Dodaj do ulubionych

Handlarze przed Wileńskim

IP: *.merinet.pl 22.02.06, 22:33
Czy komuś przeszkadzają handlarze przed Wilenskim?Mi nie, to po co czepia się
ich Straż i Policja.Może lepiej zajęli by się swoją statutową pracą, a nie
czepiają się tych, którszy chcą tylko uczciwie zarobić.
Obserwuj wątek
    • mk72 Re: Handlarze przed Wileńskim 22.02.06, 22:55
      Uczciwie ? A płacą podatki albo składki ZUS ?
      • Gość: Arti Re: Handlarze przed Wileńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:38
        Większośc z nich akurat płaci, bo mają zarejestrowaną działalnośc gospodarczą.
        Więc takie teksty, ze nie są uczciwi są obrażające.
        Nie każdego stać na wynajęcie lokalu i opłacanie bandytów
    • Gość: Ela Re: Handlarze przed Wileńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:33
      Mi oni nie przeszkadzają.Moga handlować, bo mają bardziej świeże owoce, warzywa
      niż w Careffourze. Niech sprzedają, jak mogę cos lepszego kupić.
    • Gość: Baśka Re: Handlarze przed Wileńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:25
      Odwalcie się od handlarzy-nie chcesz to nie kupuj, chodznika jest dośc dla
      wszystkich, więc miejsca nie zajmują nikomu
    • Gość: KER Re: Handlarze przed Wileńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:31
      Wywalić sytamtąd wszystkich i już.
      • f.l.y Re: Handlarze przed Wileńskim 23.02.06, 16:22
        a ja juz tak przywykłam do ulicznego handlu, że gdyby w Warszawie ulice nagle
        zostaly puste zrobiłoby sie mrocznie i smutno...
    • Gość: Adi Re: Handlarze przed Wileńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 07:47
      Róbta co chceta, jak mówił Lechu
    • Gość: Ada Re: Handlarze przed Wileńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:26
      Tak długo jak moge od handlarzy kupić taniej, tak długo mi nie przeszkadzają.
      Nie każdy ma kasę by kupowac w firmowych sklepach.
    • Gość: pieszy Re: Handlarze przed Wileńskim IP: *.aster.pl 04.03.06, 19:54
      mieszkam na Pradze od urodzenia, prawie 30 lat, jednym z
      najbardziej "zaburaczonych" miejsc bylo zawsze przejscie podziemne
      kolo "wilenskiego". obecnie przejscie pieszo tamtedy, zwlaszcza w godzinach
      szczytu, rowniez nie nalezy do przyjemnosci. w godzinach szczytu przechodza
      tamtedy setki ludzi, z tego wlasnie powodu "handlarze-buraki" upodobaly sobie
      to miejsce, rozstawiaja swoje cerapty, suszarki, koszyki z czosnkiem i inny
      buraczany sprzet. buractwo oblega rowniez schody od strony marketu, osoby w
      podeszlym wieku, majace trudnosci w chodzeniu zwykle trzymaja sie poreczy, w
      tym buraczanym przejsciu nie maja na to zadnych szans gdyz schody sa zajete,
      przez buraka sprzedajacego sznurowki, lewe fajki, itp. szczytem buractwa,
      potwierdzajacegi prowincjonalnosc tej dzielnicy sa "wieski" sprzedajace CD-ki,
      z jakims chamskim techno-badziewiem. HANDLARZE na handlowiska, WON z przejsc
      podziemnych i chodnikow!!!
      • Gość: AS Re: Handlarze przed Wileńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 08:22
        W zupełnościsię zgadzam. Ludzie przecież to Stolica Europejska a my w mieście
        mamy wioskę zrobioną. Niech ktoś znajdzie mi np. w Berlinie takie wiejskie
        chamskie rejony. Ale co tu mówić ludziom,którzy na Leppera głosują!!!! Jaki
        rząd takie zapyziałe społeczeństwo!!!!!!
    • jurek_dzbonie Mi przeszkadzaja. 10.03.06, 09:13
      Nie mozna normalnie przejsc, sterty smieci leza wokolo. Dobrze ze SM ich
      przegania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka