bartuskoo 29.07.09, 11:24 albo, wyjątkowo kiepskie screeny, albo ta gra ze screena na screen coraz gorzej wygląda...Teraz już wiem, że to będzie po prostu kolejna gra z Shell Shadingiem..a póki co wygląda gorzej niż Książe Persji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwe Re: Borderlands - galeria IP: *.dfqs.pl 29.07.09, 11:29 jak juz to "cel shading" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayday Re: Borderlands - galeria IP: 83.238.201.* 29.07.09, 11:44 gra bedzie ciekawa, kiedy to wychodzi w ogole? w tym roku i hope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Borderlands - galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.09, 11:49 Lol! Oj luddziska: Cell Shading. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Borderlands - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:02 jedni na to mówią cell shading, inni nie, dla mnie to jest po prostu przerysowane tak jakby... fajnie wyglądało w księciu persji a czy tu? jakoś tak dziwnie. jak dla mnie to jest krok wstecz w tworzeniu realistycznej grafiki, dla innych rewolucja a tak w ogóle to... a nic ... sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bytess Re: Borderlands - galeria IP: *.e-wro.net.pl 29.07.09, 12:34 Zmieńcie w tej liczbie przecinki na kropki, bo w tej chwili gdyby odczytać tę liczbę po polsku, to w grze są trzy bronie z kawałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1.kamiloss Re: Borderlands - galeria 29.07.09, 19:37 No Twórcy chwalą się 87 bazilionami broni .. przy losowej produkcji jest to całkiem możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MasaNetto Re: Borderlands - galeria IP: *.chello.pl 09.10.09, 09:04 bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś