kumorek25 Re: the bonte room 29.12.05, 23:56 zapomniałam dodac,że link pochodzi z tej strony: Escape The Room Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: the bonte room 30.12.05, 12:57 oczywiście nie wiem o co chodzi, rozwiązałam zagadkę z pieskami, ale nic nie dostałam, rybkę przeniosłam do zlewu, świeci mi się przycisk na automacie ale nic nie dostałam, skąd wziąć szyfr ? Odpowiedz Link Zgłoś
kumorek25 Re: the bonte room 30.12.05, 16:48 no, dla mnie to tez nie takie proste jednak. ja na przyklad nie moge wyciagnąc rybki z akwarium, mam wędkę, ale cos mi nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: the bonte room 30.12.05, 22:36 no cóż.. też utknęłam... przeniosłam rybę do zlewu, rozwiązałam puzzle, mam rurkę, kartkę i siatkę do łowienia ryb. Obklikałam chyba każdy piksel i nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: the bonte room 30.12.05, 23:38 nie pamietam dokladnie, ale powinno byc tak: po rozwiazaniu tej gierki z psami pojawia sie podpowiedz do sejfu (one two one square) to rownanie matematyczne. jesli chodzi o automat z napojami - na kartce jest podpowiedz, ze piciu bedzie gdy lapka nie bedzie mrygac (czy jakos tak). podpowiadam, ze nie wystarczy jedna niemrygajaca lampka. zeby wyjac rybke z kuli najpierw trzeba napelnic zlwe. zeby napelnic zlew, najpierw trzeba go czyms zatkac. pomoglam?;] Odpowiedz Link Zgłoś