Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

transmisja meczu Wisły

13.09.05, 11:56
    Telewizja publiczna znów zlekceważyła kibiców Wisły! Korzeniowski obwieścił,
    że czwartkowej transmisji nie będzie. Dla kogo jest telewizja publiczna? Za
    co płacimy abonament? Dla mnie i podobnych do mnie, mecz mojej drużyny jest
    swiętościa! gdy partacza, zżymam się, klnę, ale na następny czekam
    niecierpliwie. Dla meczów Wisły opłacam Canal+, pod jej mecze ustawiam urlop,
    a ciemniakom szkoda 50 tys. euro! Jedna reklama w trakcie kosztuje więcej!
    Proszę, niech GW coś zrobi w tej sprawie! Niech kibice zaprotestują! Nie chcę
    ogladać LM, załosnych turniejów o pietruszkę, piłkarzy, z którymi się nie
    identyfikuje! Chcę WISŁY! Chcę tylko glądać mecze Wisły!!!!!!!!!!
    przetrzymałem komunę, mogę nie mieć domu czy dobrego samochodu, moge
    tolerować słabe rządy, głupich ministrów, nędzne drogi. ale niech nikt nie
    wazy mi sie odbierać meczów Wisły, bo to już jest przegięcie ostateczne!
    kibice Wisły, zróbmy coś, bo świat się konczy! tdk
    Obserwuj wątek
      • mlody_1_9_8_3 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 12:02
        Ja jestem kibicem ŚLĄSKA WROCŁAW i sie z toba zgadzam.Ten Korzeniowski pewnie
        wykupił wszystkie zawody w chodzie i zabrakło mu kasy na piłke.
        Śląsk&Wisła&Lechia&Motor
        • kordzio1 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 12:19
          Ja jestem kibicem Pogoni i Legii, ale też się w zupełności zgadzam, pan.
          korzeniowski woli wydac nawet 2razy wiecej na zawody lekkoatletyczne które beda
          transmitowane o 23 i inne podobne zawody, przed poprzednimi meczami UEFA gdy
          nikt nie zalatwil transmisji, na stronie legialive ktos zaproponowal aby swoje
          niezadowolenie poprzez wysylanie maili do TVP, widze ze chyba nic to nie dało,
          ale nie zaszkodzi spróbować, niech wiedzą co sądzą widzowie, pewnie i tak maja
          to gdzieś, ale moze kiedyś wkoncu zdobędą się na reakcje jakąś, mimo iż tym
          zespołom co graja jeszcze w UEFA nie kibicuje tak ogólnie to jednak i tak
          zawsze oglądałem zmagania polskich drużyn i im w trakcie tych rozgrywek
          kibicuje. Chyba na stronie groclinu czytałem że ich meczu też nie będą
          transmitować, może choc TV4 się zlituje, ale od czego wkońcu jest telewizja
          publiczna, więc jedyne co można zrobić to maile słać i choć mieć złudzenie że
          to zmieni coś w tej sprawie
      • barfor2 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 12:15
        Absolutnie przylaczam sie do protestu. Telewizja publiczna musi pokazywac mecze
        MISTRZA KRAJU na arenie miedzynarodowej. Korzeniowski obiecal na poczatku
        swojej pracy w TVP ze bedzie inwestowal w futbol na antenie. A teraz co?
        Usadowil sie na cieplej posadzie i mysli ze moze wszystko olac?!
        • kordzio1 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 12:23
          jak to wszystko olać? przecież jak beda zawody lekkoatletyczne w jakimś kraju o
          istnieniu którego przeciętny polak nie wie to pieniądze sie na to znajdą aby w
          tvp pokazać, więc jedyne co mozena zrobić to wyrazic swoje niezadowolenie
          poprzez wysłanie mailana adres widzowie@tvp.pl

• mlody_1_9_8_3 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 12:43
            Moge sie załozyc że oni malie z tej skrzynki od razy wyrzucaja i ich nie
            czytaja.
            • kordzio1 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 13:11
              pewnie poza tymi pochwalnymi, ktorymi pozniej sie podniecaja, czytajac jak to
              lud ich kocha... ale poswiecic 2minuty na napisania maila i wyslanie go nie
              zaskodzi
      • prezes_22 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 15:28
        Zgadzam się. Przecież transmisja z zawodów lekkoatletycznych Złotej Ligi napewno
        kosztuje dużo więcej, a w TV były wszystkie !! Ja chcę Wisłę !!!!!!!
        • dennis26 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 15:33
          Mimo iż nie jestem kibicem Wisly tez bym sobie chetniej popatrzyl na te mecze
          niz na nic dla mnie nie znaczący mecz Lyonu z Realem.Korzoniewski moze był
          dobrym sportowcem ale w TVP trzeba tez cos zdziałać a nie tylko chodzić,a od
          czego mamy telewizje publiczną..? Chyba od pokazywania durnych benefisów i
          ciagłych nieustających powtórek
      • konrado19 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 17:35
        to jakis żart?? dobre ,hehe
      • dennis26 Re: transmisja meczu Wisły 13.09.05, 17:47
        Zaden żart tylko tragedia
        Korzeniowski powiedział
        • radio666 Re: transmisja meczu Wisły 14.09.05, 02:13
          ale gdyby chodzilo o wystep polskich lekkoatletow w burkina faso, lum na
          madagaskarze za 200tys Euro, to pan korzeniowski by je znalazł, ale chodzi
          tylko o pilke ktora wraz z żużlem jest najololarniejszym sportem w polsce
      • zzdzinio Re: transmisja meczu Wisły 14.09.05, 00:37
        moze na innej zachodniej stacji poleci,o ile cos wiecie to podawajcie. wisly
        lub groclinu.....dzieki
        • dennis26 Re: transmisja meczu Wisły 14.09.05, 07:52
          Z tego co słyszałem to nawet portugalska telewizja nie wyemituje tego na zywo
      • stanley-1 Re: transmisja meczu Wisły 14.09.05, 15:47
        Od lat płace abonament,teraz sie zastanawiam po co.Korzeniowski jak mnie tym
        razem "oleje",to ja oleje w przyszłym roku abonament, wtym roku już nie moge,bo
        mam juz zapłacony.Jak Kuba Bogu ....
        • mlody_1_9_8_3 Re: transmisja meczu Wisły 14.09.05, 15:54
          www.90minut.pl/news.php?id=324005 może nie bedzie tak źle
          • mlody_1_9_8_3 Re: transmisja meczu Wisły 14.09.05, 16:02
            pilka.interia.pl/news?inf=666382 No to bedzie meczyk !!!!!!!!!!
            • prezes_22 To to ja rozumię :) 14.09.05, 16:08
              Jednak trzeba najeżdżać na TVP :D
              • marwi75 Re: To to ja rozumię :) 15.09.05, 08:22
                Znów będzie okazja do zobaczenia jak polska drużyna (podobno na europejskim
                poziomie) dostaje baty od przeciętniaka... Zapewne znów sędzia będzie winny...
      • pyrki-zz Re: transmisja meczu Wisły 15.09.05, 18:17
        dlaczego jestes takim pesymista- wiecej wiary.pilkarze sa OK,tylko ta otoczka
        dzialaczy psuje caly obraz. pozdrawiam
        • dennis26 Re: transmisja meczu Wisły 16.09.05, 07:56
          No właśnie pilkarze są ok...tylko ktorzy? Napewno nie Ci z Wisły.No tak ale
          teraz bedzie tlumaczenie że są przygnebieni po porazce w Atenach i jeszcze nie
          doszli do siebie,musimy sie jeszcze nad nimi poużalać:( Aż dziw bierze ze
          jeszcze nikt nie napisał że karny był niesłusznie podyktowany...Puchar Uefa to
          też są jakies pieniądze ale chyba jednak zbyt małe by zmotywować krakowskich
          piłkarzy,no ale moze powalcza u nas o mistrza bo to jest chyba ich szczyt
          mozliwości
          • marwi75 Re: transmisja meczu Wisły 16.09.05, 08:07
            Jak widać było moja wczorajsza wypowiedź nie była spowodowana moim
            pesymistycznym podejściem do życia ale realną oceną możliwości Wisełki.

Śmiać mi się chciało jak wczoraj oglądałem "wyczyny" podobno naszej najlepszej
            drużyny klubowej. Tyle kasy włożonej, najlepsi trenerzy i co ? I znów wielkie g...
            Powtórze to co napisałem już po meczu w Atenach - Wisła nigdy nie osiągnie
            jakiegokolwiek sukcesu bo nie "ma jaj" !!! Ta drużyna nie ma charakteru !!! I
            niezależnie od tego kto ją poprowadzi tego charakteru już nie będzie mieć !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka