mamalgosia 29.04.04, 18:31 arcy, wiem, ze to personalny wątek, ale nie ma w nim bluźnierstw, więc nie kasuj, proszę. Pozdrowienia gorące dla Ani i życzę owocnego pisania na forum! zdemaskowana mamalgosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: do mojej Ani 29.04.04, 18:36 ???????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: do mojej Ani 29.04.04, 18:38 Zostałam zdemaskowana przez przyjaciółkę z reala Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: do mojej Ani 29.04.04, 19:54 mamalgosia napisała: > arcy, wiem, ze to personalny wątek, ale nie ma w nim bluźnierstw, więc nie > kasuj, proszę. Kiedy ja wykasowalem watek za jego personalnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Pytanie do mamalgosi 30.04.04, 06:38 Chyba nie jestes wielonikowcem. klaniam sie k_m Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Pytanie do mamalgosi 30.04.04, 07:12 ooo, nie, zdecydowanie nie, jeden nick to i tak jak dla mnie za dużo. Ale przecież nie wiadomo, kto jest kim i można siedzieć obok siebie w kafejce, a nei wiedzieć o tym, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: do mojej Ani 30.04.04, 07:11 nie, nie , nic nie wiem na ten temat, przepraszam za posądzenie (fałszywe). To ja nie cierpię personalnych wątkó i wiem też , ze na innych forach wylatują ledwo się pojawią Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: do mojej Ani 30.04.04, 12:25 mamalgosia napisała: > nie, nie , nic nie wiem na ten temat, przepraszam za posądzenie (fałszywe). To > ja nie cierpię personalnych wątkó i wiem też , ze na innych forach wylatują > ledwo się pojawią Na jakich innych?Tylko na KR. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: do mojej Ani 30.04.04, 13:21 A czy ta Ania jest miedzy nami, czy tylko nas podgląda? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Ania podglądaczka 30.04.04, 14:26 Tego nie wie nikt!:) Przypuszczam, ze na razie tylko podgląda. Kiedyś powiedziała mi, że tylko czyta forum, ale w sumie to było dawno, więc co jest teraz tego nie wiem. Mogłaby się odezwać Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: do mojej Ani 30.04.04, 14:25 tak? CHyba Dziecku też, ale być może masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: do mojej Ani 03.05.04, 17:10 podnoszę, może jutro Ani będzie się nudziło w pracy, to tu zajrzy i łatwiej będzie jej znaleźć ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Re: do mojej Ani 06.05.04, 05:19 mamalgosia napisała: > podnoszę i nadal czekam... Chcesz moge udawc Anie, wszak zycie jest teatrem. Klaniam sie nisko, k_m Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: dobre, kaptur:))) 06.05.04, 11:51 Może Ani brak odwagi, aby się odezwać? Fakt bycia na scenie, którą obserwują zapewne setki biernych obserwatorów może niektórych peszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: dobre, kaptur:))) 06.05.04, 13:17 raczej sądzę, że nei ma możliwości w pracy poklikać. Chyba poczekam na jej posta tyle , ile czekam już na list zwykłą pocztą...:((( Odpowiedz Link Zgłoś