Dodaj do ulubionych

Potrzebna rada

31.07.12, 21:41
Witam szanowne forumowiczki ! :-)
Zwracam się z prośbą o radę potrzebuję coś innego/ładnego/taniego i żeby było łatwo utrzymać czystość niż płytki do łazienki i kuchni na ścianę..Potrzebuję sugestii.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • dorjana1 Re: Potrzebna rada 01.08.12, 23:44
      farba i na to lakier.Ja pomalowałam kawałek na próbę koloru ścianę nad zlewem i tak fajnie wyszło że machnęłam po całości -szarawe ,stare złoto.Myję zwykłym zmywakiem lub chusteczkami niemowlęcymi
      • kanga_roo Re: Potrzebna rada 03.08.12, 13:18
        farba szorowalna (lateksowa) też powinna dać radę.
      • zadowolonaz Re: Potrzebna rada 05.08.12, 12:59
        mogła bym prosić o foto z realizacją?Czy farba daje radę pod okapem?Co z tłuszczem?Mam ciemnozielone fronty i piekarnik typu retro będzie pasować stare złoto?
        • zadowolonaz Re: Potrzebna rada 05.08.12, 16:15
          Pewnie tanio nie będzie podoba mi się www.sklep.glazurastrzelin.pl/57270,zewnetrzne-stegu-rustik/57272,rustik-548-pl-elewacyjna-2-5x6-2-cm-aaop-ok-aam2 i pomalowane na stare złoto kuchnia retro piekarnik nardi retro i fronty ciemnozielone drewniane, czy praktyczne będzie pomalować taką farbą?Czy lepiej zostawić naturalny kolor,czy farba bezbarwna,żeby tłuszcz schodził?allegro.pl/zestaw-nardi-frx460-br-dh55-badr-okap-retro-i2525717541.html reszta to marzenie,ale powoli.Ile kosztuje taka farba?
        • zadowolonaz Re: Potrzebna rada 05.08.12, 16:16
          Pewnie tanio nie będzie podoba mi się www.sklep.glazurastrzelin.pl/57270,zewnetrzne-stegu-rustik/57272,rustik-548-pl-elewacyjna-2-5x6-2-cm-aaop-ok-aam2 i pomalowane na stare złoto kuchnia retro piekarnik nardi retro i fronty ciemnozielone drewniane, czy praktyczne będzie pomalować taką farbą?Czy lepiej zostawić naturalny kolor,czy farba bezbarwna,żeby tłuszcz schodził?allegro.pl/zestaw-nardi-frx460-br-dh55-badr-okap-retro-i2525717541.html reszta to marzenie,ale powoli.Ile kosztuje taka farba i jaka jest wydajna?potrzebny podkład?Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka