andrzej.sawa 10.11.05, 16:57 Czy wisi u Was flaga państwowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elilama Re: 11Listopada 10.11.05, 18:10 andrzej.sawa napisał: > Czy wisi u Was flaga państwowa? Ke?.... Odpowiedz Link Zgłoś
elilama Re: 11Listopada 13.11.05, 22:55 andrzej.sawa napisał: > I co z tego? Siem pytasz to łodpowiadam i wszystko w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 11Listopada 14.11.05, 00:21 Przepraszam,ale ja sprawy związane z Polską traktuję bardzo poważnie i proszę nie gadaj bzdur. Chociaż przy okazji Święta zachowaj się z honorem godnym Polaka i pomyśl o .... Odpowiedz Link Zgłoś
elilama 15 listopada 15.11.05, 20:43 Andrzej wyluzuj - zobacz który jest na kalendarzu i zmień wątek Nie wypisuj mi tu patetycznych haseł z których w dzisiejszych czasach ostała się tylko fasada. Chcesz znać moje motto; Na nazwy i na znaki sram Nie fetysz granic mnie tu trzyma Lecz miejsca i w tych miejscach przyjaźń I w Polsce z tym nie jestem sam. skończyłem konwersację z Tobą gościu - miło mi było Eli Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 15 listopada 15.11.05, 22:19 Radzę uważaj,bo ci co srają i to pod wiatr sami własnym g.... obrywają. Niestety nie ze mną te żarty.Może kiedyś się ockniesz,albo po prostu dorośniesz. Miłej nauki życia Odpowiedz Link Zgłoś