Dodaj do ulubionych

WAZNE!!!Prosba do PIS1

03.11.05, 13:37
Tych ktorzy maja nadzieje ze zazadam tutaj krwi PISuarow zaskocze ze o czyms takim nie moze byc
mowy. Jestem wlasnie po lekturze artykulu "Hamulcowi IV RP" w Gazecie POlskiej (umieszczone na
wp.pl). Pismo to jest co prawda nieco kontrowersyjne, ale przedstawione tam fakty moga miec
miejsce, znam skadinad troche srodowisko PO by w to nie watpic. Sadze co prawda nadal ze obydwie
partie pelne sa guana ktore do nich przylgnelo, ale... Mam prosbe do PIS.
Jesli faktycznie chcecie zrobic cos dla POlski, jesli naprawde jestescie patriotami i zalezy wam na
oczyszczeniu naszego kraju ze struktur przestepczych i quasi biznesowych to przyniesice mi prosze
glowe Schetyny, PIskorskiego, Drzewieckiego i Szejnfelda z PO. I dajcie mi glowe tego pieprzonego
kabotyna Tuska!
PS.Od razu odpowiem tez panu.nikt. To zadna moralna przemiana. To co napisalem na temat PIS
nadal podtrzymuje. Tym sie jednak roznimy panie.nikt ze ja na pewne fakty nie jestem gluchy i
potrafie wyciagac logiczne wnioski. I slepo nie wierze nikomu.
Obserwuj wątek
    • redakcja_poznan Prosba do politycznych polemistów 03.11.05, 13:46
      Polecam podforum ”Kto nami rządzi” na tego typu posty. ”Tego typu”, czyli
      polityczne. Nie chodzi mi o to, że się z Twoimi poglądami zgadzam, czy nie.
      Na razie polecam, za chwilę będę musiał przenosić.

• chejron74 Re: Prosba do politycznych polemistów 03.11.05, 13:59
        Ja w pelni rozumiem ze jest takie podforum, ale celowo umiescilem moj post na ogolnym POznania,
        gdyz w...lem sie maksymalnie i chcialemn aby max. duzo osob mialo wglad w moj post. Przeniesienie
        watku na podforum bedzie skutkowalo jego o wiele mniejsza popularnoscia. Tak sie dzieje z innymi
        watkami, wiem bo czesto zagladam.
        Pozdrawiam
        • Gość: raaaf4 Re: Prosba do politycznych polemistów IP: 194.204.142.* 03.11.05, 14:05
          mozesz podac linka?
          • chejron74 Re: Prosba do politycznych polemistów 03.11.05, 14:10
            Jest na glownej stronie wp.pl. Linki to juz zdazyl podac pan.nikt w swoim poscie. NIe wiedzialem o nich,
            wpadlem na ten artykul przypadkowo. Co najgorsze to moze byc prawda.
            • Gość: raaaf4 Re: Prosba do politycznych polemistów IP: 194.204.142.* 03.11.05, 14:22
              Ja nauczylem sie miec dystans i do tego co pisza i do tego co pokazuja w
              telewizji.
              Mialem okazje wspolracoac z dziennikarzami i uwazam ta nacje za najiekszych
              nierobow zaraz po taksowkarzach (uogolniam) ale takie mam doswiadczenia
              wielokrotnie przprowadzli ze mna wwywiady dot pewnych inwestycji i rynku
              budowlanego niektore nawet autoryzowane i potem to co czytalem ...to az sie
              wlos na glowie jezyl, przekrecenia niezetelnosc przeinaczanie, bujdy jednym
              slowem.
              Wiec wiesz doktorze czytac mozna ale wierzyc nie trzeba odrazu to sa tylko
              dziennikarze.
    • energy52 Re: WAZNE!!!Prosba do PIS1 03.11.05, 14:37
      Proponuję przestać politykować!

Ponarzekalismy i frugo! Ile mozna?
    • pan.nikt Re: WAZNE!!!Prosba do PIS1 03.11.05, 17:50
      Oj Chejronie, Chejronie.
      Jak Ty mnie lubisz.

A tu są linki.
      Do GP i do ciekaego artykułu w Przekroju:

www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=617&Itemid=50
      wiadomosci.wp.pl/kat,9932,wid,8074259,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1&ticaid=17aa

Kampania wyborcza skończyła się i bądź pewien, że jak znajdę coś mądrego o PiS,
      też się pochwalę.
      • chejron74 Re: WAZNE!!!Prosba do PIS1 03.11.05, 17:52
        Jesli naprawde madrego to bedzie ciezko znalezc zapewne :-)
        • pan.nikt Re: WAZNE!!!Prosba do PIS1 03.11.05, 18:42
          chejron74 napisał:

> Jesli naprawde madrego to bedzie ciezko znalezc zapewne :-)

O PiS??

Pewnie myślaleś W PiS, ale jak zwykle pomyliłeś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka