Dodaj do ulubionych

Inny system dla forum

IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.09, 23:10
Jestem starym użytkownikiem wszelkiej maści forów. Sam jeden jeszcze jak grałem w pewne koreańskie mmorpg tworzyłęm i prowadziłem (fakt tylko 100 zarejestrowanych osób tam było, ale dochodziła tamże sprawa ograniczania dostępu poszczególnym grupom do róznych for w związku z dystrybucja informacji - fajna zabawa smile), a więc kilka systemów cms dla nich widziałem (php fusion i IPB używałem jako twórca). DObra tyle marnego chwalenia się bo nic wielkiego nie zrobiłem, chcę tylko powiedzieć że w przeciwieństwie do innych cms-ów (tak się chyba to też dla fórów nazywa) jakie znam ten z gazety.pl a więc i gamecornera mi się nie podoba.
Uważam go za upierdliwy wręcz. Trzeba klikać w każdy post oddzielnie przy dłuższym wątku jest to męczące. Taka jest moja opinia.
Mam pytanie, czy jestem osamotniony w tym względzie?? A jeżeli nie to czy można pomyśleć o czymś innym? Nawet o darmowym phpbb??
Obserwuj wątek
    • anarchius Re: Inny system dla forum 16.08.09, 23:44
      Nie jesteś
      • radek.zaleski Re: Inny system dla forum 17.08.09, 08:59
        nie jesteśuncertain
    • nessie-jp Re: Inny system dla forum 17.08.09, 01:54
      > Trzeba klikać w każdy post oddzielnie przy dłużs
      > zym wątku jest to męczące.

??? shock A kliknąć "pokaż wszystkie" to nie łaska? A może to za nowoczesne
      rozwiązanie dla bywalca starych systemów forów? smile
      • Gość: A Re: Inny system dla forum IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 20:37
        Niby nie, ale dzięki ze mi zwróciłes uwage nie widziałem tego przyciskutongue_out. Troche lepiej co nie zmienia faktu, że no do najlepszych to ten system nie należy.
        • nessie-jp Re: Inny system dla forum 18.08.09, 16:35
          Nie należy
    • 13allach Re: Inny system dla forum 17.08.09, 15:43
      Ja niestety 100% zgadzam.
    • nessie-jp Zalety 18.08.09, 19:30
      Kolejną zaletą tego systemu forum (oprócz drzewka i przejrzystości, o których
      wspomniałam wyżej) jest możliwość względnie łatwej, samodzielnej modyfikacji
      wyglądu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka