Gość: gedf IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 13:17 lol to coś nawet do 50 zł nie staniało, po takim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J Re: The Sims 2 teraz taniej IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 13:25 79,90 za podstawke + wszystkie dodatki to moze bym i kupil, ale inaczej to za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: The Sims 2 teraz taniej IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.09, 13:37 Za 80 zł można było kupić simsy 2 przed premierą 3. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.bogusiewicz Re: The Sims 2 teraz taniej 21.08.09, 13:47 @Ralph - pewnie to była jakaś stała obniżka sklepu. Oficjalna sugerowana cena wydawcy była wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: The Sims 2 teraz taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 14:02 JA CIE, JUŻ LECE PO SIMSY, WSZYSTKIE DODATKI JUŻ SĄ MOJE, NARESZCIE TYLKO MOJEEEEEE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: The Sims 2 teraz taniej IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.09, 14:12 że też ktoś kupuje te gry EA za tyle kasy - 3 lata po premierze a chcą za to 8 dyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: The Sims 2 teraz taniej IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.09, 14:30 @kamil.bogusiewicz Chciałeś chyba napisać "stała obniżka większości sklepów". Jakiś czas temu wydano nawet wersję Double deluxe (podstawka+2 dodatki), którą można było kupić za 100zł (a jak trafiłeś na promocję to nawet za 80zł). Odpowiedz Link Zgłoś
rajlap Re: The Sims 2 teraz taniej 21.08.09, 15:04 O simach to mam taką anegdotę moja sekretarka w godzinach pracy pogrywała w simów... założyła domek w którym mieszkała postać dziewczyn o jej własnym imieniu i chłopak który miał to samo imie co ten w realu. U mnie w firmie panuje luźna atmosfera więc takie grywanki toleruje o ile nie przeszkadzają w obowiązkach (teraz oglądamy F1 trening)ale w tedy moja sekretarka nawalił bo nie dopilnowała jakiegoś pisma co mnie w kurzyło. po pracy usiadłem przed jej kompem i w simach założyłem własny dom w którym zamieszkały dwie lesby i moja "Mariola" odbiła chłopaka mojej sekretarki który następnie wprowadził się do naszego wesołego K....domku... następnego dnia zobaczyć minę i spojrzenie mojej sekretarki .....bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: The Sims 2 teraz taniej 21.08.09, 16:05 przecież w empiku widziałem dodatki do 2 za 25 zł. Zwróciłem uwagę bo dziewczynki małe w kasie z simsami się ustawiały.. Odpowiedz Link Zgłoś
hoodinski Re: The Sims 2 teraz taniej 21.08.09, 16:05 Zastanawiam sie, kto jest jeszcze lasy na kupowanie poprzedniej czesci Simsow. Wiem ze najnowsza odslona nie posiada (jeszcze) wielu funkcji poprzedniczki, nie mniej jednak Sims 3 chyba sie calkiem zadomowilo. W tym wypadku nie mozna chyba miec podejscia sentymentalnego do poprzedniego wydawnictwa, bo nastepne jest dokladnie takie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: The Sims 2 teraz taniej 21.08.09, 18:37 Ja gram na wszystkich dodatkach oczywiście piraty bo mnie nie pojebało i już mi się trochę ta gra nudzi hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didaskalia Re: The Sims 2 teraz taniej IP: 89.231.208.* 21.08.09, 20:41 @psychol324 Od dłuższego czasu obserwowałem twoje komentarze i muszę . . co ja gadam - mogę stwierdzić jedno - jakiś małolat z ciebie, który najpierw mówi/pisze a potem i tak nie myśli . Nie po%$^*ło cie od czego ??? Od grania w oryginały, czy od zapłacenia za nie ?? Mam nadzieję, że złapiesz jakiegoś trojana/wirusa/ . . . i co komputer eksploduje PS: Jeżeli masz konsolę , to pewnie to Xbox 360 i przerobiony, no bo u nas wszystko takie drogie . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: The Sims 2 teraz taniej IP: *.centertel.pl 21.08.09, 21:49 już dawno taka cena jest np. w empiku mozna było kupić sims2 za właśnie 79.99 więc wcale nie staniała mogłaby być za 50 zł a dodatki za 30 i byłoby dobrze, a tak to nie kupie bo za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: The Sims 2 teraz taniej 22.08.09, 09:20 didaskalia" że wydałaś 800 zł na szit to już nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: The Sims 2 teraz taniej 22.08.09, 09:30 Ja tam swoich komentarzy nie obserwuję jeśli interesuje cię ile mam lat to 16 i co? to tylko głupie płytki w dodatku Simsy hah, idź taty poproś by ci kupił na święta kolejny dodatek The Sims 3 Bon Voyage?? ah nie to było w The Sims 2 ahahhaahha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didaskalia Re: The Sims 2 teraz taniej IP: 89.231.209.* 22.08.09, 12:57 Po pierwsze to ja nie wydałEM 800 zł, nawet na wszystkie gry w jakie gram xD , więc ty się może liczyć naucz , hahahahahahah Po drugie według mnie ta gra to nie szit Po trzecie czemu myślisz, że mam ochotę na kolejne Simsy ??? Bo jak ktoś ci zwróci uwagę, to już się tak oburzasz, bo wydaje ci się, że jesteś fajny, śmieszny, mądry itd. ? . . . No w sumie masz rację . . . Wydaje ci się . . . ahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: The Sims 2 teraz taniej 22.08.09, 15:05 Nic mi się nie wydaje tylko tak sobie dla jaj piszę bo jakiś debil wymyślił 2 miesiące wakacji zamiast rozdzielić to miesięcznie i teraz zdycham z nudów w domu robiąc sobie jaja na blogach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastikowy jezus Re: The Sims 2 teraz taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 22:22 psychol324 szkoda że nie zdechles z nudów. Nie wiem, jak się nudzisz zrób sobie ognisko w pokoju, pij metanol, zabij sie, pobij kogoś. Ale nie rób sobie jaj na blogach. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: The Sims 2 teraz taniej 23.08.09, 12:52 Bo co? twoja ręka sprawiedliwości mnie dosięgnie? Odpowiedz Link Zgłoś