Gość: PLASTEK IP: *.tk.krakow.pl 05.06.01, 19:04 Co sadzicie o polaczeniu kibicow obu klubow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszko Re: LEGIA + WISLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 19:05 tak, tak, jesteśmy za! LEGIA! WISŁA! ZAWSZE RAZEM!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Re: LEGIA + WISLA IP: 10.129.194.* / *.acn.pl 05.06.01, 19:17 Ciekawe, co by wyszło z takiego połączenia? Co na to genetyka? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: LEGIA + WISLA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 19:57 Gość portalu: PLASTEK napisał(a): > Co sadzicie o polaczeniu kibicow obu klubow? TAK,TAK,TAK A ŚWINIE LATAJĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenson Re: LEGIA + WISLA IP: *.chello.pl 06.06.01, 23:00 Już czas najwyższy aby kibice najbardziej popularnych klubów w Polsce (ankieta sports.pl)pojednali się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: LEGIA + WISLA IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:01 hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOH Re: LEGIA + WISLA IP: 212.244.18.* 07.06.01, 07:32 Takiego połączenia nikt nie chce w Krakowie .!!! Legia to stara curwa ! Legia j...ana jest ... itd w rytm walczyka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIAFAN Re: LEGIA + WISLA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 18:46 ej cwelu ale to wymyślił tój ziomal z krakowa wiec to wy chcecie takiego połączenia, ale LEGIA to was pierdoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenson Re: LEGIA + WISLA IP: *.chello.pl 07.06.01, 20:37 Gość portalu: LEGIAFAN napisał(a): > ej cwelu ale to wymyślił tój ziomal z krakowa wiec to wy chcecie takiego > połączenia, ale LEGIA to was pierdoli legia to może się sama pierd...ć a ja nie jestem ziomalem z Krakowa , ty "inteligencie" z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIAFAN Re: LEGIA + WISLA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 23:21 to nie do ciebie było ty pajacu (tyle nicków co ty masz tutaj to chyba nikt nie ma) wydygany kibicku sprzed telewizora, a do moha pseudointeligencie z burakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenson Re: LEGIA + WISLA IP: *.chello.pl 08.06.01, 00:54 Gość portalu: LEGIAFAN napisał(a): > to nie do ciebie było ty pajacu (tyle nicków co ty masz tutaj to chyba nikt nie > > ma) wydygany kibicku sprzed telewizora, a do moha pseudointeligencie z burakowa No i brawo ty wspaniały kibicu ze stadionów , jesteś the best...- szczególnie za to burakowo.A nad "moha"zastanów się.Musisz jeszcze długo pochodzić na Łazienkowską - fanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIAFAN Re: LEGIA + WISLA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 13:09 Weź jeszcze popisz sobie o Olisadebe i nie wysilaj swojemu małego orzeszka bo on nie daje sobie rady. Nie wiem za bardzo o co tobie chodzi z tym chodzniem na ŁAZIENKOWSKĄ, ale jestem pewien że tam w życiu nie byłeś (gdybyś był nie pisał byś o zgodzie z wisłą) i nie będziesz bo jesteś wydyganym lamusem (wydyganym bo za każdym razem podpisujesz się inaczej). A zresztą po co ja wogóle pisze to takiego, a zresztą powodzenia debilu w swoich płytkich przemyśleniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: LEGIA + WISLA IP: *.bci.net.pl 08.06.01, 16:42 Plastek jest pojebany, a Legia jebana jest.Zgody nie było, nie ma i NIE BĘDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: LEGIA + WISLA IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 09.06.01, 00:36 a wy jestescie durni ,bo potraktowaliscie to powaznie forza legia pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenson Re: LEGIA + WISLA IP: *.chello.pl 09.06.01, 01:46 Gość portalu: turystka napisał(a): > a wy jestescie durni ,bo potraktowaliscie to powaznie > forza legia pozdro Forza rozumiemy w Polsce poprostu oglądaj program "Animals Planet" to o tobie pełzaku z Warszawy jesteś prymitywnym ślimaczakiem który stara się coś wybełkotać.Szkoda tracić czasu.Oczywiściwe wiejśniaki z "Warszawy" są "the best". Odpowiedz Link Zgłoś