Gość: madzialenak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:55 Jak w tytule- kupie La Sposa Piramide niedaleko Śląska. Mogę dojechać max. do 100km( jestem z okolic Katowic), Rozmiar 38, cena ok 1500 zł.Kontakt na gazetowego, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: kupię La Sposa Piramide IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:04 Sprzedam suknie slubna LA Sposa, model Piramide, roz.38/40, pierwszy właściciel, Toruń, uroda@beautyzone; tel 605 260 830 Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-m Re: kupię La Sposa Piramide 08.12.05, 15:23 Witam Mam do sprzedania niezwykle elegancką francuska suknię ślubną firmy Bella koloru ecru z rozłożystym trenem. Suknia jednoczęściowa, góra sukni sprawia wrażenie oddzielnego gorsetu. Góra sukni delikatnie ozdobiona haftowanymi bordowymi różyczkami przeplatanymi platynową nicią, co ślicznie ożywia suknie i pasuje do każdego rodzaju karnacji. Suknia pięknie podkreśla talię. Zapinana na plecach na suwak, który jest zasłonięty malutkimi guziczkami, sprawia wrażenie zapięcia jedynie na guziki. Górna część sukni lekko usztywniana, co daje efekt pięknego wyprofilowania biustu. Suknia posiada usztywnienie w postaci halki co umożliwia regulację "rozłożystości" sukni do indywidualnego gustu panny młodej. Aby tren nie przeszkadzał w tańcu, można podpiąć go zawiązując wstążeczki umieszczone na tyle sukni. Jestem pierwszą właścicielką, kupiłam ją w salonie. Stan sukni idealny. Ślub miałam w czerwcu 2005r. Czyszczona w specjalistycznej pralni nie ma żadnych śladów noszenia. Rozmiar sukni 34/36 wzrost 167 cm + obcas, ok 8 cm Sugeruje cenę 1000 zł. Mieszkam w województwie świętokrzyskim. Mój numer gg 4178181, e-mail dagmara58@op.pl Tel. 608-78-14-17 Pozdrawiam Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś