mleczne_nadzienie 08.12.07, 23:21 Hejka! Interesuję mnie jakiś godny polecenia indywidualny kurs tańca, czy możecie coś polecić?:) I jeszcze jedno... czy macie namiary na dobrego DJ-a? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mleczne_nadzienie Re: kurs tańca i dj - kraków 08.12.07, 23:23 i jeszcze mi powiedzcie co zrobić, żeby ten wredny suwaczek działał:/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarusiowa super dj kraków 09.12.07, 23:06 co do kursu tańca nie mam pojęcia słyszałam jakies pogłoski ale nie są to jakieś pewne opinie natomiast moge polecić z czystym sumieniem dj'a byłam na 2 przyjeciach na których grał i wszyscy byli bardzo z niego zadowoleni. Nie odwala chały - takich tez już poznałam, Wiem że ma własny sprzęt grający i światło a przede wszystkim to co naważniejsze bogata płytoteke. Jest naprawde profrsjonalny wiem że ten pan ma na imie Marcin nr 505 500 910 i tyle tylko wiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mnjut Re: super dj kraków 10.12.07, 09:16 Dj, wodzirej, konferansjer, animator imprez. Wieloletnie doświadczenie w branży rozrywkowej i duże obycie estradowe. Jeżeli właśnie teraz szukacie Państwo: kogoś kto poprowadzi i rozkręci imprezę, kogoś kto ma wiele nowych pomysłów, kogoś kto trafnie dobierze scenariusz do okazji i odbiorcy... to dłuzej nie musicie szukać, bo już go znaleźliście. Bankiety, wesela, festyny, imprezy integracyjne czy garden party,to dla mnie zawsze ambitne wyzwania, którym chętnie sprostam w myśl mojego hasła: DLA MNIE ZABAWA TO POWAŻNA SPRAWA! Prowadzę imprezy dla dzieci i dorosłych oraz dla firm i osób prywatnych na terenie całego kraju. Kontakt, więcej informacji i zamówienia: 608 76 75 74 Zapraszam na moją stronę: www.expertimprezy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moniia27 kurs tanca kraków 10.12.07, 10:55 Ja wlasnie zaczelam (jestem po 2 g) indywidualnych lekcji u nauczyciela tanca. Jest niezle (walca juz umiemy- teraz trzeba go doprawic:):):):). pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
mleczne_nadzienie Re: kurs tanca kraków 18.12.07, 09:08 no fajnie, ale mogłabyś dać namiary, bo prosiłam o konkretne informacje, a nie o to w jakiej fazie nauczania kto jest:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ricky87 Re: kurs tańca i dj - kraków 11.03.08, 20:05 Dj ze swoim profesjonalnym sprzętem z doświadczeniem z nie jednego wesela i imprez okolicznościowych muzyka dostosowana do bawiących się na życzenie. Żadnych repertuarów jak u większości cena nie wygórowana i do uzgodnienia Oferuje również oświetlenie dyskotekowe. polecam naprawde warto kontakt: 602-666-752, ricky87@o2.pl, gg:6398017 pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
czarusiowa Re: kurs tańca i dj - kraków 12.03.08, 00:17 polecam dj marcin 505 500 więcej danych już nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś