madzieja_g 27.03.09, 19:14 witam piszę z bardzo wielką prośbą, doradźcie mi jakiej firmy drzwi kupić i zebym nie musiala brac na nie dodatkowego kredytu ;-) w normalnej cenie, chodzi mi o gładkie bez szkla, jaką firmę polecacie z góry dziiękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorjana1 Re: drzwi wenętrzne-prosba o pomoc 27.03.09, 23:06 ja będę próbowała Swedoor.Dostałam wycenę na proste klasycystyczne drzwi za 1670 zl sztuka -razem z szeroką oscieżnicą.Ale ja tylko planowałam budżet wiec nie sprawdzalam dokladnie. Swedoor wyglądają super,znajomy założył sobie te drzwi i szczesliwy ale mówi że trzeba koniecznie domawiać uszczelki bo klekoczeć potrafią.Uszczelki sprowadzają chyba przy zakupie ze Szwecji.Klimek i Kluś krzyknęli wiecej za podobne a wiem od kuzynki że akurat te u niej zażółciły się lekko (biala opcja)i cos tam technicznie nie ok. Odpowiedz Link
kasia_de Re: drzwi wenętrzne-prosba o pomoc 28.03.09, 10:50 a drewniane mają być? bo ja mam takie zwyklaki, marki DRE, to nie jest drewno, ale zadowolona jestem, nie były drogie, duży wybór kolorów Odpowiedz Link
mlagodna Ja będę miała Porte 29.03.09, 01:17 i mam 12 drzwi w domu i mnie z ościeżnicami regulowanymi 10tys pociągną. Dokładnie Porta Nova Grupa 5 - kolor na górze orzech6, a na dole orzech4- pełna płyta wiórowa. Mnie na fornir nawet nie stać, a sosnowych nie chciałam. Za dąb lub jakieś egzotyki mi krzyknęli ponad 2,5 tys... nie widzę potrzeby :) pozro Odpowiedz Link
woda.lekko.gazowana Re: Ja będę miała Porte 30.03.09, 22:15 ranyboskie, 1,6 to normalna cena za drzwi wewnętrzne? Odpowiedz Link
cromwell1 Re: Ja będę miała Porte 30.03.09, 22:30 sa tansze w zeszlym roku odkupilem po 2 zl za sztuke warunek trza bylo brac wszystkie 300 sztuk;) pzdr. Odpowiedz Link
laminja Re: drzwi wenętrzne-prosba o pomoc 31.03.09, 01:15 zamówiłam u stolarza. w części dziennej mdf fornirowany, w części "prywatnej" na innym piętrze mdf lakierowany. Nie wiem ile kosztowały, ale znajomi u tego samego stolarza płacili po 1,7tys - fornirowane z wstawkami. Do tego doszedł koszt klamek. Odpowiedz Link