Dodaj do ulubionych

Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 02:28
Brawo panie ministrze Giertych! A mówią, że tylko krowa nie zmienia zdania -
okazuje się, że ktoś jeszcze też...
Obserwuj wątek
    • minipolak Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. 19.12.06, 03:53
      Polityka jak za Gierka.
      • orcheystra Cyrk 19.12.06, 04:32
        i infantylne łajzy
        • tomeeeek Mam nadzieję, że pani Florek wygra znowu 19.12.06, 09:43
          Ułatwienie dla pana ministra od siedmiu boleści: należy zmienić regulamin
          konkursu. Wystarczy dodać kilka punktów i na pewno wygra NASZ. Co za kraj....
          • Gość: qq demokracja wybrała hitlera !!! IP: *.toya.net.pl 19.12.06, 22:22
            ale to gnoje !!!!Pluję na was, "demokraci". Oto iv rzeczpospolita. Specjalnie z
            małej litery bo to gó..ana republika kolesi , szmat, gnojów itp.
      • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 19.12.06, 05:00
        nalezy tylko pogratulowac braciom Kaczynskim
        za oddanie oswiaty w Polsce w dlugie lapki
        endeka i pro-faszysty Giertycha!
        • Gość: Licealistka Przyzwoitość IP: *.4web.pl 19.12.06, 06:25
          Chociażby z jakiegoś poczucia przyzwoitości nie powinno być tym razem dla Florek
          żadnych kontrkandydatów, ale wiadomo: żyjemy w Polsce....
          • Gość: profes79 Re: Przyzwoitość IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 19.12.06, 07:33
            Poczucie przyzwoitosci i polityk to slowa wzajemnie sie wykluczajace.
            Niech nasz kochany minister od razu powie: w d... mam konkursy, ten ma byc i
            koniec.

A potem sie dziwic ze porzadna prace znajduje sie nie wygrywajac konkursy czy
            przebijajac kandydatow umiejetnosciami a poprzez znajomosci. Coz - przyklad
            idzie z gory
            • Gość: Herr_Borys Re: Przyzwoitość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:36
              "podobieństwo czterech prac konkursowych złożonych przez osoby popierane przez
              "Solidarność" i LPR" - to są ludzie którzy pewnie matury nie mają i dlatego
              roman daje amnestie, żeby mogli ponownie podeść do egzaminu dojrzałości i
              zostać kratorem
          • Gość: Romek G. Re: Przyzwoitość ? a co to takiego? IP: *.toya.net.pl 19.12.06, 13:27
            Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.Pytałem nawet kolegów w sejmie też nie
            wiedzą.Andrzej tez nie wie.
    • Gość: Mason Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. IP: 212.51.205.* 19.12.06, 07:10
      Pewnie jakby była katechetką zyskałaby akceptację bez jakichkolwiek problemów:[
      • 1zorro Giertych na "ciecia" w Radio Maryja!! Niezla fucha 19.12.06, 07:23
        czeka! Nie kompromituj sie koniu!!!!
    • Gość: majka Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 07:27
      Ale skandal!
    • masaladosa Re: Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na ł 19.12.06, 07:36
      farsa cyrk groteska-proponuje zeby pan minister nie patyczkujac sie wskazal
      kuratora-po co to zaklamanie z konkursem?

balcerowicz musi zostac!!! giertych musi odejsc!!!

mdosa
    • slomaa Re: Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na ł 19.12.06, 07:42
      Piękny romek znowu pokazuje jaki to on jest nieomylny i wszystko-wiedzący nie
      akceptując kandydatki która została wybrana większością głosów ludzi
      uprawnionych do tego głosowania. Piękny romek znów udowadnia że on i tak jest
      mądrzejszy :) Oby mu to bokiem nie wyszło tylko ... (tzn. oby mu wyszło bokiem :P )
    • ksks3 Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. 19.12.06, 07:49
      Będzie tyle konkursów aż wygra nasz.
      podpisano
      Romek
      • petrucchio A jeśli Florek znowu wystartuje i wygra? 19.12.06, 08:41
        Ja bym na jej miejscu nie odpuścił gnojom.
        • mariusz.bielski Re: A jeśli Florek znowu wystartuje i wygra? 19.12.06, 10:04
          cóż, wtedy rozpisze się nowy końkurs...
    • hehenio Cóż...Członek w Pański odbyt, Panie Wicepremierze! 19.12.06, 08:00
      Chyba bardziej kulturalnie się tego skomentować nie da?
    • mich1309 Bęcwały w MEN 19.12.06, 08:01
      Tak, tak... Skoro jest bezpartyjna, bęcwały z MEN - Giertych i Orzechowski -
      zastanawiają się, czy ta pani będzie mogła sprawować swoją funkcję w sposób
      całkowicie apolityczny.
      Oczywiście, gdyby to był jakiś niedoświadczony, heilujący chłopaczek z Giertych
      Jugend, to takich wątpliwości ci idioci nie mieliby.
    • Gość: Były nauczyciel Roman Giertych - to kretyn IP: 195.42.249.* 19.12.06, 08:02
      Minister kretyn i kretyńskie decyzje.......
    • Gość: dyskryminacja Pieprzona dyskryminacja – LPR dyskryminuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:09
    • apoplaws Panie Giertych, weź pan jakiegoś faszystę z MW 19.12.06, 08:10
      jak to pan masz w zwyczaju i nie rób pan farsy.
    • maruda.r Roman Gejtych: - Nie lubię kobiet 19.12.06, 08:25

"Grzechem" Beaty Florek jest bezpartyjność.

To może Florek powinna zapisać się do SLD?

• Gość: obywatel piszczyk ale go w d.pę gryzie, ale go gryzie IP: *.szuwarowa.krakow.pl 19.12.06, 08:25
      gier ty ch...oid jeden.
    • hamsterek Zero tolerancji dla Giertycha! 19.12.06, 08:26
      I jego działań!
      • todundliebe Re: Zero tolerancji dla Giertycha! 19.12.06, 08:37
        Obywatel Bierut tez byl bezpartyjny.
        A Ty c czem na golowy pomienialsja.
      • Gość: brublox Re: Zero tolerancji dla Giertycha! IP: *.aster.pl 19.12.06, 10:37
        Popieram! Piekne haslo. Czekam na t-shirt z takim napisem. Kupie caly naklad i
        bede rozdawal pod szkolami!!!

Gie musi odejsc!!!
    • petrucchio Orzechowski szuka haka? 19.12.06, 08:36
      A co ten żałosny nieuk w ogóle jeszcze robi w ministerstwie?

Giertych nie akceptuje Florek? A kto mu dał prawo "nieakceptowania" (bez
      podstawy prawnej) zwyciężczyni prawidłowo przeprowadzonego konkursu?

Giertych musi odejść razem z całą świtą. Zamienili MEN w Ministerstwo Niemądrych
      Kroków!
      • Gość: kaczka Re: Orzechowski szuka haka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:51
        BU - RA - KI !!!!!!, do samoobrony ich i niech się wzajemnie zatrudniają
      • mapi7 Re: Orzechowski szuka haka? 19.12.06, 09:05
        Stanowisko kuratora jest niepotrzebne, bo oświata w Łodzi i województwie nie
        funkcjonuje gorzej, mimo braku już od roku osoby piastującej to stanowisko.
        Roman Giertych jest beznadziejny i żałosny, jak cała ta koalicja.
        Pani Florek powinna spróbować po raz czwarty, a później piąty, szósty itd., aż
        doczekamy następnych(????)wyborów i może wtedy madrzej będziemy głosować.
      • Gość: jacusia Re: Orzechowski szuka haka? IP: *.toya.net.pl 20.12.06, 14:24
        To przypieczętowało tę Orzecholandię, która zaczął w łódzkiej OKE.Tam Zewald
        też musuiala odejść.Dzisiaj pracuje w tej komisji na kierwniczych stanowiskach
        już trzech członków LPR-u z Aspektu Polskiego.Szybko, spieszą się.To skandal!
        Wyjdziemy na ulice!
    • Gość: gryt Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:47
      W Katowicach też była powtórka konkursu, bo wygrał bezpartyjny, a przecież
      musiał być NASZ. I w drugim konkursie wygrał NASZ. W Łodzi też tak będzie, bo
      sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po NASZEJ stronie.
    • Gość: Pi Giertych: - będzie tyle konkursów aż wygra swój IP: *.233.udn.pl 19.12.06, 08:51
      że też na tak madrą partię ktoś głosował - pomrocznośc jasna wyborców?
      • petrucchio Re: Giertych: - będzie tyle konkursów aż wygra sw 19.12.06, 09:00
        Gość portalu: Pi napisał(a):

> że też na tak madrą partię ktoś głosował - pomrocznośc jasna wyborców?

Że ktoś na nich głosował to pół biedy: w każdym społeczeństwie jest te kilka
        procent frustratów i przygłupów, których głosy "zagospodarowują" partie skrajne.
        Ale ja nigdy nie wybaczę J. Kaczyńskiemu, że wszedł w koalicję z takim czymś i
        oddał MEN pętakom, psujom, fundamentalistom religijnym i ekstremistom
        politycznym, płacąc w ten sposób za ich głosy w Sejmie. Świadczy to dobitnie o
        stosunku Kaczyńskiego do edukacji narodowej.

Po prostu HAŃBA!
    • Gość: kaner Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:57
      to po jaka cholere konkursy organizowac skoro i tak wiadomo iz jakis hbierny
      kretyn bedzie?
      • Gość: bziQ Re: Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 09:13
        Czegoś tu nie rozumiem. Bo w Kielcach łączenie stanowisk kuratorowi nie
        przeszkadza.Może być radnym Sejmiku (PiS) i kuratorem.To jest jedna Polska?
        Według ministra Giertycha jest Polska kielecka i łódzka? Czy jednak trzeba się
        zapisać do PiSu?
        miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,3781795.html
        Kurator może być radnym, jego pracownik już nie
        Joanna Gergont, pio 2006-12-09, ostatnia aktualizacja 2006-12-08 20:39:27.0
        Janusz Skibiński zostanie radnym sejmiku wojewódzkiego. Zajmie miejsce Andrzeja
        Bętkowskiego, który został wiceprezydentem Skarżyska. Skibiński będzie mógł
        łączyć mandat radnego ze stanowiskiem w kuratorium. Mandatu radnego z pracą w
        kuratorium nie może za to łączyć Jacek Wołowiec. Musiał wziąć bezpłatny urlop.
        Jacek Wołowiec jest trzecią kadencję radnym w Kielcach. Od kilku lat pracuje w
        kuratorium oświaty i jest pracownikiem korpusu służby cywilnej. Do niedawna nie
        przeszkadzało mu to w sprawowaniu funkcji radnego. Ale 26 października tego
        roku zmieniły się przepisy dotyczące służby cywilnej. - Nie mogę łączyć mandatu
        radnego i pracownika kuratorium. Występowałem do kilku prawników o opinię, co
        mam zrobić, bo przepisy nie precyzują, czy mam wziąć urlop, czy zwolnić się z
        pracy. Ostatecznie zinterpretowali to tak, że mogę wziąć urlop bezpłatny -
        wyjaśnia Wołowiec.
        Tymczasem zmiana przepisów nie utrudni objęcia mandatu radnego kuratorowi
        Januszowi Skibińskiemu. Choć nie otrzymał wystarczającej liczby głosów, by od
        razu po wyborach zostać radnym, to jednak zasiądzie w sejmiku województwa.
        Zastąpi bowiem wybranego z listy PiS Andrzeja Bętkowskiego, który musi zrzec
        się mandatu, ponieważ został wiceprezydentem Skarżyska. Skibiński jednak nie
        zrezygnuje ze stanowiska kuratora. - Poprosiłem Kancelarię Prezesa Rady
        Ministrów o opinię w tej sprawie. Wynika z niej, że kurator nie jest członkiem
        korpusu służby cywilnej. Zostałem powołany na to stanowisko na podstawie ustawy
        o systemie oświaty - tłumaczy Janusz Skibiński. Jego zdaniem, sprawowanie
        mandatu radnego wojewódzkiego nie będzie kolidowało z obowiązkami kuratora. -
        Myślę, że nawet pomoże przy rozwiązywaniu problemów oświaty - mówi kurator."
    • Gość: majofonez Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. IP: *.centrala.kaczmarski.pl 19.12.06, 09:08
      Panie Giertych,jest Pan zerem!!!
    • Gość: Gość Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. IP: 87.246.214.* 19.12.06, 09:09
      Pani nie powinna się poddawać i startować do oporu. Wstyd Panie Ministrze, o
      ile Pan jeszcze wie co to słowo znaczy.
    • Gość: Piotru508 Przeciez to proste. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 09:13
      Ja mam rozwiazanie tej sprawy. Wystarczy aby Pani Florek zapisala sie do
      faszystowskiej organizacji Mlodziezy Wszechpolskiej i juz bedzie odpowiednim
      kandydatem wtedy ma szanse nawet na ministerstwo gospodarki morskiej. Oczywiscie
      powinna byc Polka o pogladach faszystowskiech takich jak Romus!!!

www.zamekyale.pl/
    • janek344 Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. 19.12.06, 09:17
      Według pana Orzechowskiego bezpartyjność kuratora przeszkadza w bezpartyjnym
      zarządzaniu oświatą. Przecież to całkowicie bez sensu. Tak samo jak sam ten pan
      i jeszef.go
    • Gość: brodacz51 Roman Giertych: - Będzie czwarty konkurs na łód.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 09:23
      kiedy ten gebels zniknie z oswiaty wroble cwierkaja ze juz nie dlugo....no bo
      to zenada by narodowiec umyslowy kaleka kierowal wyksztalconymi ludzmi
      ...
    • Gość: Mavro odnowa moralna... prawo... sprawiedliwosc... IP: *.aster.pl 19.12.06, 09:30
      a niech was wszyscy diabli!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka