Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań stara się o licencję

IP: *.aircity.pl 16.05.05, 20:25
    W ŚRODĘ SENACJA NA ŁAZIENKOWSKIEJ I LEGIA LEGŁA I ODPADA Z PUCHARU
    POLSKI .ALE NIE BEDZIE TO WSTYD W KOŃCU LEGŁA GRA Z OBROŃCĄ PUCHARU POLSKI
    HEHE !! W GÓRĘ SERCA NIECH ZWYCIĘŻA LECH , A TAK A PROPO ALE LEGŁA SIE
    SKOMPROMITOWAŁA NA WYJEZDZIE Z GROCLINEM PROWADZĄC 2:0 PRZEGRAŁA FRAJERSKO
    3:2 I UWAGA JAK CRACOWIA JA WYPRZEDZI W LIDZE W KOŃCU TYLKO MA 3 PKT STRATY .
    ZOBACZYMY
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lechita Lech Poznań stara się o licencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:27
        P. Majchrzaku nie musisz pan sie juz uwiarygadniać, w oczach większości
        kibiców jest juz za późno. Gdybyśmy żyli w normalnym państwie to licencje
        powodowoły by ligę 10 zespołową, niestety bez Lecha. Czekamy na rok 2007 gdy
        dług wg. zarządu zostanie spłacony w całości, to już za 2 lata. Nie chcę się
        wtrącać, ale jak wieść niesie ten dług zamiast być spłacanym - rośnie. Czyli
        co, czekamy na cud jakiś chyba. O wypłatach nie tylko dla piłkarzy nie
        wspomnę. Może pora odejść? Zwłaszcza że wynik sportowy racześ świadczy
        przeciwko Panu. Pozdro dla tych co widzą całość a nie tylko
        ostatnie 'sukcesy'.
      • Gość: Morphy RAFIS, CHYBA CI SIE CAPSLOCK ZABLOKOWAL IP: *.icpnet.pl 16.05.05, 21:08
        I TAK GLUPIO PISZESZ SAMYMI KAPITALIKAMI. PO LEWEJ STRONIE KLAWIATURY JEST TAKI PRZYCISK - CAPS LOCK. NACISNIJ GO I ZOBACZYSZ, ZE WTEDY BEDZIESZ MOGL PISAC NORMALNIE, TZN. UZYWAJAC ROWNIEZ MALYCH LITER. ZAUWAZYSZ WTEDY, ZE ZNACZNIE LEPIEJ SIE CZYTA TEKST PISANY NORMALNIE NIZ ZLOZONY Z SAMYCH KAPITALIKOW.

I co, nie mam racji?
        • Gość: Bla, bla, bla Re: RAFIS, CHYBA CI SIE CAPSLOCK ZABLOKOWAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:10
          Majchrzakowe gadanie, Sołtysowe gadanie, a tubą niejaki Lipczyński.
          Bla,bla,bla
        • Gość: rafis Re: RAFIS, CHYBA CI SIE CAPSLOCK ZABLOKOWAL IP: *.aircity.pl 16.05.05, 23:47
          murphy jak ci sie nie podoba moje pisanie to nieczytaj a uwagi to mozesz mowic
          swojej mamusi a nie mnie frajerze !
          szpadaj
      • Gość: ozzon Re: Lech Poznań stara się o licencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:40
        Jeżeli ktoś wierzy w to że Lech mógłby nie otrzymać licencji to chyba z gorem
        coś ma.kropka
        • Gość: Wqrwiony Re: Lech Poznań stara się o licencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:18
          No qrwa nie ma znów tej licencji. Ja pie.. co Majchrzak i spółka robia. Za
          jaja ich i na Sybir

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka