madohora 09.12.11, 17:57 zamknięty Jeszcze się nie zaczęła sława A już z ..wychodzi baba Za złe ma swej koleżance Że ma większe preferencje Jedna gruba, druga stara Trzecia znowu czymś się jara Ech, co sobie myślą baby Po pięciu minutach sławy... Link Obserwuj wątek
madohora Re: Tip-top modelki 09.12.11, 18:00 zamknięty "Olga nie jest pełnowartościową modelką" Dzisiaj, 9 grudnia (05:00) Michalina Manios (22 l.) w ostrych słowach komentuje wygraną koleżanki z programu "Top Model". "Było o wiele więcej dziewczyn, które zasłużyły na zwycięstwo w programie. Moim zdaniem Olga nie jest pełnowartościową modelką" - przyznała Manios w rozmowie z użytkownikami CZATerii Czyżby przemawiała przez nią zazdrość czy rzeczywiście ma tak niskie mniemanie o Kaczyńskiej (19 l.)? Sama Manios nie wiąże swojej przyszłości wyłącznie z modelingiem i ma dużo pomysłów na dalszą karierę. "Chciałabym zabłysnąć w branży muzycznej, bo od dziecka muzyka jest moją pasją, ale mam też inne pomysły na siebie" - mówi. Druga rywalka Olgi, Ania Bałon (18 l.), ma lepsze zdanie o swojej koleżance z programu. "Bardzo się cieszę z drugiego miejsca. Dobrze, że Olga wygrała, bo zasługuje na to" - powiedziała. www.pomponik.pl/plotki/news-olga-nie-jest-pelnowartosciowa-modelka,nId,420679-- Madohora NIKISZOWIEC Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 10.12.11, 19:16 zamknięty Dziewczynkom się trochę w główkach poprzewracało. Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 12.12.11, 10:51 zamknięty Oszukała widzów, a może widzowie chcieli być oszukani. Przecież na pewno program ma jakiś regulamin i to do orgaznizatorów programu należy wyciągnięcie konsekwencji czy wniosków. Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 12.12.11, 10:51 zamknięty www.plotek.pl/plotek/1,111485,10791649,Olga_Kaczynska_oszukala_widzow_.html Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 06.03.12, 23:31 zamknięty Gdzieś tam podobno robią karierę Ale chyba tej nie za wiele Wiem że na topie jest Michalina Z kiosków patrzy na mnie jakaś krzywa mina Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 06.07.12, 21:32 zamknięty A teraz reklamuje szkołę językową Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 14.12.12, 21:18 zamknięty Teraz przyszedł czas na zbytki Nowy zawód - celebrytki Nie znam tej pani proszę pana A ona z tego jest znana, że jest znana Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 05.02.13, 20:00 zamknięty Czasem się trafia taka ch..imera Że gdzie modelki tam sex- afera Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 18.07.13, 13:03 zamknięty Patrzyłam teraz na drugą turę Co mnie napadło patrzeć na te bzdury Może dlatego, że miałam wakacje A może zjadłam zbyt ciężką kolację Był blichtr, gwiazdy i błyski A u mnie na stole butelka whisky Bo na trzeźwo się nie dało Patrzeć które dziewczę wygrało Odpowiedz Link
madohora2 Re: Tip-top modelki 10.07.14, 13:12 zamknięty Usłyszałam w niedzielę Że teraz już nie modelki a także modele Przynajmniej może i ja coś zobaczę No....przecież mam rację Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 03.11.14, 01:01 zamknięty Teraz problem mam wielki Czy modele czy modelki Chłopcy są jak żuki Bo zostały dwie sztuki Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 22.01.15, 23:24 zamknięty Problem mam wielki Gdzie te modelki? Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 27.05.15, 11:56 zamknięty Dzisiaj będę oglądać Projekt Runway - ale zapomniałam już jaki Michał z Top Model jest irytujący. Nie wiem czy dam radę. Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 28.10.16, 20:44 zamknięty Wątek miałam zlikwidować Ale ty mi teraz doradź Obejrzałam raz wieśniaczki Omal nie dostałam s...pazmów Patrzę co mu tutaj mamy Jakieś takie niby - damy Co w programie wypłynęły Ale na nie nie ma siły Odpowiedz Link
madohora Re: Tip-top modelki 27.07.17, 14:56 zamknięty Teraz w damach i wieśniaczkach Występuje niezła paczka Wśród bogatych są tam damy Czasem myślę - ale chamy Odpowiedz Link