madohora 21.01.12, 17:04 zamknięty Ach po świecie poszła plotka Nic dobrego cię nie spotka Masz spotkanie - to uciekaj Bo ten ktoś też nie zaczeka Link Obserwuj wątek
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:08 zamknięty Nie szukaj żadnych przyjaciół z przed lat Najlepiej zamknij się na cały świat Od miłości nie oczekuj zbyt wiele Lepiej gdzieś samemu pojechać w niedzielę Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:13 zamknięty Jak ci ktoś każe jechać do Zawiercia lub Krakowa Powiedz mu - Spadaj! Boli mnie głowa A potem przykryj tę głowę Jaśkem Byś nie słyszała jak drzwiami trzaśnie Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:19 zamknięty Gdy ktoś zapuka do twoich drzwi Udawaj wówczas, że mocno śpisz Nie rób takiej głupiej miny W końcu przegonią cię terminy Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:30 zamknięty Możesz wyjechać do wujka Janka Bo w pracy luzy i sielanka Nawet nie musisz otwierać akt Ciebie chwilowo kocha cały świat Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:36 zamknięty Jak nie chcesz teraz wadzić nikomu To zamknij się na cztery spusty w domu Wyrzuć też wszystkie słodycze Bo tylko chandra dzisiaj się liczy Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:41 zamknięty Nie słuchaj Wodnika Sama z tym fikaj Skorzystaj z zabawy Co tam jakieś ważne sprawy Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:45 zamknięty Zaproś Strzelca dziś do domu Napluj mu do kawy po kryjomu Bo on wciąż źle ci życzy A zemsta ma smak słodyczy. Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:50 zamknięty W domu czeka cię sielanka I to od wieczora do ranka Każdy teraz ci ustąpi Zgodnie z twą wolą postąpi Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:55 zamknięty Możesz teraz płakać aż do rana Nie jesteś przez nikogo kochana Nagana czeka niebawem na ciebie Z jakiego powodu? Ja tego nie wiem. Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 17:58 zamknięty Teraz będzie ci bardzo wesoło Zabawy, bale i tak w koło Nie spotykaj innych ludzi Oni tylko cię będą nudzić Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 21.01.12, 18:03 zamknięty Ciebie już nic dobrego nie czeka Nie przyjedzie ten ktoś z daleka Nie dla ciebie jakieś tam wczasy Na to będzie ci brakować kasy Link