile
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:34
                                                    czy chcesz kobietom mięśniami zaimponować czy jak?? tongue_outPP
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:35
                                                    no , jak pójdziemy razem do wyra to ci(po) wyjaśniamsmile
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:38
                                                    jak już znajdziemy się sami w jednym pomieszczeniu to ci.po każę na czym polega
                                                    prawy sierpowy tongue_outPP
                                                    a o wyrze to zapomnij wink)))
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:40
                                                    może byc nie w wyrze, tylko np. we wannie smile
                                                    a o sierpowym zapomnij smile
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:43
                                                    dobrze, że nie napisałeś na zmywaku tongue_outP
                                                    o sierpowym pamiętam bo systematycznie podpadasz wink))))
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:45
                                                    a ja tu kciuki trzymam
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:47
                                                    no i za to masz plus i wybaczam Ci jedno z wielu przewinień tongue_outP
                                                    a co do reszty...hmmm... lekki wpier*ol musi być wink))))
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:49
                                                    to dawaj tyłek smile
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 16:54
                                                    ja tam byłam grzeczna, więc nie zasłużyłam smile))
                                                    to Ty rozrabiasz jak szalony tongue_out
                                                  • c.eastwood Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 18:24
                                                    tylko nie szalony smile
                                                  • baba_krk Re: to pewnie mówisz zakładajac bikini :))) 01.03.06, 20:08
                                                    to jak dziki królik tongue_outP
                                      • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:25
                                        buehahahahahahaha - on już w telewizornię patrzy wink
                                        • c.eastwood [...] 28.02.06, 22:25
                                          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                                        • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:26
                                          o jednak nie patrzy...
                                          • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:26
                                            to było do mnie???
                                            • c.eastwood [...] 28.02.06, 22:27
                                              • morfeusz_1 Re: godzina zero już dawno wybiła :PP 28.02.06, 22:29
                                                ok pajacu narka
                                                • c.eastwood [...] 28.02.06, 22:34
                                              • baba_krk coś Ty taki agresywny??? he? 28.02.06, 22:34
                                                • c.eastwood Re: coś Ty taki agresywny??? he? 28.02.06, 22:36
                                                  e nie.. tak mnie zaczął wkurzać tymi pedalskimi tekstami ale pożegnaliśmy się w
                                                  zgodzie
                                                  podziękowałem mu
                                                  • mmagi Ty masz homofobię,wiesz :P 28.02.06, 22:39

• c.eastwood no a co to jest homofobia?:) 28.02.06, 22:45

• baba_krk Re: coś Ty taki agresywny??? he? 28.02.06, 22:41
                                                    a mnie się wydaje, że niepotrzebnie się uczepiłeś Morfika...
                                                    toć to dobry chłopiec smile))
                                                  • mmagi i Clintek jestes troszke niegrzeczny,chłopcze;-) 28.02.06, 22:42

• baba_krk dostanie pasem po dupie to się uspokoi ;)))))) 28.02.06, 22:43
                                                  • mmagi oooo admin czuwa,hej brow:-))) 28.02.06, 22:44

• c.eastwood Re: coś Ty taki agresywny??? he? 28.02.06, 22:45
                                                    dobry chłopcze ...smile
                                                  • baba_krk Re: coś Ty taki agresywny??? he? 28.02.06, 22:50
                                                    pisałam na serio, nie kumam Waszego sporu...
                                                  • c.eastwood Re: coś Ty taki agresywny??? he? 28.02.06, 22:50
                                                    słoneczko , tego kobieta nie skuma smile
                                                  • c.eastwood papapa 28.02.06, 22:53
                                                    idę na film
                                                  • baba_krk Re: coś Ty taki agresywny??? he? 28.02.06, 22:57
                                                    jakbyś się postarał to bym skumała smile
    • mmagi znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:09

• c.eastwood Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:10
        lutnąć z bańki smile?
        • mmagi Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:11
          od razu lepiejwink))
          • c.eastwood Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:14
            troszkie przemocy i od razu lepiej
            • mmagi Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:16
              dlaczego Cie nie widac w ciagu dniawink?
              • c.eastwood magulu 28.02.06, 21:24
                nie ma mnie w dzień , bo znalazłem pracę - zaczynam od marca a teraz
                sie "wdrażałem" smile
                • morfeusz_1 Re: magulu 28.02.06, 21:25

też na siłowni może wink?
                • mmagi to ja Ci gratulujem:-) 28.02.06, 21:31

• c.eastwood Re: to ja Ci gratulujem:-) 28.02.06, 22:06
                    merci
        • morfeusz_1 Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:18
          c.eastwood napisał:

> lutnąć z bańki smile?

>nie weź rozbieg i lutnij se z bańki w kaloryfer,
          coś się może wrescie zacznie dziać...
          • mmagi matko kto? ja czy on;-0? 28.02.06, 21:19

• c.eastwood Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:23
            nie fikaj cioto smile
            • morfeusz_1 Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:28

do kogo z tym tekstem bo jak do mnie to z bańki w ryj dać mogę dać!
            • morfeusz_1 Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:28
              wink
              • c.eastwood Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:30
                chcesz kopa w jaja?smile
                • morfeusz_1 Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 21:31

o kurczę...
                  chcę...smile
                  • mmagi eee klintek ale Cie zrobił:PPP 28.02.06, 21:32

• morfeusz_1 Jeszcze was tu brakowało - wypad mi stąd wszyscy! 28.02.06, 21:36

Jhony naprawdę niepotrzebnie tu przyszliście sam bym sobie poradził z
                      rozwiązaniem problemu kurczę,kto tu teraz posprząta Leon Zawodowiec kurde!

fajalale.blox.pl/resource/rambo_atakuje.jpg
                      A mieliśmy jutro meczyka obejrzeć sad
                      • mmagi z Clintem meczyka:O??? 28.02.06, 21:37

• c.eastwood Re: znowu nuuuda:( 28.02.06, 22:06
                    ciota smile
    • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 28.02.06, 22:55
      poczekaj a kto powie przepraszam?
      • mmagi no nie sądze:-) 28.02.06, 23:12

• mmagi ale nuudy bedz dzis w TV,juz to widze.. ble:-) 01.03.06, 15:42

• c.eastwood Re: ale nuudy bedz dzis w TV,juz to widze.. ble:- 01.03.06, 15:46
        wiesz, że chyba sie doczekasz łomotusmile
        • mmagi Re: ale nuudy bedz dzis w TV,juz to widze.. ble:- 01.03.06, 15:54
          nie wiem czy zdazysz bo se chce zyły podciac z nudówwink)))
          • c.eastwood Re: ale nuudy bedz dzis w TV,juz to widze.. ble:- 01.03.06, 15:55
            najpierw pozmywaj i posprzątaj, potem szybki oral i dopiero mozesz podcinać smile
            • mmagi Re: ale nuudy bedz dzis w TV,juz to widze.. ble:- 01.03.06, 15:59
              kurcze,faktycznie mam zmywak pełny bo wczoraj jakis nie miałam checi na
              zmywanie,o zapowiada sie ciekawiesmile))
              • c.eastwood Re: ale nuudy bedz dzis w TV,juz to widze.. ble:- 01.03.06, 16:08
                do garów a nie na forumie smile
                • mmagi :-))) forum tez:-) 01.03.06, 16:10

• c.eastwood Re: :-))) forum tez:-) 01.03.06, 16:12
                    no pasaran
    • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 20:40
      c.eastwood napisał:

> w sparingu dzisiaj wygraliśmy z rezerwami Kaiserslautern 3:1, więć?
      > baby do garów smile
    • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 21:13

Masz swoje babskie gderanie o meczach - pajace przegrywają.
      • baba_krk Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 21:18
        coś mi się kiepsko to ogląda...
        wolałabym oglądać Argentynę z Chorwacją smile)))
        • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 21:22

Dostaną w dupę,a jak będzie 1:1 to chyba będzie cud.
          • baba_krk Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 21:25
            jaka drużyna taki wynik tongue_out patriotyzm u mnie dzisiaj uśpiony...
            a i komentowania Grzegorza M. mnie męczą...
            • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 21:26
              będzie 2:0 obym się kuźwa mylił
              • baba_krk miało być rzecz jasna * komentarze* ;)))) 01.03.06, 22:05
          • baba_krk a i Rasialda już brak, niech sobie odpocznie :PPPP 01.03.06, 21:26
            • morfeusz_1 Re: a i Rasialda już brak, niech sobie odpocznie 01.03.06, 21:27

To niedobrze bo szpakowski pedział że tylko on potrafi szczelać bramki głową sad
              • baba_krk dobrze, że się już skończyło :)))))))))))))))))))) 01.03.06, 21:58
                trochę mi szkoda Boruca, ale tylko trochę tongue_outP
                • morfeusz_1 Re: dobrze, że się już skończyło :))))))))))))))) 01.03.06, 21:59
                  fuck!
                  • baba_krk czemu fakujesz??? 01.03.06, 22:05
                    • morfeusz_1 Re: czemu fakujesz??? 01.03.06, 22:08

ja - ależ skądże znowu,tak się samo wyrwało
                      • baba_krk Re: czemu fakujesz??? 01.03.06, 22:11
                        powinieneś tak jak ja cieszyć się, że ten koszmar już się skończył tongue_outPP
      • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:13
        sam jestes pajac , cioto
        • baba_krk obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:16
          • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:21
            1 połówka była ekstra , każdy kto gral i się zna ci(po) wiesmile
            a boruc jest gruby , jak ja
            ale ja zrzucę
            no i nie żyję z piłki
            • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:27
              może ujmę to tak - pierwsza połowa była lepsza od drugiej i tyle smile))
              ekstra to za dużo powiedziane... jak dla mnie to wciąż nie ten poziom tongue_outP
              nadal oczekuję więcej niż pokazali wink)))
              Ty chyba grubego faceta nie widziałeś, Boruc wygląda ok (pomijam twarz bo na to
              nie patrzę) smile)))
              już lepiej żyj z siłowni tongue_outPP
              • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:30
                co znaczy żyj z siłowni ?
                mam taki bebech , jak boruc właśnie i zbijam obecnie na siłce, jeszcze jakieś 4
                tygi
                • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:34
                  z tą siłownią to był żart tongue_outP nie mogłam się powstrzymać smile))
                  ja sobie też daję miesiąc na doprowadzenie się do porządku
                  ale chudziną nie zostaniesz??? bo nie ma nic gorszego od chudego faceta... brrr
                  • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:37
                    jaka tam chudzina
                    obecnie jestem gruby , jak wąż
                    nawet się nie dziwię , jak założę czapkę i skórę , że schodzą mi z drogi
                    wyglądam jak mutant ( okulary mam w kieszeni )
                    • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:41
                      gruby czy misiowaty??? bo ja różnicę widzę wink)))
                      do jednych mam słabość, a drugich się boję tongue_outPP
                      poza tym wg mnie to facet zaczyna się od 80 kg...
                      • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:44
                        hehehe to jestem facet jak nicsmile
                        • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:49
                          no to chyba dobrze tongue_outPP
                          ile ważysz? przyznaj się bez bicia smile)))
                          a ja Ci napiszę ile ja po przytyciu big_grin
                          • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:51
                            89 teraz
                            za dwa miechy ma być 74
                            • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:53
                              no to dobry wynik, pod warunkiem, że nie masz 170 cm wzrostu hehe
                              74 brzmi fatalnie...
                              • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:56
                                właśnie mam tyle
                                no może więcej 174smile
                                łyso Ci?
                                • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:58
                                  nawet że nie... wszak wiedziałam, że koszykarzem nie jesteś tongue_outPP
                                  Miśku wink))
                                  • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 22:59
                                    kiedyś Cię zatłukę złośliwa chudzino
                                    • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 23:02
                                      hehe od strony złośliwej to Ty mnie Łosiu jeszcze nie poznałeś tongue_outPP
                                      a i Ty oberwiesz za te wszystkie puszczalskie i babcie...
                                      • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 23:05
                                        wydra smile
                                        • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 23:07
                                          przywołuję Cię do porządku!!!!!

Łosiu... smile
                                          • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 23:13
                                            ok ale idź na @
                                            • baba_krk Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 23:16
                                              poczekasz chwilę? trwają teraz poszukiwania wielkiego zaginionego...
                                              • c.eastwood Re: obrońca polskich piłkarzy się znalazł :PPP 01.03.06, 23:18
                                                ok
                                                • baba_krk już, skocz na @ 01.03.06, 23:23
        • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:18
          skoro ja jestem ciota to ty jesteś cwel
          na niebieskim jest anglia - a ciebie mam dosyć,nie będę już z tobą gadał.
          • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:21
            i chuj ci w oko cioto
            • baba_krk wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:28
              • c.eastwood Re: wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:30
                to takie męskie rozmowy żabkosmile
                • baba_krk Re: wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:36
                  no nie wiem czy reszta jest tego samego zdania co Ty tongue_outP
                  wmawiasz mu ciąglę inną orientację, a mnie dzisiaj wmawiano wpadkę, męża i
                  żonatego kochanka wink))))
                  • c.eastwood Re: wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:37
                    żabko może robisz wrażenie puszczalskiej smile
                    • baba_krk Re: wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:43
                      ropuchu wierz mi, że nie robię smile
                      wmawiała mi to xy2 vel rtz, która mnie na oczy nigdy nie widziała i namiętnie
                      mnie z kimś myli tongue_outP
                      • c.eastwood Re: wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:45
                        masz kurwiki więc....
                        • baba_krk Re: wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:50
                          a żeby je mieć to trzeba być od razu latawicą??? (jak to moja babcia mówi)
                          • c.eastwood Re: wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:53
                            myślę, że tak smile
                            • baba_krk Re: wyluzuj bo oberwiesz!!! 01.03.06, 22:54
                              ech sad(( nie gadam z Tobą...
    • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:10

Na osłodę - przerzuć na C+ niebieski
      sport.gazeta.pl/sport/0,0.html
      • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:16
        co jest na blue?
        anglia?
    • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:23
      dzięki nawzajem .
      • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:24
        miałeś nie mówić do mnie
        jaki wynik Anglii?
        • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:27

nie mówię.. i nie piszę bo mnie wnerwiasz - Urugwaj 1 - Anglia 0
          sport.gazeta.pl/sport/0,0.html
          • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 22:29
            sorry , w zasadzie nie mam nic do ciebie ale czasami piszesz , jak ciota
          • baba_krk i bardzo dobrze :)))) pst! mam prośbę 01.03.06, 22:39
            a możesz poszukać mi wyniku Argentyny??? straciłam wątek jak było 2:1 po
            bramkach Crespo i Messiego big_grinD
            net mi dzisiaj tak wolno chodzi, że zanim sama coś znajdę to mnie trafi...
            • c.eastwood Re: i bardzo dobrze :)))) pst! mam prośbę 01.03.06, 22:46
              oki bejbi
              • baba_krk Re: i bardzo dobrze :)))) pst! mam prośbę 01.03.06, 22:48
                dobra... już znalazłam sad((
                3:2 dla Chorwacji sad((
                i to jest to co mnie smuci bardziej niż porażka naszych tongue_out
              • c.eastwood 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 22:49
                bramkę na V strzelił Simic w 92 minucie
                • baba_krk Re: 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 22:52
                  beznadziejnie...
                  ale dla mnie i tak są najlepsi big_grinDD po prostu murawa nie była dobra smile))
                  • c.eastwood Re: 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 22:53
                    i sędzia chujowy
                    też kibicuję A
                    od zawsze
                    • baba_krk Re: 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 22:55
                      ja się wybieram do A, jak dobrze pójdzie to na jesieni smile))
                      • c.eastwood Re: 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 22:57
                        świerzbidupa smile
                        • baba_krk Re: 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 23:00
                          to się pasją nazywa wink))))
                          nie moja wina, że praca i kobiety Cię udupiły i nie możesz jechać tongue_outPP
                          • c.eastwood Re: 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 23:06
                            a włśnie, że źle się z tym czuję
                            rzucę to w pizdu i pojadę
                            • c.eastwood babo 01.03.06, 23:10
                              idź na @
                            • baba_krk Re: 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 23:11
                              ale gdzie pojedziesz? do H czy do A?
                              bo ja mam teraz ambitny plan zjechania całego wschodniego wybrzeża Hiszpanii,
                              zacznę go realizować w dniu swoich urodzin smile)))
                              a Argentyna to tak w listopadzie... na razie patrzyłam na loty z Warszawy i jak
                              nic 4000 zł sad(( chyba coś pokombinuję z Frankfurtem...
                              • c.eastwood Re: 2:3 Argentyna poległa 01.03.06, 23:14
                                a co to za gość ten Frank?furt
    • morfeusz_1 Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 23:01
      2:1 - dla Anglii w 93 min.
      • c.eastwood Re: jutro Polska vs USA 01.03.06, 23:07
        anglia przegrała 3:2
      • c.eastwood qaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 01.03.06, 23:08
        pojebało mi sie z Argentyną smile
        dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka