-
To bylo bardzo smaczne kruche ciasto przekladane masa karmelowa. Niestety
Pani domu byla bardzo zajeta, nie udalo mi sie "zalatwic" przepisu. Moze ktos
moglby mnie poratowac, prosze. pozdr
-
Chcę zrobić snickersa i szukam ciastek na spód. Wszędzie są jednak tylko
digestiwy firmy LU. Może znacie inną firmę, która robi takie słodko-słone
ciastka. Tych LU jest w paczce niespełna 13 dkg a kosztują 2 złote.
-
Nie wiem, czy tak faktycznie się nazywa, ale kiedyś jadłem i dziś "dostałem
smaka" na to ciasto.
Miało takie wartwy (patrząc od najniższej):
- ciasto,
- budyń (chyba),
- ciasto,
- warstwa z orzechami mielonymi (większe i mniejsze, laskowe, włoskie),
- kruszonka.
PYCHA!!!
Czy ktoś pomoże mi zdobyciu przepisu?
Z góry ślicznie dziękuję.
-
proszę powiedźcie mi jaką to ma mieć konsystencję.Trzymam to mleko z masłem i
cukrem w kąpieli wodnej na gazie już z 20 min i dopiero lekko zgęstniało! ;-(((
-
zrobiłam wszystko wg przepisu a mleko w puszcze ugotwane sie rozpłynęło. da
sie uratowac?
-
...jest zamachem na moje wlasnie odzyskiwane na fitnesie szczuple ksztalty.
To jest tak pyszne, ze mozna zwariowac!
W dodatku, swiadomosc, ze robi sie to w 10 minut, bez przemeczania nie wrozy
najlepiej...
;-)))