forza_imperial 26.09.02, 19:25 czy ktos wie co z nimi sie stanie ? podobno sa chetni sa plany na jakies obiekty sportowe-handlowe lecz od czasu gdy zapadla decyzja na inwestycje znow jest cisza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: tereny wokól stadionu Lecha ? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 22:53 forza_imperial napisał: > czy ktos wie co z nimi sie stanie ? > > podobno sa chetni sa plany na jakies obiekty sportowe-handlowe lecz od czasu > gdy zapadla decyzja na inwestycje znow jest cisza ? Słyszałem o centrum handlowo rozrywkowym oraz hotelu. Podobno plany i inwestor są, ale kto o nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.1 Re: tereny wokól stadionu Lecha ? 28.09.02, 14:02 Jak mowil Majchrzak (dla niezorientowanych - prezes Lecha), negocjacje wciaz trwaja. Klub nie jest jednak w tak zlej kondycji finansowej, by podpisywac byle jaka umowe z byle jakim inwestorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wernyhor Re: tereny wokól stadionu Lecha ? IP: *.policom.com.pl 30.09.02, 13:46 Gość portalu: P.B napisał(a): > > Słyszałem o centrum handlowo rozrywkowym oraz hotelu. Podobno plany i inwestor > są, ale kto o nie wiem. Żebyś się nie zdziwił... tam nie powstanie żaden hotel ani centrum bo protesty;kupców,działkowców,dziennikarzy,mieszkańców,Skuratowicza,Dery a gdy się okaże że centrum coś zasłoni to przyłączy się być może GW"wielkopolska" najlepiej gdyby powstał tam kort,plac zabaw dla dzieci,boisko do koszykówki, huźdawki,i inne takie hotelu Ci się zachciało(może jeszcze powiesz że Radissona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: tereny wokól stadionu Lecha ? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.09.02, 14:33 W związku z rozbudową stadionu / 4 trybuny /, która ma priorytet w działaniach klubu należało zmienić koncepcje zagospodarowania gdyż wstępnie zaprojektowany obiekt kolidował z 4 trybuną. Trwają intensywne prace nad wypracowaniem kompromisu. W drugiej opcji przygotowuje się inne niż "jednokubaturowe" zagospodarowanie tych terenów przez kilku operatorów np. Hotel, korty ,sklep Odpowiedz Link Zgłoś