Dodaj do ulubionych

obrazy na ścianę

06.06.11, 15:46
proszę o podpowiedz gdzie znajdę jakieś fajne pomysły dot. zakupu reprodukcji obrazów albo fajnych fotografii, którymi chcemy ozdobić śąciany. podobają nam się wątki tematyczne np. jeden pokój to krajobrazy z Toskanii, drugi np. architektura Grecji, kolejny jakieś fajne z Chin itp. mam parę podpowiedzi, które uzyskałam na Wystarczająco Dobra Pani Domu- a co jeszcze mogę zobaczyć- proszę o pomoc w tej kwestii- Dziękuje z góry
Obserwuj wątek
    • woda.lekko.gazowana Re: obrazy na ścianę 07.06.11, 20:32
      zajrzyj raczej na forum "wnętrza mieszkań".
    • archdot Re: obrazy na ścianę 07.06.11, 22:56
      A może najlepiej drukować i oprawiać swoje fotki? z podroży?
      jeśli nawet na dzisiaj ich nie masz- poczekaj, czas działa na Twoja korzyść :)
    • decru Re: obrazy na ścianę 14.06.11, 09:22
      Ja zaprojektowałam w swoim domu ścianę z obrazami malarzy skandynawskich. Pierwszy obraz został namalowany na zamówienie w Chinach jako reprodukcja. Ponieważ zabawa była dosyć kosztowna postanowiłam poradzić sobie w inny sposób - znalazłam na necie moje upragnione obrazy w dużych rozdzielczościach, następnie wydrukowałam je na płótnie - drukarnie znajdziesz wpisując w googlach hasło fotoboard. Zamówione tam obrazy przychodzą naciągnięte na blejtram, nie jest to zbyt estetyczne, dlatego można poradzić sobie wycinając obrazy i oprawiając je samodzielnie. Ja zakupiłam na aukcjach stare ramy (częściowo z jakimiś obrazkami w środku), następnie odmalowałam je farbą akrylową na pożądany przeze mnie biały kolor i Rewelacja.
      • turnesolka Re: obrazy na ścianę 05.07.11, 07:49
        A podpowiesz gdzie szukać takich scanów w dużej rozdzielczości nadających się do druku? Bo mi jakoś nie idzie.

• dagam81 Re: obrazy na ścianę 21.10.11, 19:04
      Polecam galerię Vide: www.vide.pl/, duży wybór obrazów, przystępne ceny, łatwo znaleźć to, czego się szuka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka