madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:05 zamknięty BARAN Teraz stopnieją ostatnie lody Ty będziesz również skłonny do ugody Załatwisz wszystkie zaległe sprawy I znajdziesz też czas na zabawy Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:07 zamknięty BYK Teraz wszystko co złe ci minie Będziesz miał szczęście w każdej dziedzinie Jednak uważaj w dalekiej podróży Trzymaj się, choć czas ci się będzie dłużył Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:09 zamknięty BLIŹNIĘTA Nie będziesz dzisiaj tytanem pracy Lec chociaż raz może być inaczej W pracy z ciebie żadnej pociechy Lecz wieczorem będzie już lepiej Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:14 zamknięty RAK Teraz będziesz się bawić i hulać Hasło przewodnie zabytku kultury A może przyznasz mi w końcu rację I zorganizujesz krótkie wakacje Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:24 zamknięty LEW Teraz będziesz w centrum zainteresowania Zabawy towarzyskie od wieczora do rana Jeśli jeszcze nie byłeś na urlopie Posłuchaj mnie i pakuj się chłopie Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:27 zamknięty PANNA Teraz, chociaż za oknem jest ładnie Jakieś wiosenne zmęczenie cię dopadnie Albo zrób wszystko "z głową" Albo...potraktuj ten dzień ulgowo Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:30 zamknięty WAGA Dzisiaj możesz leżeć pod drzewkiem w cieniu Bo nie będziesz mieć żadnych problemów Możecie teraz zaprosić gości I będziesz mieć z tego wiele radości Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:32 zamknięty SKORPION Dzisiaj nic nie obiecuj nikomu Bo będziesz chyłkiem przemykać do domu Nie wszystko ci się zrealizować uda Bo w życiu nie zdarzają się cuda Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:35 zamknięty STRZELEC Dla ciebie nie ma przeszkód gdy chodzi o podróże Lecz teraz nie wyjeżdżaj nigdzie na dłużej Postaraj więcej skupić się na swojej pracy A jakie będą efekty niebawem zobaczysz Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:37 zamknięty KOZIOROŻEC Teraz napadnie cię jakaś tęsknota Zamarzysz o tym by kogoś spotkać I przez sentyment zmienisz swoje plany Proszę cię nie rób tego! O rany! Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:39 zamknięty WODNIK Teraz zaangażujesz się w jakieś działania Będziesz biegał za różnymi sprawami od rana Jednak ja nie chcę cię krytykować wcale Postaw na to co jest choć trochę trwałe Link
madohora Re: Horoskop 10.08.10, 18:42 zamknięty RYBY Najlepiej abyś ten dzień spędził na plaży Leż na piasku i możesz do woli marzyć Nie zabieraj się za wielkie przedsięwzięcia Lecz w różnych drobiazgach poszukaj szczęścia Link