Gość: :) IP: *.toya.net.pl 22.06.07, 22:46 Widzew na Widzewie, ŁKS w Bełchatowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodziak ŁKS klubem Łodzi jest !! IP: *.toya.net.pl 22.06.07, 22:54 ŁKS w Łodzi widzew w koluszkach !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin ...ale tej gorszej Łodzi IP: *.toya.net.pl 22.06.07, 23:22 tej brudnej, żebrzącej, żyjącej z zasiłku na koszt państwa. Widzew dumą łodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolewiak Terminarz ekstraklasy do poprawki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.06.07, 23:47 Nazwa też do poprawki. Nie ŁKS, a ORZEŁ Bełchatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 23.06.07, 07:41 Raczej Energetyk Bełchatów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.retsat1.com.pl 23.06.07, 11:52 ja nie wiem jak to jest, że wy nawet nie widzicie, że sami do siebie piszecie.. objaw albo ciężkich kompleksów, albo totalnego debilizmu (skłaniałbym się do tego drugiego)- bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzaba Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.76.classcom.pl 23.06.07, 15:49 Jestem glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Re: Terminarz ekstraklasy do poprawki IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.07, 17:21 Widzewiaczki strasznie zakompleksione widzę.. Tylko Łódzki Klub Sportowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Terminarz ekstraklasy do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:28 "Można zrobić tak, że spotkania jednej kolejki będą rozgrywane w innych dniach - np. w piątek i sobotę, ale problem pojawi się na zakończenie sezonu.Wtedy wszystkie mecze muszą rozpocząć się jednocześnie." Kochani redaktorzy - na zakończenie sezonu czyli na wiosnę zespoły wymienione zagrają na wyjazdach, skoro na jesieni zagrają u siebie, a więc nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Terminarz ekstraklasy do poprawki IP: *.telsat.wroc.pl 24.06.07, 13:49 Zeby zauwazyc, ze pod koniec sezonu nie bedzie zadnego problemu, mozna byc nawet polglowkiem. Wystarczy przeczytac. Czy to wiaze sie z wysilkiem intelektualnym? LKS i Widzew zagraja naraz u siebie najpozniej w 5. kolejce kazdej rundy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 Terminarz ekstraklasy do poprawki IP: *.toya.net.pl 24.06.07, 15:54 spij chłopcze... Odpowiedz Link Zgłoś