natiii_a 15.09.09, 21:00 Witam. Prosze o ocenę i uwagi na temat tego projektu. Z góry dziekuję i pozdrawiam :) www.domywstylu.eu/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/huragan_3/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1anyzek Re: Projekt Huragan 16.09.09, 07:14 Cromwell miałeś racje , otworzyłyśmy "puszke Pandory" Odpowiedz Link
kajak75 Re: Projekt Huragan 16.09.09, 15:57 najbardziej podobaja mi sie slupy w pokojach na poddaszu. Hol na dole 20 m2, a najwieksza sypalnia 18:-) Odpowiedz Link
cromwell1 Re: Projekt Huragan 16.09.09, 18:20 mnie najbardziej przypadly do gustu okna na dole maciupkie jak otwory strzelnicze w bunkrze na dodatek ze szprosikami na gorze full wypas naprane polaciowek lukarna wypelniona po brzegi zamiast pociagnac lukarne z kalenicy idiota puscil ja jeden rzad nizej po co? drzwi wejsciowe cofniete chyba zeby w niszy postawic buty i parasol nie mozna wyrownac dachu konieczne sa kaskady nad wejsciem dach skrocono o 2 rzedy zeby doswietlic pomieszczenia? w takim razie dlaczego takie male okna? to tylko malunek stylisty z projektem nie ma nic wspolnego pzdr. Odpowiedz Link
mifff Re: Projekt Huragan 16.09.09, 22:22 Brak: - jadalni - kuchni - salonu - wiatrołapu - podestu dla orkiestry w holu itd. www.domywstylu.... nowobogackim Odpowiedz Link