taki-sobie-nick 10.11.25, 21:23 Swego czasu (otwarcie 1969 - 1970) zbudowano u nas niejakie Domy Towarowe Centrum, później zwane Galerią Centrum, a później... No właśnie, jak się teraz na nie mówi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smoczy_plomien Re: Warszawa - pytanie 10.11.25, 21:39 Ja mówię: Wars, Sawa, Junior. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Warszawa - pytanie 10.11.25, 21:50 Ja mówię TKk max czy tam H&M na Marszałkowskiej. Stare pokolenie mówi Junior, Wars, Sawa czy Domy Towarowe Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Warszawa - pytanie 11.11.25, 09:29 Domy towarowe centrum. Tam, gdzie TKMaxx. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Warszawa - pytanie 11.11.25, 10:09 Domy Centrum lub Warsaw, Sawa, Junior. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Warszawa - pytanie 11.11.25, 10:18 Domy centrum, przynajmniej u nas tak funkcjonują nadal Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Warszawa - pytanie 11.11.25, 10:20 Domy towarowe centrum. A co tam w środku się aktualnie znajduje to już sprawa drugorzędna Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Warszawa - pytanie 11.11.25, 11:01 Czytam odpowiedzi i miałam pytać - a kiedy było toto nazywane Galerią Centrum? Spora miejscówka, więc gdy się umawiam/wybieram wymaga doprecyzowania. Zatem określam zależnie od sklepu, czyli najczęściej "tikej"! Nawiasem mówiąc: zmiany, zmiany, zmiany. Liczyłam na megatikeja (mniej zatłoczonego), ale chyba się przeliczyłam. fashionbiznes.pl/tylko-u-nas-co-sie-dzieje-z-marszalkowska-ca-i-hm-opuszczaja-domy-handlowe-wars-sawa-junior/ Nigdy nie byłam na pokazach mody Hofflandu, ale ostatnio trafiłam na warszawskie targi mody w Browarach i widok modelek idąc wokół baru i lawirujących między klientami oraz smród jedzenia z foodcourtu (dla niektórych: zapach) był wielce przykry. Odpowiedz Link Zgłoś