cegielka612 19.10.07, 12:54 Czy są na forum jakieś przyszłe mamy z Lubonia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieland.com Re: Mamy z Lubonia 19.10.07, 17:56 Witam nie jestem przyszłą mamą ale obecną i to dość świeżą bo mój synek Karolek ma 10 mcy witam przyszłą mamę Odpowiedz Link Zgłoś
kcmati Re: Mamy z Lubonia 19.10.07, 20:19 Witam. Jestem z Lubonia i mam małego synka Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: Mamy z Lubonia 20.10.07, 10:27 mieszkamy w luboniu stosunkowo niedługo bo 2 miesiące ale bardzo nam się tu podoba.Mieszkamy w kompleksie bloków na ul. Wschodniej a pozostałe mamy z lubonia? Odpowiedz Link Zgłoś
cegielka612 Re: Mamy z Lubonia 20.10.07, 11:20 Ja też stosunkowo od niedawna w Luboniu - tj. od lutego 2007. Mieszkam niedaleko muzeum - tak gdzie był obóz przesiedleńczy na Żabikowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cegielka612 Re: Mamy z Lubonia 20.10.07, 11:27 Szukam innych mam w sumie dlatego, że jesteśmy tu nowi, w Poznaniu też zresztą byliśmy :-) dopiero 4 rok "na zachodzie":-). Znajomi z szeroko pojętej okolicy nie mają dzieci, nawet się na nie nie zanosi. Zawsze fajnie jak jest z kim wymienić doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: Mamy z Lubonia 20.10.07, 12:34 A kiedy zostaniesz szczęśliwą mamą?Rodzina mojego męża pochodzi ze wschodu z okolic Białej Podlaskiej a wy skąd jesteście?Gdybyś miała jakieś pytania o ile dam radę służę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
cegielka612 Re: Mamy z Lubonia 21.10.07, 12:14 Napiszę Ci na gazetowego maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mglura Re: Mamy z Lubonia 22.10.07, 10:17 ja za to mieszkam w luboniu od zawsze czyli już prawie skromne 30 lat. mam 2 synków (prawie 4 lata oraz prawie 11 miesięcy). jeżeli mogę w czymś pomóc to służę wszelkimi informacjami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cegielka612 Re: Mamy z Lubonia 23.10.07, 12:02 Właśnie się ostatnio zastanawiałam skąd bierze się położną środowiskową? Wiem że trzeba do ośrodka zdrowia i kojarzy mi się taki koło poczty, niedaleko urzędu miasta. I czy tam też szczepi się dzieci? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: Mamy z Lubonia 23.10.07, 17:11 Witam a więc faktycznie pielęgniarkę i położną możesz wybrać w ośrodku koło poczty wypełniając tam ankietę ,będziesz musiała tam też wybrać lekarza dla was i pediatę dla dziecka i tam też będziecie robić szczepienia pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mglura Re: Mamy z Lubonia 24.10.07, 11:00 sławią na cały luboń jest położna środowiskowa pani Halina Tomaszewska. chyba nie ma osoby która byłaby niezadowolona ze spotkań z tą panią. jakby co to mogę podać komórkę i wtedy można się osobiście umówić. w ośrodku i tak tylko podadzą ci numery telefonów a wszelkie formalności umowy itd podpisuje się przy pierwszej wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś
cegielka612 Re: Mamy z Lubonia 24.10.07, 11:23 Dziękuję bardzo, to ja poproszę o telefon do tej Pani. Niby jest jeszcze czas ale wolę mieć przygotowane wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
paolcia28 Re: Mamy z Lubonia 27.10.07, 20:15 Witam!Chcialabym sie przy okazji zapytac jakiego lekarza pediatre mozecie polecic.Dziekuje bardzo za odpowiedzi. My jestesmy zapisani w Komornikach ale niestety nie jestesmy zadowoleni.Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mglura Re: Mamy z Lubonia 29.10.07, 11:31 namiary na położną do cegielka poszły na priv. co do pediatry to mu nie byliśmy zadowoleni z żadnego z lubonia jeszcze ze starego miejsca urzędowania więc prznieśliśmy się na dębiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: Mamy z Lubonia 29.10.07, 12:15 Witam my obecnie należymy na wschodnią i są tu dwie nowe lekarki dla dzieci.Chodzimy do jednej jest bardzo fajna i rzeczowa i przedewszystkim nie zapisuje dzieciom antybiotyku na katar.Ma na imię Sylwia ale niestety zapomniałam nazwiska.Prywatnie to znaczy gdy przychodnia jest zamknięta a wleci jakieś chorubsko[sob. niedz.] to mamy fajnego pediatrę na okrzei dr.A.Hyżyk ,jest również specjalistą odnośnie żywienia niemowląt.Bardzo fajny starszy pan i przyjeżdza do domu.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 PRZYSZłE MAMY Z LUBONIA!!! 08.12.07, 10:52 Witam wszystkie mieszkanki Lubonia!!! Jestem przyszłą mamą a w Luboniu mieszkam od urodzenia. Za niecałe dwa miesiące mam przewidywany termin porodu. Jeżeli jeszcze ktoś jest na tym forum z Lubonia to chętnie z Wami popisze. Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: PRZYSZłE MAMY Z LUBONIA!!! 10.12.07, 10:18 witam cie również sobie pogadam z kimś z lubonia podaję ci mój priv hanna@wieland.com.pl napisz z jakiego rejonu lubonia jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: PRZYSZłE MAMY Z LUBONIA!!! 11.12.07, 17:35 wejdź na priv. napisałam do Ciebie. może Ty mi opowiesz o swoich doświadczeniach z końca ciąży i porodu?! Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: PRZYSZłE MAMY Z LUBONIA!!! 12.12.07, 10:37 wysłałam ponownie. sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: PRZYSZłE MAMY Z LUBONIA!!! 12.12.07, 11:08 DO pAOLA WIESZ JESTEM POCZĄTKUJĄCA NA FORUM MOŻE DCOŚ ŻLE WYSYŁAM BO TY MI ODPISUJESZ NZ PRYWATNEGO MAILA TAK?OSTATNI OD CIEBIE JEST Z LINKIEM GAZETY WYBORCZEJ MOŻE TAM POWINNAM KLIKNĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: PRZYSZłE MAMY Z LUBONIA!!! 12.12.07, 16:20 tak musisz otworzyć link gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: PRZYSZłE MAMY Z LUBONIA!!! 12.12.07, 17:24 do Paola wiesz coś z tym gazetowym jest nie tak bo nie dochodzą do mnie wiadomości może po prostu ędziemy pisać bezpośrednio na mojego maila pisz postaram ci się na wszystko odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: PRZYSZłE MAMY Z LUBONIA!!! 12.12.07, 17:57 sprawdź maila (hanna@wieland.com.pl) bo właśnie na niego napisałam z gazetowego. może takie maile nie dochodzą?! napiszę z prywatnego w razie czego. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś