Dodaj do ulubionych

Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sentinel

• ringem Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 00:27
      Jest mi naprawdę przykro, to na jego kącikach sportowych w Psx Extreme wychowałem się jako gracz i nie będę miał już nigdy okazji napisać do niego listu. Zawsze liczyłem się z jego opinią. Pamiętam, jak został zatrudniony jako redaktor, ponieważ wykręcał najlepsze czasy w GT. Jestem w szoku, po prostu się tego nie spodziewałem. Składam kondolencje rodzinie i znajomym, to naprawdę wielka strata. Spoczywaj w pokoju.
    • qsay Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 00:59
      Przysiegam ze nigdy nie zapomne Twoich tekstow z PE - byly jednymi z najlepszych RIP Senti - zostan z Bogiem.
    • baudrillard Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 09:22
      Fajnie,że wszyscy chcą się przyłączyć do żalu,ale zachowajmy umiar,co? Ringem, po pierwsze Senti nigdy nie prowadził kącika sportowego (to Koso). Po drugie, nie został zatrudniony z powodu czasów w GT (to Gamera).Jeśli tak masz upamiętnić zmarłego,to lepiej nic nie pisz.
    • graczz11233 Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 09:30
      ehh, czemu tak młodzi ludzi odchodzą.. życie jest właśnie tyle warte - nic indifferent
      Pamiętamy!
    • maxiu666 Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 09:47
      Mam informacje dotyczace pogrzebu i tak: Pogrzeb odbedzie sie jutro czyli (Piatek) 31 lipca msza w kosciele odbedzie sie o godzinie 14:00 pogrzeb o 15:00. Jesli ktos chce jechac dajcie mi znac bede mial kilka miejsc w aucie.
    • michaelius_pl Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 09:58
      Szkoda człowieka.
    • kistler Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 10:32
      Wielka szkoda [*]
    • bodziobtw Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 11:14
      [*]
    • slojo.fg Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 12:27
      Kurcze taki mlody chlopak!! Pamietam jak kiedys na zlocie psx extreme gralismy w halo na 4 polaczonych x.

nie znalem go jakos bardzo dobrze ale strasznie smutna wiadomosc

pozdro
    • mi-go Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 13:17
      Bardzo smutna wiadomość. Baw się tam dobrze Senti. Oni są o generację do przodu smile
    • screwbalski Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 14:12
      Pamiętam go z prgk, zawsze miał swoje zdanie, nie zawsze takie jak ja, niemniej szacunek dla jego osoby. Niech spoczywa w pokoju.
    • kanon7 Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 14:57
      R.I.P.
    • ivy36 Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 15:33
      (*) R.I.P (*)
    • mulin303 Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 16:02
      Smutek...
    • acidspit Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 30.07.09, 21:15
      Tak bardzo szkoda. Spotkaliśmy się zaledwie dwa czy trzy razy osobiście ale spędziliśmy razem niezliczone godziny na p.r.g.k, xbl czy choćby na gg. Zawsze rozgadany, zawsze chętny do zabawy. Dziękuję Ci Senti za tamtego GhostRecona na splicie, w Twoim pokoju, po powrocie z Lipska. Dzięki za godziny w CoD, za Kruszynę w FFXI, za setki news'ów jakie podrzucałeś. Będzie mi Ciebie brakowało. Chciałbym żebyś wiedział, że my, tutaj w Toruniu, będziemy pamiętali. Dzięki Stary.
    • miro_88 Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 01.08.09, 00:12
      Senti spoczywaj w spokoju.Twoja smierc to wielka strata dla calej growej spolecznosci.Lacze sie w smutku z Twoja rodzina.
      Zegnaj.
    • wyjadacz_parkietuf Re: Odszedł nasz kolega - Marcin Grzelak vel. Sen 02.08.09, 23:06
      Jestem w szoku.... pamiętam dyskusje na liście psx, niezapomniane game party (z którego pochodzą zdjęcia 13-15)na którym walczyliśmy w cztery X-BOXy sącząc tysiące butelek lokalnego piwa wink nie mówiąc o setkach newsów i artykułów w 'ekstrimie'.....
      [*]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka