polnaro Re: Dobraboc. 19.01.10, 12:33 Byliśmy, tzn. szliśmy, ale większość przed Tobą, ja zaś tak bardzo późno, że już na dobranockę nie miałam sił. A można już w południe iść? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobraboc.?? 19.01.10, 14:41 Można a nawet trzeba w południe sobie chrapnąć , co niniejszym czynię Odpowiedz Link
eurytka Re: Dobranoc :) 12.07.10, 23:05 Zmęczona jestem koło dwudziestej, zasypiam, potem budzę się, poczytam i idę spać. Ostatnio śpię na raty. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dobranoc :) 12.07.10, 23:09 Upały spać nie dają......męczarnia. Dobranoc jednak wszystkim, tym śpiącym i tym z książką siedzącym Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc :) 12.07.10, 23:36 Przez pół roku nie było nikogo i proszę upały .... Dobrej nocy Gorącej pełnej amantów , spiewu słowików i lejącego się zimnego szampana z drogą truskawką w środku czyli kielichu . Odpowiedz Link
an.ta Re: Dobranoc :) 13.07.10, 00:22 Dobranoc. Między godziną 12 a 13 biegnę sobie na kontrolę na onkologię. Nie powiem żebym była spokojna i wyluzowana. Wprost przeciwnie już jest mi niedobrze ze strachu Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dobranoc :) 13.07.10, 21:04 Ojej An.ta i co? Napisz czy jest ok, czego życzę z całego serca. I........spokojnej nocy ponownie. Odpowiedz Link
an.ta Re: Dobranoc :) 13.07.10, 23:12 Dobrze jest. Następna wizyta dopiero za pół roku No to dobranoc, bo padnięta jestem po tych przeżyciach. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dobranoc :) 14.07.10, 14:19 Bardzo, bardzo się cieszę i powodzenia. Wiem co to znaczy czekać na wyniki. Wiem bo czekałam po wycięciu guza. Odpowiedz Link
konwaliaibez Re: Dobranoc :) 14.07.10, 23:42 An.ta trzymam kciuki i pozdrawiam ...dobrej nocy Odpowiedz Link
polnaro Re: Dobranoc :) 15.07.10, 10:31 Cieszę się z Tobą. I chociaż to nie pora na sen, to ucieszyć się tu postanowiłam. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dobranoc :) 15.07.10, 22:20 To dobranoc jak w tytule i do wtorku bo wyjeżdżam. Miłego weekendu. Odpowiedz Link
an.ta Re: Dobranoc :) 15.07.10, 23:42 Dobranoc i bardzo, bardzo dziękuję za tyle życzliwych słów i pozytywnych myśli. Odpowiedz Link
filip505 Re: Dobranoc :) 16.07.10, 19:45 ...tak trzymaj,pamiekaj ze polowa sukcesu w walce z choroba,to twoja postawa,i wiara w sukces. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc. 15.07.10, 23:59 Pewnego razu, Ewa w Raju, rozbierała się pomału . Najpierw zmysłowo rękawiczki ściągnęła . Później za trzewiki ochoczo się wzięła. W międzyczasie węża co sssssss robił Posłuchała uszkiem Wreszcie do skórki się dostała . -Ach mój drogi - do męża szeptała . - Jakaż parna noc dzisiaj się nam przyplątała . - Może byś mi coctail jakiś przygotował , ja w tym czasie - Zejdę do jeziora i popływam sobie ... Co dalej było ? Kto wie , może razem siedzieli jeszcze długo Wpatrując się srebrne odbicie księżyca A może Adam poszedł w głąb dżungli zerwać Jednego kokosa i z poznanymi szympansami kopał go do rana Aż Ewa ze złości zjadła najpierw gruszkę I przez tydzień na faceta nie mogła się patrzeć Lecz obiecała sobie ,że następnym razem ..... Dobranoc Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc. 16.07.10, 22:50 Tak ciepło , że nie wiem czy usnę ,ale zanim się położe może was uśpię Kilka diabłów paliło żelazo w wielkim ognisku , 3000 km pod powierzchnia ziemi . Jeden z nich znudzonym ruchem ogona rozniecał krańce ogniska i najmniejszym szponem dłubał w nosie , leżąc obok ogniska . Dwóch innych na resztkach metalowych rupieci grało w karty. - Sześćdziesiąt - zameldował młodszy kudłacz i z zaciśniętych zębów posypały się skry a na perwfidnej gębie ukazał się diabelski uśmieszek . Zanim jednak zdążył wyciągnąć po lewę owłosiona łapę , drugi i starszy zgarnął ją i roześmiał się złowieszczo . - No więc , nie kopulują , nie przeklinają , nie zdradzają a my tu mamy żelazo palić ...- łypał ponurym wzrokiem na młodszego . - Osiemdziesiąt - młodszy nie dawał za wygrana , choć przykulił się i polżył uszy po sobie a wolną łapą podsunął wziątkę starszemu . Ten jeszcze raz spod rogów rzucił spojrzenie na młodszego , rozdziawił gębę i wydłubał z niej śmierdzący niestrawiony kawał mięcha sarny porzucony w jednym ze stanów północnej ameryki. - Wasza obrzydliwośc pragnę zaznaczyć , że palimy i topimy żelaziwo właśnie po to . - Po co ? Młodszy kurczył się w sobie i skłaniał łeb przed dostojnikiem - Tam na ziemi będzie znów o 3 stopnie więcej - dodawał cicho - kobiety się rozbiorą pokazując więcej niż by chciały , a faceci seksualne pożądłości ślinę będą łykać i łypać na baby . Coś z tego zawsze wyniknie . - Te , te , tu nie fantazjuj , bierz no się do roboty , leniu jeden ani grać nie potrafisz ani dedukować , jak jest teraz temperatura ognia - spytał się leżącego . Ten nad płomienie skierował ogon i powiedział - 867 stopni . - Co , co, co! żeście takie syny do tej pory robili , tylko lenistwo i oszustwo wam w tych zakutych łbach , dorzucić jeszcze parę ton , ma wzrosnąć do 1050 . Trzy stopnie , co to za zwyżka , damy 6 stopni i rozparł się na belce metalu . Młody diabeł kręcił łbem . - Tak nachalnie nie da się zawyżyć temperatury - myslał - kogo dziś seks kręci na tej ziemi jak wszyscy wszystko wiedzą o tym i kobiety jakieś po tej zimie okrągłe ...brrr zatrząsł się na samą myśl że mógłby być zesłanym na ziemię . Dobranoc . Miłej soboty i ciepłej Odpowiedz Link
konwaliaibez Chłodnej Nocy 16.07.10, 23:30 Saggi nie uśpiłeś...lecz przeciwnie, to i ja coś dorzucę do ogniska, by się nam dobrze spało...ha ha ha nie tak kwieciście jak Ty , ale bardziej obrazkowo... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc. 17.07.10, 22:41 Tamtego roku lato było chłodne . A jednak , Rozalia bardzo lubiła chodzić na pola pod las i wylegiwać się w promieniach ciągle chowającego się słońca za ciągnącymi się po niebie chmurami . Pewnego razu przyszło jej do głowy , że skoro miejsce jest tak odludne , dobrze by było poopalać się bez niczego . Najpierw spróbowała zdjąć biustonosz . Ale leżąc na kocu zupełnie nie miała pojęcia kto mógłby nadejść. Dlatego bez końca, co chwila podnosiła głowę . Wreszcie szyja zaczęła ją boleć od tego bezustannego zerkania . W duchu już beształa siebie za tą durną myśl , która , jeśli przyjmie się i dalej będzie próbować , spowoduje niebawem nerwicę . Rozejrzała się wkoło i zobaczyła całkiem niebrzydką brzozę pochyloną w kierunku lasu . Podeszła do niej opatuliła częścią koca pień a resztkę spuściła na ziemię . Usiadła wygodnie opierając się plecami o brzozę , przed nią roztaczał się widok pól w letniej krasie usianych różnokolorowymi trawami , sitowiem nad przebiegającym wzdłuż linii lasu rowem melioracyjnym , stojącymi dwoma drzewami zupełnie samotnymi i w zachodniej części wystającymi z nad traw, kępami krzaków . Odległa wioska zdawała się zapadać w sadach i wystający krzyż nad kopułą kościółka zdawał się lśnić w słońcu . Pierwszego dnia mimo środków ostrożności , nadal nieufnie spoglądała na pejzaż , który mógł zostać zmącony postacią człowieka . A tego by nie chciała , żeby zobaczono ją opalającą się bez stanika . Im dłużej przychodziła w to miejsce , tym bardziej polubiła swoją samotność i odwagę . Tak nieznaczną lecz , gdy skóra na piersiach zaczęła przybierać inny kolor zapragnęła opalać i bardziej intymne okolice ciała . Tym bardziej ,że zasnęła jednego dnia na dobre dwie godziny , spanie w pozycji siedzącej nie należy do wygodnych , uciekająca głowa na boki na początku robiła dużo zamętu jak i myśl że piersi przesuną się na jedną stronę boku i nierównomiernie się opali . Sen przyniósł jednak zapomnienie o tych kłopotach , mysli gdzieś uciekły i beztrosko zasnęła . Czego i wam życzę Dobranoc Odpowiedz Link
konwaliaibez Dobranoc Panie i Panowie 24.07.10, 23:56 www.youtube.com/watch?v=NqDxdIgfv5o&feature=related Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc Panie i Panowie 25.07.10, 00:06 Dobranoc, po pieknym wieczorze. Jutro Wam opowiem. Odpowiedz Link
jestktos Re: Dobranoc Panie i Panowie 03.08.10, 21:37 Dobrej nocy życzę. Na mnie już czas. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc Panie i Panowie 03.08.10, 21:44 Juuuuż??? Ledwo o próg zahaczyłaś. Ale ja po tych emocjach padam na twarz, wiec też mówię papa. Odpowiedz Link
polnaro Re: Dobranoc Panie i Panowie 03.08.10, 22:28 Ja mam prawdziwy powód paść z nóg, wycięłam w ogrodzie wszystkie wybujałe i wychylające się krzaczory; a co równo ma być i tak jak mnie się podoba Bez litości cięłam, byłam czerwona jak burak, mokra jak nurek. Teraz pięknie niby jest ale jakoś jednostajnie, za to przestrzeni życiowej, że ho, ho. Ciekawe kto to posprząta. Dobranoc. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc Panie i Panowie 04.08.10, 06:32 A już myślałem ,że polnaro wszystkie kaczory wycięła i po pracy zimnym Lechem się zachwyciła To ide spać. Papapa.... prawie jak karabin maszynowy Odpowiedz Link
konwaliaibez Re: Dobranoc Panie i Panowie 04.08.10, 23:11 Saggi to Ty też jesteś w Hameryce ,że o naszej 6.00 idziesz spać??? Odpowiedz Link
konwaliaibez Dobrych snów 04.08.10, 23:26 Dobrych snów wszystkim życzę a nad łóżkiem zawieście... łapacz snów - toż to najlepszy sposób na spokojną noc Otóż oczka sieci są w łapaczu po to, by przelatywały przez nie wszystkie dobre wizje i marzenia. Na nitkach sieci zaś zatrzymują się myśli złe i nie warte istnienia. Kiedy wstaje świt, zatrzymane na sieci zło znika w pierwszych promieniach porannego słońca, a dobro wraca do budzącego się człowieka.Oto legenda...a tkany amulet zabezpiecza przed złem, i dobru pomaga gromadzić się w pobliżu człowieka. wierzcie lub nie wierzcie Odpowiedz Link
polnaro Re: Dobrych snów 05.08.10, 20:32 Dobrych myśli na dobranoc wiązkę wieszam na łapaczu konwalii i ...pa. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dobrych snów 05.08.10, 21:16 Tak przed spaniem się ożywiliście? Dobranoc.......kurde i ja swoje krzaczory powinnam poprzycinać, ale na razie jestem zajęta wyborem i kupnem materaca do spania nie fikania, jakby co! Odpowiedz Link
natla Re: Dobrych snów 05.08.10, 21:36 Wyrka przygotowane, żarełko ugotowane, mniej więcej posprzątane, padam na pysk, idę ze psem, pod prusznic....sama....i do wyra. Jutro goście. Biere urlop do niedzieli. Papa i zachowujcie sie Odpowiedz Link
konwaliaibez Re: Dobrych snów 05.08.10, 22:52 Dobranoc, pchły na noc. Karaluchy pod poduchy, strachy na lachy (żyrafy) do szafy , a szczypawy do zabawy??? a był ciąg dalszy???? a teraz nostalgicznie życzę dobrej nocy.... www.youtube.com/watch?v=TJBxzSPjWwk&feature=related Odpowiedz Link
polnaro Re: Dobrych snów 27.08.10, 23:02 Diana świetna jest na późny wieczór, więc odsłucham propozycji Konwalii. Dobranoc. Odpowiedz Link
natla Re: Dobrych snów 27.08.10, 23:06 Konwalio, nie wiem, czy był cd., ale to żaden problem wymyśleć....tyle, że nie dzisiaj już Odpowiedz Link
filip505 Re: Dobrych snów 28.08.10, 06:27 ...i niech ci sie niedowartosciowany facet przysni,za kare. Odpowiedz Link
natla Re: Dobrych snów 28.08.10, 08:03 ....ożesz Ty brzydalu!! Aż tak mi źle życzysz? No to Ci powiem.... żadna paskuda mi się nie śniła, bo spałam jak zabita....a za oknem lało i leje i ciemno jakby się jeszcze noc nie skończyła. Odpowiedz Link