madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 12:51 zamknięty BARAN Dziś Barany dobry dzień czeka No to uśmiechajcie się z daleka Odsuńcie na bok problemy i troski Lecz wyciągnijcie z tego wnioski To co teraz powiem, to nie są bzdury Przestańcie ludzi traktować "z góry" Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 12:57 zamknięty BYK Wy się dzisiaj tak nie starajcie Aż tak bardzo na zimne nie dmuchajcie I chociaż nie macie nastroju do zabawy Nie wpadajcie też w nastrój łzawy Na dobry humor też przyjdzie pora Lecz musicie poczekać do wieczora Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 13:05 zamknięty BLIŹNIĘTA Wam się dzisiaj nie będzie nudzić Ktoś będzie chciał coś wiedzieć o innych ludziach Lecz od tego co wy na ten temat powiecie Będzie zależało czyjeś, dalsze życie Lecz pamiętajcie, jeszcze przed wieczorem Że Fortuna czy los zawsze toczy się kołem Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 13:11 zamknięty RAK Raku, trochę mi cię dzisiaj szkoda Czy przyczyną złego humoru jest pogoda Przecież zaczepki, dokuczanie to nie w stylu waszym Chyba, że już to robiliście. Czasem? Może lepiej pokrzyczeć gdzieś w zamkniętej sali Bo skutki dzisiejszych awantur będą się ciągnąć dalej... Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 13:16 zamknięty LEW Spokojny, senny lwie doczekałeś tego Że dzisiaj spotka cię coś zwykłego - niezwykłego Poznasz jakąś niespodziankę tego świata Spotkasz kogoś - kogo nie widziałeś lata Poczujesz się tak jakbyście rozstali się wczoraj A czas spędzicie z sobą aż do wieczora Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 13:21 zamknięty PANNA Za kilka dni to zdanie się wytnie Dzisiaj więcej obowiązków niż zwykle Jeszcze to wam tutaj powiem Uważajcie jesienią na swoje zdrowie A wieczorem książka i miednica z wodą Was młodych po ciężkim dniu, nogi też boleć mogą Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 13:29 zamknięty WAGA Cóż, ja ci mogę powiedzieć w tym względzie Dziś dobry dzień na załatwianie czegoś w urzędzie Macie do wszystkiego podejście dość zdrowe To mogą być nawet urzędy patentowe Nowe zdolności pojawią się na życia scenie Dzisiejszy sen, może mieć dla was wielkie znaczenie... Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 13:44 zamknięty SKORPION Może już kłopoty macie z głowy Dzisiaj jest dzień na sprawy zawodowe Pomyślcie tylko czy rozmów w sprawie pracy Nie powinniście prowadzić trochę inaczej Gdy przedstawicie propozycje nie do spełnienia Szef może wam szybko powiedzieć - do widzenia Link