Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kaomentarzy z canal+na DPŚ

IP: 195.245.213.* 09.08.03, 22:03
    Jak ktos mi powie po tych zaowdach że ci dwaj panowie są najlpeszi w polsce
    to umre ze śmiechu!111 oto duet olo-rymar pojechali do Vojens tylko po to
    zeby nas jeszce bardziej wkurwić niż nasze orły! Ślepaki nie widza siedziąc
    na stadionie że Szwedzi wprowadzili Maxa jako jokera po czym z rozbrajajacą
    szczerością pierdola że winna jest panienka od pokazywania plansz albo do
    dupy jest realizator!!!! to skandal, aten miś z okienka w studio niech się
    nie odzywa bo itak jest tak senny że mi to bez róźnicy! ale co chłopaki sie
    znaja troche nie!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: iks Re: kaomentarzy z canal+na DPŚ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 22:48
        Gość portalu: polonista napisał(a):

> Jak ktos mi powie po tych zaowdach że ci dwaj panowie są najlpeszi w polsce
        > to umre ze śmiechu!111 oto duet olo-rymar pojechali do Vojens tylko po to
        > zeby nas jeszce bardziej wkurwić niż nasze orły! Ślepaki nie widza siedziąc
        > na stadionie że Szwedzi wprowadzili Maxa jako jokera po czym z rozbrajajacą
        > szczerością pierdola że winna jest panienka od pokazywania plansz albo do
        > dupy jest realizator!!!! to skandal, aten miś z okienka w studio niech się
        > nie odzywa bo itak jest tak senny że mi to bez róźnicy! ale co chłopaki sie
        > znaja troche nie!!!!!!
        NIE UTYSKUJ KOMENTATOROM C+. ONI BYLI DOKLADNIE W TAK SAMO DOSKONALEJ
        DYSPOZYCJI JAK NASZA Z BOZEJ LASKI KADRA I JEJ MENAGO ANDRZEJ R. POSPOLITE
        RUSZENIE OD WIEKOW PRZESTALO BYC POLSKA SPECJALNOSCIA, ALE MOZE /OBY!!!/ STAC
        SIE DOSKONALA OKAZJA DO TEGO, BY PANU RUSKO POKAZAC DRZWI WYJSCIOWE OD
        WLASCIWEJ STRONY. CZY TEN PODOBNO DOROSLY FACET MUSIAL ROBIC CALEJ POLSCE WODE
        Z MOZGU OPOWIESCIAMI O MEDALU, SKORO JEDYNYM JASNYM CELEM JEGO POBYTU W DANII
        BYLA WIZYTA W LEGOLANDZIE. CIEKAWE, CZY BILETY KUPOWAL KAZDY SOBIE CZY MOZE
        PZM...? UDAJE ZE NIE WIEM... SWOJA DROGA CIEKAWE, CO O ATMOSFERZE W ZESPOLE
        BEDZIE PIEPRZYL TOMASZ G...? TYM RAZEM I JEMU ZWROTNICA SIE POP...LA I
        NAJSZYBCIEJ SPADAL Z CZOLOWYCH POZYCJI, A RESZTA OSIOLKOW SZLA ZA PRZYKLADEM
        KAPITANA.
        • Gość: sasiad Re: kaomentarzy z canal+na DPŚ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 12:20
          w sumie to wszystko bylo do dupy, dawno takiego antyzuzla nie widzialem (tor),
          antykomentarza (wiadomo) i antyambicji. chyba bede musial przyznac racje
          starszym (bywalcom forum) i zrewidowac swoj poglad.
          pzdr
          ps. relacje pod koniec ogladalem w sumie dla rozkosznej pani w parkingu,
          skutecznie odwracala uwage od tej zenady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka