Dodaj do ulubionych

KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE

IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 01.06.01, 00:29
Obserwuj wątek
    • Gość: Lola Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 01.06.01, 00:39
      JESTEM ZA! a przeciwnicy niech "se" strzępią...klawiaturę na INNYM temacie!
      • Gość: Miluszka Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 00:48
        Goska potrafi przynajmniej mowic gramatycznie! A poza tym co to znaczy , ze jest falszywa? Przeciez musi
        kogos nominowac i jesli nie sprawia jej to przyjemnosci ( a nominowac musi) to czuje sie glupio wobec tej osoby i
        stara sie byc ekstra mila. To mozna zrozumiec, to pewne poczucie winy. I nie wiaze sie z tym, ze jest falszywa.
        Co, ma nominowac i potem wykrzywiac sie przez caly czas do tej osoby? Czy wtedy bedziecie uwazac,
        zewtedy zachowa siei OK?
        Miluszka
        • Gość: GOSIA=OK Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 01.06.01, 04:17
          Gosia jest ok, TVN chce ja wywalic bo przyszla z audiotele, pokazuje ja w
          bardzo zlymswietle. W internecie /C+ jest juz lepiej ukazana.
          Zreszta np. Rafal mowil oo tym ze w TV jest zle pokazana. Pieprzony TVN! Gosia
          i Alicja sie nie lubia, askoro Alicja jest promowana, to wiadomo kogo tlamsic!
          • Gość: widz Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 15:16
            Zgadzam się w 100%. Chacą pokazac Goske jako osobe która miesza.Dla TVN jest
            niewygodna bo ma własne zdanie (podobnie jak Gulczas).Zmontowac 15 minut z
            24godzin jest łatwo.A najwiecej szumu o wrednej Gośce robią Ci którzy oglądają
            to co im TVN poda po 20.00
            Czesto oglądam BB na C+ i mam możlwość porównania tego co montują w TVN
            na moją prośbę o podanie chodz jednego przykładu na czym polega Fałszerstwo
            Gośki następuje cisza.
            • Gość: moka Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.kato.gazeta.pl 04.06.01, 13:48
              Ja tez ogladam Canal+ po pare godzin dziennie i widze, ze TVN nic nie musi
              montowac, aby pokazac Goske w zlym swietle. Ona po prostu obgaduje non stop.
              Wczoraj tuz po wyjsciu Kaludiusza przeszla sama siebie w komentowaniu tego co
              dzialo sie za murem. Znow dostalo sie Alicji. Niestety przy milczacej aprobacie
              Manueli i Janusza... Dlaczego oni jeszcze nie przejrzeli na oczy?!
    • Gość: yetti Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.pgnig.com.pl 01.06.01, 07:30
      To sa chyba czyste kpiny!!! Jak można popierac taka szuję?

Yeti
      • Gość: BYK Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 02.06.01, 14:39
        Gość portalu: yetti napisał(a):

> To sa chyba czyste kpiny!!! Jak można popierac taka szuję?
        >
        > Yeti

Yeti,umiesz czytać???To jest miejsce dla POPIERAJĄCYCH GOSIĘ!!! Spadówa mi stąd!
    • Gość: JUREK Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 14:44
      Gość portalu: bingo napisał(a):

• Gość: Miluszka Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 16:57
        Co robi Goska, ze Janusz i Manuela ja wola niz Alicje? Czy moze ich hipnotyzuje? A moze po prostu
        jest fajniejsza?
        M
    • Gość: aska Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.ipartners.pl 05.06.01, 15:50
      fałszywa sunia !!!!!!
      fajną ma konturówkę
    • Gość: Fifka Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:38
      Jestem za Gosia. Nie lubi Alicji i tyle. Wolno jej. Za
      to inni ja lubia, tylko TVN ja przedstawia jako
      falszywca
      Fifka
    • Gość: cwaniak Re: KLIKNIJ TU, JEŻELI POPIERASZ GOŚKE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:54
      Prawda jest taka, że Gośka plotkuje o Alicji non stop. Często oglądam Cyfrę,
      więc wiem co mówię. Oczywiście można powiedzieć o niej że w pewnym stopniu jest
      fałszywa, ale z drugiej strony spójrzmy na siebie !!! Czy ktokolwiek z nas może
      z ręką na sercu powiedzieć, że nigdy nie plotkował o drugiej osobie? Gośka w
      ten sposób zachowuję się tylko w stosunku do Alicji - nie lubi jej i nie kryje
      się z tym. W stosunku do reszty uczestników jest w 100% OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka