Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA + WISLA

IP: *.tk.krakow.pl 05.06.01, 19:04
    Co sadzicie o polaczeniu kibicow obu klubow?
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: LEGIA + WISLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 19:05
        tak, tak, jesteśmy za!

LEGIA! WISŁA! ZAWSZE RAZEM!!!

:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
      • Gość: Obi Re: LEGIA + WISLA IP: 10.129.194.* / *.acn.pl 05.06.01, 19:17
        Ciekawe, co by wyszło z takiego połączenia? Co na to genetyka? :)))))
      • Gość: WISLAK Re: LEGIA + WISLA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 19:57
        Gość portalu: PLASTEK napisał(a):

> Co sadzicie o polaczeniu kibicow obu klubow?

TAK,TAK,TAK A ŚWINIE LATAJĄ...

• Gość: svenson Re: LEGIA + WISLA IP: *.chello.pl 06.06.01, 23:00
        Już czas najwyższy aby kibice najbardziej popularnych klubów w Polsce
        (ankieta sports.pl)pojednali się !
      • Gość: maciek Re: LEGIA + WISLA IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:01
        hahahahaha
        • Gość: MOH Re: LEGIA + WISLA IP: 212.244.18.* 07.06.01, 07:32
          Takiego połączenia nikt nie chce w Krakowie .!!!
          Legia to stara curwa ! Legia j...ana jest ... itd w rytm walczyka. :-)
          • Gość: LEGIAFAN Re: LEGIA + WISLA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 18:46
            ej cwelu ale to wymyślił tój ziomal z krakowa wiec to wy chcecie takiego
            połączenia, ale LEGIA to was pierdoli
            • Gość: svenson Re: LEGIA + WISLA IP: *.chello.pl 07.06.01, 20:37
              Gość portalu: LEGIAFAN napisał(a):

> ej cwelu ale to wymyślił tój ziomal z krakowa wiec to wy chcecie takiego
              > połączenia, ale LEGIA to was pierdoli

legia to może się sama pierd...ć a ja nie jestem ziomalem z Krakowa , ty
              "inteligencie" z Warszawy.
              • Gość: LEGIAFAN Re: LEGIA + WISLA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 23:21
                to nie do ciebie było ty pajacu (tyle nicków co ty masz tutaj to chyba nikt nie
                ma) wydygany kibicku sprzed telewizora, a do moha pseudointeligencie z burakowa
                • Gość: svenson Re: LEGIA + WISLA IP: *.chello.pl 08.06.01, 00:54
                  Gość portalu: LEGIAFAN napisał(a):

> to nie do ciebie było ty pajacu (tyle nicków co ty masz tutaj to chyba nikt nie
                  >
                  > ma) wydygany kibicku sprzed telewizora, a do moha pseudointeligencie z burakowa
                  No i brawo ty wspaniały kibicu ze stadionów , jesteś the best...- szczególnie za
                  to burakowo.A nad "moha"zastanów się.Musisz jeszcze długo pochodzić na
                  Łazienkowską - fanie.
                  • Gość: LEGIAFAN Re: LEGIA + WISLA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 13:09
                    Weź jeszcze popisz sobie o Olisadebe i nie wysilaj swojemu małego orzeszka bo
                    on nie daje sobie rady. Nie wiem za bardzo o co tobie chodzi z tym chodzniem na
                    ŁAZIENKOWSKĄ, ale jestem pewien że tam w życiu nie byłeś (gdybyś był nie pisał
                    byś o zgodzie z wisłą) i nie będziesz bo jesteś wydyganym lamusem (wydyganym bo
                    za każdym razem podpisujesz się inaczej). A zresztą po co ja wogóle pisze to
                    takiego, a zresztą powodzenia debilu w swoich płytkich przemyśleniach
      • Gość: Ja Re: LEGIA + WISLA IP: *.bci.net.pl 08.06.01, 16:42
        Plastek jest pojebany, a Legia jebana jest.Zgody nie było, nie ma i NIE BĘDZIE.
        • Gość: turystka Re: LEGIA + WISLA IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 09.06.01, 00:36
          a wy jestescie durni ,bo potraktowaliscie to powaznie
          forza legia pozdro
          • Gość: svenson Re: LEGIA + WISLA IP: *.chello.pl 09.06.01, 01:46
            Gość portalu: turystka napisał(a):

> a wy jestescie durni ,bo potraktowaliscie to powaznie
            > forza legia pozdro
            Forza rozumiemy w Polsce poprostu oglądaj program "Animals Planet"
            to o tobie pełzaku z Warszawy jesteś prymitywnym ślimaczakiem który
            stara się coś wybełkotać.Szkoda tracić czasu.Oczywiściwe wiejśniaki
            z "Warszawy" są "the best".

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się