Dodaj do ulubionych

Sprzedam TBS Kraków

02.01.07, 15:35
40m2,II piętro,blok 4-piętrowy,3-letni,os.Górka
Narodowa.Pokój,kuchnia,łazienka,balkon.Mieszkanie jest w pelni
umeblowane,parkiety w pokoju i przedpokoju,łazienka i kuchnia na wymiar,bez
oznak zniszczenia,do wejścia od zaraz.Meble i sprzet agd sa nowe.Cena z
wyposazeniem 150tys.zł
Tel.880 025 652
Obserwuj wątek
    • sikorka46 Re: Sprzedam TBS Kraków 02.01.07, 19:06
      Jestem zainteresowana Pani/Pana ofertą. Czy ma Pani/Pan jakieś zdjęcia tego
      mieszkania. Jeśli tak proszę o przesłanie ich na mój adres: sikorka46@gazeta.pl
      • ski1 Re: Sprzedam TBS Kraków 05.01.07, 22:57
        Witam,
        Wiem, że mieszkania w Krakowie poszyły w górę. Ale obserwuję coś niesamowitego!
        Przy zakupie mieszkania należy rozważyć pewne kwestie. A mianowice, czy ktoś ze
        sprzedających nie chce poprostu "wykorzystać niszy rynkowej i czy to się
        naprawdę opłaca" trzeba przyznać, że ceny mieszkań powariowały. Dziś metr kwadr.
        nowo wybudowanego mieszkania to średnio nawet 6 tys. Tak więc: 40 m2 x 6000=240
        000x 30%( udział partycypacji)=72 000- wartość partycypacji. Jeżeli ktoś włożył
        nakłady w to mieszkanie tj. ok. 15tys . oraz spłacił kredyt w czasie ok. 3-4 lat
        tj. ok. 15 tys. i co najważniejsze chce zarobić jakieś 20 tys. co kwotą jest
        niemałą- to wartość tego mieszkania kształtuje się na poziomie maksymalnie 120
        tys. złotych . Nie dajmy się zwariować! Pozdrawiam
        • sycias Re: Sprzedam TBS Kraków 07.01.07, 18:51
          Towar jest warty tyle, ile kupujacy jest gotowy za niego zaplacic.
          • marcinsw Re: Sprzedam TBS Kraków 07.01.07, 20:55
            Tylko ciekawe czy ktoś zapłaci za mieszkanie 1-pokojowe w TBS 150tyś? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka