30.12.10, 23:51
Witam . W 2011 roku zaplanowano grę o nazwie Deus Ex możecie mi przybliżyć fabułę i o co ma w niej chodzić czy były jakieś poprzedniczki czy to nowa marka jakie wątki będzie poruszać i jak się zapowiada . Proszę tu odpowiadać rzeczowo i na temat nie wypowiedzi typu "ja nie znam " lub " mi ten tytuł nic nie mówi " ten kto coś wie niech napisze .
Obserwuj wątek
    • henrar Re: Deus Ex 30.12.10, 23:58
      Cała nazwa tej gry brzmi "Deus Ex 3". Ta trójka wyraxnie wskazuje, że 2 poprzednie części. I nie, nie da się ich streścić tak, aby nie straciły nic ze swojego przekazu. Trzeba w nie po prostu zagrać (o ile pamiętam Anotlogia Deus Ex na PC kosztuje - oile jescze jest w sprzedaży - jakieś 20zł).
    • wiindows_71 Deus Ex 31.12.10, 04:16
      Wlasciwy tytul brzmi "Deus Ex: Human Revolution", a ukazane w niej wydarzenia
      beda mialy miejsce przed wydarzeniami ukazanymi w pierwszej czesci cyklu tj. "Deus Ex".
      Fabula "jedynki" jest wg mnie ciekawa, choc graficznie gra jest slabiutka (jak na obowiazujace
      aktualnie standardy)
    • turbogadkotick Re: Deus Ex 31.12.10, 09:42
      Wybacz, ale na pytanie "o czym będzie gra" odpowiedź można znaleźć na Wikipedii lub na oficjalnej stronie gry (jest nawet język polski na stronie).

• largo Re: Deus Ex 09.01.11, 17:53
      Jeśli czekasz na "trójkę" to polecam szczerze zapoznać się z "jedynką" a także "dwójką". Im dłużej gramy tym fabuła coraz bardziej zaskakuje. Tak jak ktoś tu wspomniał, można w sklepach kupić antologię za śmieszne pieniądze gdzie dostajesz poprzednie części, w tym Project Snowblind (choć przez fanów nie jest on uznawany za kolejną część DX). Przed zagraniem w DX polecam odwiedzenie tej strony www.kentie.net/article/dxguide/index.htm wink Samego DX można przejść na kilka sposobów i w głównej mierze zależy to od tego jakimi umiejętnościami będziemy dysponować (niektórzy potrafią tą grę przejść nawet bez jednego wystrzału), są też różne zakończenia w zależności od tego jakie decyzje podejmiemy wink Ja tą grę znałem odkąd się pojawiła jednak dopiero w zeszłym roku przeszedłem ją całą. Dwójkę też całą zaliczyłem i teraz z niecierpliwością czekam na następną część wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka