Dodaj do ulubionych

[S]Xbox360 Slim + 4Gry + Hdmi + Gold

03.07.12, 14:09
Mam na sprzedaż konsolę XBOX360 SLIM z dyskiem 250GB. Xbox zakupiony został 24.05.2012 więc sprzęt ma lekko ponad miesiąc co daje prawie 11 MIESIĘCY GWARANCJI!
Konsola jest w świetnym stanie zarówno wizualnym jak i mechanicznym, a co najważniejsze NIE JEST ZBANOWANA, była mało używana i jest zadbana! Na konsoli znajduje się również konto Xbox Live na którym zostały jeszcze PONAD 2 MIESIĄCE GOLDA!

Cały zestaw zawiera:

- Konsola Xbox360 Slim 250GB (z tego co się dowiedziałem jest to najnowsza wersja z płytą główną Corona)
- Czarny, bezprzewodowy pad (stan bdb, baterie w środku starczą jeszcze na długi czas)
- Headset (w ogóle nie używany, leżał tylko obok konsoli)
- Kabel HDMI
- Całe okablowanie i papierki
– Forza Motorsport 3 (Na płycie)
- Red Dead Redemption + Undead Nightmare Collection (Na dysku)
- Crysis 2 (Na dysku)
- FEZ (Na dysku)
- Konto Xbox Live na którym zostały jeszcze 2 miesiące Golda!
- Oryginalne pudło (Stan dobry, lekko poobijane na rogach i lekko obdarte przy otwieraniu)

Całe zestaw jest sprawny jest tylko jedno ale co do kabla A/V – zdjąłem z kabla plastikową obudowę abym mógł jednocześnie puścić obraz po HDMI, a dźwięk przez kabel A/V do głośników. Normalnie tego nie da się zrobić ponieważ Microsoft zadbał o to aby, zamiast takiego rozwiązania, zapłacić dodatkowo za adapter HDMI+Audio. Kabel można zobaczyć na zdjęciach, założyłem z powrotem obudowę, jest ona trochę poluzowana jednak nie przeszkadza w bezproblemowym działaniu.

CENA: 700zł (licytacja) 800zł (kup teraz)

Allegro: allegro.pl/xbox360-slim-250gb-4gry-hdmi-gold-okazja-i2464650937.html
Obserwuj wątek
    • skreedi Re: [S]Xbox360 Slim + 4Gry + Hdmi + Gold 04.07.12, 09:43
      Nowa cena, 700zł kup teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka