kulawekolano 22.04.25, 18:04 Uprzejmnie proszę wielce szanowną administratorkę tego forum o umożliwienie wstawiania emotek. Jeśli jest to ponad jej zdolności umysłowych, to trudno. Jakoś przeżyję bez emotek ale jakoś smutniej . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Prośba 22.04.25, 19:52 Ale jak to nie możesz skoro wszyscy inni mogą 🤔 Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Prośba 22.04.25, 20:04 Kochane kolano, wpierw przestan ublizac a potem o cos pros. Chyba ze obraza byla zamierzona to nie czekaj odpowiedzi. Odpowiedz Link
leziox Re: Prośba 22.04.25, 20:52 Przecież można wstawiać i zawsze można było. Ale chyba trzeba się nauczyć.. :> :D :P Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 21:45 dunajec1 napisał: > Kochane kolano, wpierw przestan ublizac a potem o cos pros. > Chyba ze obraza byla zamierzona to nie czekaj odpowiedzi. > Znasz bajkę o wężu? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 21:45 borsuczyca.klusek napisała: > Ale jak to nie możesz skoro wszyscy inni mogą 🤔 > Sprawdzam :D Nie widzę emotki. A na innych forach widzę, czyli to nie wina moich ustawień. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 21:59 borsuczyca.klusek napisała: > Raz, dwa trzy próba :D > Nie widać emotki. Odpowiedz Link
leziox Re: Prośba 22.04.25, 22:04 Wszyscy widzą, tylko Ty nie widzisz. Czary jakie, cy cuś? :) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 22:09 leziox napisał: > Wszyscy widzą, tylko Ty nie widzisz. > Czary jakie, cy cuś? > :) A dlaczego na forum emama widzę emotki a tu nie? A na forum auto-moto nie można wkleić zdjęcia/grafiki? Bo tacy mądrzy są administratorzy lokalnych forów. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 22:17 leziox napisał: > Nie wiem, bo nie chodzę po podejrzanych forach. > :) Ja też. Przestałem wchodzić na melynę :D Odpowiedz Link
leziox Re: Prośba 22.04.25, 23:10 kulawekolano napisał(a): > leziox napisał: > > Nie wiem, bo nie chodzę po podejrzanych forach. > > :) > > Ja też. Przestałem wchodzić na melynę :D Przypomnę, że sam sobie poszedłeś. A mnie egal. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 23:14 leziox napisał: > Przypomnę, że sam sobie poszedłeś. > A mnie egal. Wiem. Jesteś jedyny, który nie kasował moich postów nawet na bani. Wszystkie moje posty nie łamią regulaminu ale na niektórych forach są kasowane bez śladu lub z komunikatem: Post został skasowany ze względu na łamanie prawa lub regulaminu. Czyli jesteś facet mądry. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 22:15 kulawekolano napisał(a): > A dlaczego na forum emama widzę emotki a tu nie? > A na forum auto-moto nie można wkleić zdjęcia/grafiki? > Bo tacy mądrzy są administratorzy lokalnych forów. Wszedłem w swoje ustawienia i tam jest o widoku emotek: zależnie od ustawień forum Czyli nie moja wina a wina ustawień forum prywatnych. A że właściciel nie panuje nad ustawieniami swojego forum, no cóż... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 22:33 A dlaczego nie łamiąca prawa i regulaminu moja odpowiedź znikła bez śladu? Nadajesz się na moderatorkę forum emama. One też tak robią. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Prośba 22.04.25, 22:20 OK, już widzę emotki. Ale musiałem wejść w ustawienia swojego konta i to zmienić. Nie każdy jest taki mądry jak ja, więc nie każdy będzie widział emotki. Odpowiedz Link